2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 20. - 2019.12.20. - A szerencse napja

Napi horoszkóp december 20. – 2019.12.20. – A szerencse napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos napi horoszkóp (03.21. – 04.20.)

Kos napi horoszkóp december 20

Ma hajlamos vagy mindent borúsan látni. Szinte sehol sem tartasz az előkészületekkel, de nem kell aggódnod. Ez a hét, sőt lehet, hogy az év utolsó munkanapja számodra, így három nap áll még a rendelkezésedre az ünnepek előtt, hogy minden tervedet és dolgodat megvalósítsd.

Bika napi horoszkóp (04.21. – 05.21)

Bika napi horoszkóp december 20

Ma már vidámabban ébredsz, mint a hét többi napján. Hosszú szabadság következik, de a teendőidet sajnos felhalmoztad magad előtt. Van még három napod arra, hogy behozd a lemaradásodat. Ha összeszeded magad, sikerülni fog, nincs miért aggódnod.

Ikrek napi horoszkóp (05.22. – 06.21.)

Ikrek napi horoszkóp december 20

Ma jó híreket kaphatsz a pénzügyeid felől. Lehet, hogy épp ma tudod meg, mekkora lesz az év végi bónuszod. Jól fog jönni egy kis plusz bevétel, amire eddig csak titkon számítottál. A karácsonyi ajándékokat pedig már holnap sikerül beszerezned, persze csak, ha eddig nem jártál sikerrel.

Rák napi horoszkóp (06.22. – 07.22.)

Rák napi horoszkóp december 20

Ma munka után még rengeteg dolgod van, de ne akarj még a mai nap mindennel végezni. Párod is segítségedre lehet holnaptól, így minden lemaradást be is pótolhatsz. Egy-két ajándék még beszerzésre vár és az ünnepi menüt is kitalálhatjátok együtt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Oroszlán napi horoszkóp december 20

Sok a munka és az év végi rohanás teljesen kikészít. Figyelned kell azonban magadra, mert nem lenne jó, ha pont az ünnepekre betegednél le. Jobb elébe menni a dolgoknak, ma mindenképpen egyél gyümölcsöt és vegyél be néhány vitamint. Így egészségesen és boldogan telhet majd a karácsony.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szűz napi horoszkóp december 20

A rengeteg munkád miatt alig jut időd a családodra. Mivel ma van a hét utolsó munkanapja, akár túlórázhatsz is, de a hétvégét és az ünnepeket szenteld a családodnak, különben mindenki megorrol majd rád. Erre pedig végképp nincs szükséged.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mérleg napi horoszkóp december 20

Egyre inkább közeledik a karácsony. Ha ma munka után belefér az idődbe, vásárolhatsz is egy-két dolgot. Azonban nem az ajándékokat érdemes ma megvenned, inkább koncentrálj a dekorációra, a csomagolópapírokra és szalagokra. A többi maradjon a hétvégére.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Skorpió napi horoszkóp december 20

Ha tegnap megfogadtad a tanácsot és nem vásároltál, akkor ma érdemes körülnézned egy kicsit ajándékfronton. Ma sokkal türelmesebben és megfontoltabban vásárolhatsz és hasznos dolgokra költöd majd a pénzed. Ugye megérte várni egy napot?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilas napi horoszkóp december 20

A mai nap kimerítő lesz számodra. Senki sem lesz vevő a humorodra, különösen a párod nem. Légy visszafogott és nagyon kedves, hisz neki inkább az ölelésedre van szüksége, mint a humorodra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bak december 20

Ma minden nagyon nehezen megy neked. Környezeted mindenben kifogásokat keres és rendkívül érzékeny. A párod is nyűgösebb a megszokottnál. Ma csak egy kis megértésre és ölelésre van szüksége. Neked is lehet rossz hangulatod, most ő van így ezzel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vízöntő december 20

A mai nap felvidít téged. Lehet, hogy most kapod meg az év végi bónuszt vagy a 13. havi fizetésed. A lényeg, hogy mindenképpen pénz áll a házhoz. Arra azonban vigyázz, hogy ne szórd el azonnal, mert van még, amire biztosan költened kell az ünnepek előtt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Halak december 20

Még ma nyugodtan kimozdulhatsz munka után, találkozhatsz a barátaiddal és bulizhattok m ég egyet karácsony előtt. Holnap azonban már neki kell látnod a dolgaidnak, úgyhogy ne vidd túlzásba a szórakozást. Mindent csak mértékkel, különben meg fogod bánni, hisz a szombat semmittevéssel telik majd.

Ezek is érdekelhetnek