2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 18. - 2019.12.18. - A sértődések napja

Napi horoszkóp december 18. – 2019.12.18. – A sértődések napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kos napi horoszkóp december 18

Nem lesz egyszerű nap a szerda. Ma folyamatosan olyan emberekbe botlasz, akik nem tudják vagy nem akarják megérteni, amit mondasz. Semmiképp se idegesítsd fel magad, mert nem érdemes. Egyszerűen csak lépj túl a dolgokon, nem kell mindig mindent megmagyaráznod.

Bika (04.21. – 05.21)

Bika napi horoszkóp december 18

Ma a pénz okoz feszültséget benned. Úgy érzed, párod kezdi túllépni a megbeszélt keretet, túl sok pénzt költ olyan dolgokra, amikre nem kellene. Kérdőre vonhatod ugyan, de légy nagyon tapintatos, ellenkező esetben komoly sértődés lehet belőle.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ikrek napi horoszkóp december 18

Ma egy kicsit mindent túlreagálsz. A többiek valószínűleg csak a véleményedre kíváncsiak, nem bántani vagy kérdőre vonni akarnak. Mégis szokatlanul reagálsz megjegyzéseikre. Próbálj egy kicsit megnyugodni, nem érdemes összeveszned senkivel, hisz ez csak tovább rontaná hangulatod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Rák napi horoszkóp december 18

Ma a munkahelyeden akadhatnak nézeteltéréseid. Aggódásra azonban nincs okod, ha a megfelelő ütemben végzed a dolgod. Az elmaradásaid miatt azonban számon kérhetnek. Tégy ígéretet főnöködnek, hogy még a héten mindent befejezel, de csak akkor cselekedj így, ha valóban teljesíteni is tudod ezt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Oroszlán napi horoszkóp december 18

Ma felül kell emelkedned a kommunikációs félreértéseken, ugyanis nem kell egyetértened senkivel, sőt felesleges vitákra sincs szükséged. Csak mosolyogj és mond, hogy majd egy másik időpontban megbeszélitek a dolgokat. Te is jobban fogod érezni magad, ha nem vitatkozol senkivel.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szűz napi horoszkóp december 18

Ma nem lesz könnyű megértened a családodat, ahogyan ők sem értenek meg téged. Ez egy ilyen nap. Mond el nekik nyugodtan, mit szeretnél és tegyék ezt ők is, így elkerülhető lesz a sértődés és persze a viták kialakulása is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mérleg napi horoszkóp december 18

Pontosan tudod, hogy barátaidra mindig számíthatsz. Azt azonban figyelembe kell venned, hogy nagyon közel a karácsony és nekik is sok dolguk van. Tervezz a hétvégére egy közös vásárlást, talán ráérnek és még az ünnepek előtt együtt tölthettek egy kis időt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Skorpió napi horoszkóp december 18

Ma visszafogottnak és megfontolnak kell lenned. Könnyen elhagyhatják a szádat olyan szavak, amelyeket később megbánhatsz, de visszaszívni már nem fogod tudni. Néha a csend többet mond miden szónál, így pedig biztosan nem lesz baj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilas napi horoszkóp december 18

Ma szinte mindenki túl érzékeny a környezetedben, ezért nagyon kell vigyáznod, hogy kinek mit mondasz. Mielőtt megszólalsz vegyél egy mély lélegzetet és gondold meg, milyen szavak hagyják el az ajkad. Nem lesz könnyű dolgod, de ez lesz a legjobb, amit ma tehetsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bak napi horoszkóp december 18

Ma te vagy az, akinek egyáltalán nincsenek kommunikációs problémái. Sőt, te leszel az, aki igazságot tehet a többiek között. Azonban nagyon kell vigyáznod, mert bármelyik fél javára is döntesz, a másik megorrolhat rád. Próbáld megtalálni az aranyközéputat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vízöntő napi horoszkóp december 18

Ma nagyon rád férne a friss levegő. Ha dolgozol, jól szellőztesd ki az irodádat, ha pedig otthon vagy, akkor a lakásodat. Egy nagyobb séta is jót tenne, így rendbe szedheted a gondolataidat is. Most csakis erre lenne szükséged, hisz mostanában sok teher nehezedik a válladra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Halak napi horoszkóp december 18

Úgy érzed, hogy a családod titkol előtted valamit. Azonban nem ma van az a nap, amikor ezt ki kell derítened. Lehet, hogy csak a karácsonyi ajándékoddal kapcsolatban titkolóznak ennyire. Légy türelmes, eljön majd a megfelelő pillanat, amikor mindenre fény derülhet.

Ezek is érdekelhetnek