Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 19. - 2019.12.19. - Ma légy óvatos!

Napi horoszkóp december 19. – 2019.12.19. – Ma légy óvatos!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kos napi horoszkóp december 19

Ma nagyon körültekintőnek kell lenned, főleg a közlekedésben. A türelmedre is nagy szükséged lesz. Bármennyire is feszült vagy, csak arra gondolj, hogy ez a nap is véget ér egyszer. Ne akarj senkivel sem hajba kapni vagy nagyobb vitába keveredni.

Bika (04.21. – 05.21)

Bika napi horoszkóp december 19

Ma nagyon figyelned kell a pénztárcádra. Fennáll a veszélye, hogy elhagyod, esetleg ellopják, de az is előfordulhat, hogy többet költesz a kelleténél. Jobb lesz vigyáznod, hisz már nagyon közel a karácsony, ha pedig túlköltekezel, lehetséges, hogy nem marad elég pénzed az év végéig.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ikrek napi horoszkóp december 19

Ma kifejezetten sértődékeny vagy, megviselnek az ünnepi előkészületek. Úgy érzed, mindenki téged vesz célba. Fújj visszavonulót és végezd a munkád nyugodtan, így biztosan nem fogsz összeszólalkozni senkivel.

Rák (06.22. – 07.22.)

Rák napi horoszkóp december 19

Ma fáradtnak érzed magad, pedig még ezer és egy dolgod van. Munka után még vásárolnod is kell, hisz még nincs meg mindenki ajándéka. Ha ma sem sikerül, ne ess kétségbe, van még egy kis idő. Hétvégén pedig segítséged is lehet mindenben. Csak nyugalom.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Oroszlán napi horoszkóp december 19

Ma te vagy az egyetlen, akiben nincs egy csepp feszültség sem. Látod, hogy kollégáid idegesek, ne engedd, hogy rád ragadjanak érzéseik. Inkább te légy az, aki átadja az optimizmusát és jó kedvét.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szűz napi horoszkóp december 19

Ma könnyen előfordulhat, hogy fejfájással ébredsz, a gyógyszerek pedig nem hatnak majd. Igyekezz minél több vizet inni és próbáld elengedni a görcsöket és a feszültséget. Az idegeskedéssel nem segítesz magadon, sőt rontasz a helyzeteden.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mérleg napi horoszkóp december 19

Ma közlekedj óvatosan! Vezess körültekintően, ha pedig gyalogosan közlekedsz, akkor többször nézz körül, mielőtt az úttestre lépsz. Gondolataid ugyanis képesek teljesen elterelni a figyelmed, ez pedig semmi jóra nem vezet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Skorpió napi horoszkóp december 19

Veszteséges lehet számodra a mai nap. Ne hagyd, hogy a csábítás győzzön, gondold át, valóban érdemes-e megvenned azt, amit kinéztél. Valójában akkor döntenél a legjobban, ha ma egyáltalán nem vásárolnál. Nem maradsz le semmiről és csak nyerhetsz vele, ha elkerülöd az üzleteket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilas napi horoszkóp december 19

A környezetben ma senki sincs humoros hangulatban. Így vigyáznod kell arra, hogy kinek mit mondasz, mert könnyen sértődés lehet belőle. Ne légy lekezelő kollégáiddal se, mert ez egyáltalán nem szimpatikus dolog.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bak napi horoszkóp december 19

Ma különösen figyelned kell az egészségedre. Hajlamos vagy túl sokat enni, pedig az ünnepek előtt inkább vissza kellene fognod magad és méregteleníteni. Igyál sok teát vagy gyümölcslevet, szervezeted később hálás lesz érte.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vízöntő napi horoszkóp december 19

Ma jó messziről kerüld el a konfliktusokat. Felesleges belefolynod mások vitáiba. Csak abban az esetben adj tanácsot vagy legyél a békítő fél, ha erre külön megkérnek. Egyébként pedig jobb, ha láthatatlan maradsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Halak napi horoszkóp december 19

Ma csukd be a szemed és a füled, maradj ki a feszült, konfliktusos helyzetekből. Már kezdesz ünnepi hangulatba kerülni, ne hagyd, hogy kizökkentsenek belőle. Ma még sok dolog vár rád, de ne akarj mindenképpen a végére érni. Holnap is lesz nap.