2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 21. - 2019.12.21. - Egy szuper szombat

Napi horoszkóp december 21. – 2019.12.21. – Egy szuper szombat

-

Aktuális napi horoszkóp 2019 december 21. A Szüzeknek rengeteg dolga fog akadni a mai napon ettől frusztrálttá válhatnak. Legyetek türelmesek és maradjatok nyugodtak.

Kos napi horoszkóp(03.21. – 04.20.)

Kos napi horoszkóp december 21

Ma nagyszerű formában érzed magad, de ha meg akarod ezt tartani, akkor jobb, ha messziről elkerülöd a bevásárlóközpontokat. Nincs elég türelmed az emberekhez és a kígyózó sorokhoz. A holnapi nap talán alkalmasabb lehet az elmaradt ajándékok beszerzésére.

Bika napi horoszkóp (04.21. – 05.21)

Bika napi horoszkóp december 21

Ez a szombat teljesen alkalmas a romantikára. Összhangba kerülhetsz a pároddal, szinte egymás gondolatait is kitaláljátok. Töltsétek kettesben a napot, ha pedig vannak gyerekeitek, akkor pedig bízzátok őket a nagyszülőkre. Nektek is megjár az énidő.

Ikrek napi horoszkóp (05.22. – 06.21.)

Ikrek napi horoszkóp december 21

Ma nagyon energikusnak érzed magad. Legszívesebben elfelejtenéd a karácsonyi készülődést és kimozdulnál. Nos, nyugodtan megteheted ezt, hiszen nagyon jól állsz a feladataiddal, plusz van még két napod arra, hogyha valamit elfelejtettél, akkor azt beszerezd.

Rák napi horoszkóp (06.22. – 07.22.)

Rák napi horoszkóp december 21

Egyre jobban sürget az idő, hisz már nyakadon a karácsony. Készíts egy listát szeretteid nevével és a nekik szánt ajándékokkal és csak ezután indulj el vásárolni. Sokat segít és időt is spórolsz azzal, ha célirányosan indulsz útnak.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23. – 08.23.)

Oroszlán napi horoszkóp december 21

Ma megérint a karácsonyi hangulat, ami nem csoda, hisz már csak két nap van Szentestéig. Ha még nem vettél meg minden ajándékot, még van rá lehetőséged, de a webshopokat most már felejtsd el, mert az ezeken vásárolt ajándék már biztosan nem érkezik meg időben. Nyakadba kell venned a várost, ha nem ma, holnap biztosan.

Szűz napi horoszkóp (08.24. – 09.22.)

Szűz napi horoszkóp december 21

Ma türelmetlen vagy, mert rengeteg dolgod van. Állíts fel egy sorrendet, csak a legfontosabbakat végezd el, a többit engedd el. Lesz még két napod arra, hogy utolérd magad. A karácsonyi készülődés rendkívül kimerítő, ma szánj időt a pihenésre is, mert könnyen beteg lehetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mérleg napi horoszkóp december 21

Ma pontosan át kell gondolnod az ünnepi történéseket. Te vagy ti hova, kihez látogattok el, te kit fogsz fogadni és ezután írni egy bevásárlólistát. Így nem kell majd aggódnod, hogy elfelejtettél valamit vagy valakit.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Skorpió napi horoszkóp december 21

A mai napot érdemes a pároddal töltened. Az ajándékok beszerzésében is sokat sokat segíthet neked, valamint a karácsonyi menü megtervezése sem utolsó dolog. Délután pedig még marad idő a vásárlásra vagy a romantikára. Ma ti döntetek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilas napi horoszkóp december 21

Ma fantasztikus hangulatban vagy, bármire képesnek érzed magad. Nos, ha valamivel le vagy maradva, ma biztosan utolérheted magad, sőt előre is dolgozhatsz vagy tervezhetsz egy kicsit. Idén mindennek jobban haladsz, mint tavaly és ez nagy örömmel tölt el.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bak december 21

Friss vagy és rendkívül aktív. Minden feladatot pillanatok alatt megoldasz, még segítségre sem lesz szükséged. Ma már becsomagolhatod a karácsonyi ajándékokat is, már csak megfelelő rejtekhelyet kell találnod nekik.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vízöntő december 21

Ma kellő energiád van az elmaradt ajándékok beszerzésére, valamint a karácsonyi menü alapanyagait is pillanatok alatt megveheted. Még a hosszú sorok sem zavarnak, rendkívül türelmes vagy mindenkivel. Talán már teljesen karácsonyi hangulatba is kerültél.

Halak (02.20. – 03.20.)

Halak december 21

Nem biztos, hogy a mai nap a legalkalmasabb a vásárlásra. Nincs türelmed, sőt az emberekre sem vagy kíváncsi. Halaszd holnapra mindezt, ma pedig bújj össze a pároddal vagy menjetek el kirándulni, sokkal jobb kedved lesz tőle.

Ezek is érdekelhetnek