2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 17. - 2019.12.17. - Eseménydús nap a mai

Napi horoszkóp december 17. – 2019.12.17. – Eseménydús nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kos napi horoszkóp december 16

Rengeteg ma a munka, nemcsak a munkahelyeden, de otthon is. A házimunkát azonban jobb, ha hétvégére hagyod, hisz akkor segítséged is lesz. Már ráhangolódtál a karácsonyra, ezért a nyakadba is veheted ma a várost, hisz bőven van még beszerezni valód. Ha nem is vásárolsz, legalább felméred a terepet.

Bika (04.21. – 05.21)

Bika napi horoszkóp december 16

Ma munka után fogj össze a barátaiddal, mert segítségre szorulsz a karácsonyi ajándékokat illetően. Kreativitásukkal és jó kedvükkel nagy segítségedre lesznek majd. Egy vacsorával pedig meghálálhatod nekik, hogy mindig melletted vannak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ikrek napi horoszkóp december 16

Fordulatos nap lesz a mai, ugyanis a munkahelyeden is zajlik az élet. Bőven van tennivaló, de te munka után sem pihenhetsz. Egy barátod segítséget kér, ugyanis élete legfontosabb eseménye előtt áll. Támogasd őt, megérdemli, hisz ő is mindig így tett veled.

Rák (06.22. – 07.22.)

Rák napi horoszkóp december 16

Hosszú nap lesz a mai, mert eddig csak a munkádra koncentráltál és most kapsz észbe, hogy már csak egy hét van hátra az ünnepekig. Se a karácsonyi menüt, se az ajándékokat nem tervezted még el, ha ma nem is rohansz el vásárolni, gondolkodnod mindenképpen kell. Holnap pedig a cselekvés napja lesz, mert az utolsó pillanatban te csak kétségbeesel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Oroszlán napi horoszkóp december 16

Ma összeszedett vagy ugyan, nagyon jól haladsz a munkáddal, de a karácsonyi készülődés idén túl stresszes számodra. Ha szükség van rá, hívj segítséget, van, aki kihúzzon a csávából. Ötleteid vannak, csupán egy kis megerősítés szükséges.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szűz napi horoszkóp december 16

Az egész napod percről percre beosztottad, de összeomlani látszik a dolog. Nyugodj meg, vegyél egy nagy levegőt és láss neki újra. Menni fog, csak ne stresszelj rá, mert akkor biztosan nem tudod tartani ütemterved. Munka után édes a pihenés, de nem ma. Rengeteg dolog vár rád, nem véletlenül osztottad be a nap minden pillanatát.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mérleg napi horoszkóp december 16

Mindig csak a munka! Kedvesed szeretné, ha ma előbb haza érkeznél, mert számos dolog van, amit át kellene beszélnetek. Ne hagyd, hogy az ő nyakába szakadjon minden a karácsonnyal kapcsolatban, mert könnyen veszekedés lehet abból, ha ő ideges.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Skorpió napi horoszkóp december 16

Hosszú nap elé nézel ma is, ugyanis nem fogynak a feladataid, hanem egyre több van belőlük. Itt az idő, hogy összeszedd a családod és megosszátok a feladatokat. Egy hét van karácsonyig, ne töltsétek veszekedéssel ezt az időszakot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilas napi horoszkóp december 16

Már munka közben is az jár a fejedben, hogy otthon mit kellene csinálnod. Ez nagyon nem lesz jó, mert, ha elrontasz valamit, nem szabadulsz egyhamar a munkahelyedről. Ráérsz akkor töprengeni, amikor hazaértél, sőt családod is segíthet neked. Együtt mindennek a végére érhettek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bak napi horoszkóp december 16

Pörgős nap elé nézel, sok a munkád, nemcsak a munkahelyen, hanem azon kívül is. Beszerző körútra indulsz, mert nagyon el vagy maradva a dolgokkal. Közeledik a karácsony, nem hagyhatsz mindent az utolsó pillanatra. Vidd magaddal párod vagy egy barátod, nagy segítségedre lehetnek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vízöntő napi horoszkóp december 16

Hosszú lesz a nap, mert munka utánra még rengeteg terved van. Egy részét meg is valósíthatod, nem marad hátra sok minden. Légy türelmes, mert mindenhol rengetegen vannak, óvatosan közlekedj, egy baleset most egyáltalán nem hiányzik neked.

Halak (02.20. – 03.20.)

Halak napi horoszkóp december 16

Nehéz nap vár rád, mert nemcsak a munkád sok, de a karácsonyi előkészületekkel is el vagy maradva. Először is a gondolataidat szedd össze, utána indulj bevásárolni. Ezzel megkönnyítheted a dolgodat és akár egy-két órával korábban haza is érhetsz.

Ezek is érdekelhetnek