2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 2. - 2019.12.02. - Küszöbödön a változások

Napi horoszkóp december 2. – 2019.12.02. – Küszöbödön a változások

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Már napok óta úgy érzed, hogy történni fog valami. Nos, nem tévedtél. Siettetni azonban nem érdemes a változásokat, mert nem az elvárt eredmény hozzák majd. Ma először is el kell fogadnod, hogy még egy kicsit várnod kell, hiába szeretnéd már tudni, mi is az a nagy fordulat, amely bekövetkezik az életedben.

Bika (04.21. – 05.21)

Nyugalmasan indul számodra a hét és persze ezzel a mai nap is. Még mindig a hétvégén érzed magad, pedig most már magadhoz kellene térned és munkádra koncentrálnod. Ábrándozni otthon is ráérsz majd, hisz sok mindent meg szeretnél változtatni az életedben. Lesz időd pontosan átgondolni mindent.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma egyáltalán nem kell meglepődnöd azon, ha bizonyos dolgok nem úgy sikerülnek, ahogy azt te szeretnéd. Egy-két napra megváltozik az életed, de sajnos nem szerencsés irányban. Ha teheted, semmilyen nagy dologba ne kezdj majd bele ezalatt az idő alatt. Ne aggódj, nem kell sokat várnod és újra fellélegezhetsz majd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma váratlan dolgok történhetnek veled, de az is lehet, hogy csak nem érted, hogy ki mit vár el tőled. Aggódásra azonban nincs okod, csak a mai nap lesz ilyen fordulatos. Hagyd a dolgokat a maguk rendjében haladni, így könnyen túlélheted ezt a munkanapot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napod rendkívül jól alakul. Neked kell egy kicsit engedékenyebbnek lenned, ami egyáltalán nem szoktál. Csak bólogass, adj igazat kollégáidnak, majd rájönnek ők maguk, hogy nem úgy van, ahogy gondolják. Te végezd úgy a munkád, ahogy eddig, ma semmi más teendőd nem lesz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma különösen fontos, hogy mindig megfelelően fogalmazz. Ellenkező esetben félreérthetnek, amelyből hatalmas konfliktus is kialakulhat. Nem kellene már ma elrontanod az egész hetet. Fordulatos lesz ugyan a mai napod, de nem a munkahelyeden. Kellemes meglepetésben lesz részed otthon.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma könnyen elveszítheted a türelmed. Jól tennéd, ha a bosszantó helyzetekből kimaradnál, vagy elszámolnál tízig, mielőtt megszólalsz. Kicsit agresszív vagy mostanában, de már csak a mai nap lesz ennyire feszült számodra. Holnaptól fellélegezhetsz és újra nyugalom költözik a lelkedbe.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma könnyen vitába keveredhetsz valakivel, de csak rajtad múlik, meddig fajul el a dolog. Felesleges olyan vitába belefognod, amelynek holnap semmilyen jelentősége nem lesz. Figyelj csak magadra és koncentrálj a munkádra, így hamar véget ér ez nem túl egyszerű nap.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szívesen megsürgetnéd az időt, minden különösebb ok nélkül. Ha készülsz valamilyen eseményre, amely még nincs is túl közel, akkor jobban teszed, ha elengeded terveidet. Az utolsó pillanatban összehozott rendezvény vagy buli sokkal nagyobb sikerrel zárul majd. Most ne változtass eddigi szokásaidon, ez hozza majd meg az igazi változásokat számodra.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hétvége ugyan feltöltötte lelkedet, de ennek ellenére mégis fáradtnak érzed magad. A munkahelyi gondok eddig leszívták energiádat, de ez a holnapi nappal megváltozik. Hamarosan véget ér ez a negatív időszak, hisz mindenki magára fog figyelni, nem a többiekre. Tégy te is így és semmi gondod nem lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma változtatnod kell a hozzáállásodon, mert a főnököd olyan munkát bíz rád, amelyhez egyáltalán nem fűlik majd a fogad. Kommentár nélkül tégy eleget kérésének, hisz bár nem szereted, ha megmondják, mit csinálj, jó munkaerő vagy és ezt ő is pontosan tudja. Nem véletlenül neked szánta ezt a feladatot.

Halak (02.20. – 03.20.)

Sok és nehéz feladat vár rád ma a munkahelyeden. Ez azonban csak a kezdet. Az év végének közeledtével egyre nagyobb lesz a teher a válladon. A jó hír azonban az, hogy lesz elég energiád és kreativitásod ezek megoldására. A helyzeted mostantól egyre jobb lesz, munkád gyümölcse pedig beérni látszik.

Ezek is érdekelhetnek