2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 22. - 2019.12.22. - Hangulatos vasárnap

Napi horoszkóp december 22. – 2019.12.22. – Hangulatos vasárnap

-

Aktuális napi horoszkóp december 22. napjára mind a 12 csillagjegyre. A Rák pánikba eshet az anyagi helyzete miatt, de nincs ok az aggodalomra!

Napi horoszkóp: Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma nagyon jó a hangulatod. Voltál már az idén karácsonyi vásárban? Végül is mindegy, mi a válaszod, mert érdemes ellátogatnod valamelyikbe. Egy finom forralt bor vagy forró csoki fokozhatja a karácsonyi hangulatodat. Sőt, még vásárolgathatsz is kedvedre.

Napi horoszkóp: Bika (04.21. – 05.21)

Bika napi horoszkóp december 22

Ma szíved szerint csak lustálkodnál, de párodnak nagyszabású tervei vannak a mai napra. Viszont, ha nem tartasz vele, akkor biztosan megsértődik. Vagy mond meg neki, hogy pihenésre vágysz vagy szedd össze magad és tarts vele és csináljatok egy közös programot. Jobban tennéd, ha az utóbbit választanád.

Napi horoszkóp: Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ikrek napi horoszkóp december 22

Ma mozdulj ki a négy fal közül. Mindegy, hogy a pároddal terveztek közös programot vagy a barátokkal lógnál inkább, a lényeg, hogy mindezt ne otthon tedd. Annak ellenére, hogy rengeteg feladat vár rád otthon, te társaságra vágysz. Ne is aggódj, mert van még időd megcsinálni mindent.

Napi horoszkóp: Rák (06.22. – 07.22.)

Rák napi horoszkóp december 22

Anyagi helyzeted miatt egy kicsit pánikba esel. Készíts költségvetési tervet arról, mire költöttél eddig és milyen kiadások várnak még. Légy következetes, meglátod, nem is állsz annyira rosszul, mint azt először gondoltad.

Napi horoszkóp: Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Oroszlán napi horoszkóp december 22

Ma nagyon jókedvűen ébredsz, magabiztos és ellenállhatatlan vagy. Környezeted minden javaslatodat elfogadja, így nyugodtan tervezz bármilyen programot, mindenki szívesen csatlakozik majd hozzád.

Napi horoszkóp: Szűz (08.24. – 09.22.)

Szűz napi horoszkóp december 22

Ma már készülődhetsz a karácsonyra. Csomagold be az ajándékokat, süss bejglit vagy mézeskalácsot. Rögtön dupla adaggal is készíthetsz, mert különben az ünnepekre egy szem sem fog maradni.

Napi horoszkóp: Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mérleg napi horoszkóp december 22

Ma számolnod kell azzal, hogy még rengetegen fognak vásárolni, hisz már csak két nap van karácsonyig. Indulj el korábban, így talán még elkerülheted a tömeget. Ezt követően pedig már csak az otthoni teendőkre kell koncentrálnod.

Napi horoszkóp: Skorpió (10.24. – 11.22.)

Skorpió napi horoszkóp december 22

Advent utolsó vasárnapja van, te pedig eldöntheted, mit szeretnél ma csinálni. Jobb lenne, ha a vásárlást kihagynád, mert nincs türelmed az emberekhez. Inkább egy közös családi programra lenne szükségetek, ma ez lehet a legjobb időtöltés.

Napi horoszkóp: Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilas december 22

Ma alkalmas az idő arra, hogy még karácsony előtt találkozz a barátaiddal. Ők is örülni fognak neked, hisz mér rég nem voltatok együtt sehol. A vásárlást ma felejtsd el, semmi türelmed a tömeghez és a tülekedő emberekhez.

Bak (12.22. – 01.20.)

Bak horoszkóp december 22

Ha még nem vetted meg a karácsonyfát, ma megteheted, de mást ne vásárolj. Mindenhol nagy a tömeg, holnap kora reggel pedig még lehetőséged lesz elkerülni azt. Ha holnap dolgoznod kell, akkor pedig még ma osszátok meg otthon a feladatokat, hogy minden idejében elkészüljön.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vízöntő december 22

Ma a párodnak mehetnékje támad, azonban fel kell készülnötök a rengeteg emberre. Ha már mindent beszereztetek, akkor kerüljétek el a bevásárlóközpontokat. Inkább tervezzetek közös családi programot, jó hangolódás lesz az ünnepre.

Halak (02.20. – 03.20.)

Halak december 22

Ma meghitt hangulatba kerülsz, szívesen feldíszítenéd a karácsonyfát is. Nem is muszáj halogatnod, hisz egy-két nap ide vagy oda nem számít. Így talán a család többi tagja is ünnepi hangulatba kerül. Elkezdhetitek a mézeskalács vagy a bejgli sütést, nagyon jó családi program a készülődés.

Ezek is érdekelhetnek