2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 24. - 2019.12.24. - Csodálatos nap vár

Napi horoszkóp december 24. – 2019.12.24. – Csodálatos nap vár

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Az a legnagyobb boldogság és öröm, amikor látod, hogy mások mennyire örülnek az ajándékodnak. Mindenki tudja, hogy csalódott lennél, ha valakinek nem tetszene az, amit szívből adsz. Éppen ezért szeretteid, barátaid vagy akár ügyfeleid is gondoskodnak arról, hogy lásd az arcukon az elégedettséget.

Bika (04.21. – 05.21)

Szereted, ha minden tökéletes, de lássuk be, nem lehet az. Érdemesebb a szeretetet választanod, hisz családod sem azt fogja nézni, hogy csillog-e a lakásod vagy kellene még néhány dísz a fádra. A karácsony a szeretetről szól, nem a tökéletességről.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az elmúlt napokban túlvállaltad magad, ezért ma fáradt és feszült vagy. Légy nyugodt, minden jól alakul majd. Te is tudod, hogy a közösen töltött idő a legfontosabb ajándék mindenki számára. Az már lényegtelen, hogy mi kerül vagy mi nem kerül a karácsonyfa alá.

Rák (06.22. – 07.22.)

Még ma is szeretnél az utolsó pillanatban is segíteni valakinek. Bármennyire is szereted őt, most engedd el a kezét és összpontosíts a családodra. Azonban, ha ma egyedül töltöd a szentestét, akkor legyen ez a nyugalom és az önszeretet napja.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne szenteste. A szeretteid azonban nem a tiszta lakásra és ajándékokra vágynak, hanem a te társaságodra és szeretetedre. Ne kapkodj, csak nyugodtan! Minden jól alakul és időben elkészül majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma este rögtönözhetnél egy ünnepi beszédet is az ajándékok mellé. Nem kell nagy beszédre gondolnod, csak néhány egyszerű, őszinte és szeretetteljes mondatra, amely tényleg szívből jön. Szeretteid többre értékelik majd, mint a fa alá tett meglepetéseket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma álmodozással töltöd a napot, ez pedig nem akadályoz téged semmiben. Közben azért jár a kezed, fát díszítesz, sütsz, főzöl, ajándékot csomagolsz. Álmaid könnyebben válnak valóra, mint eddig bármikor, ezért igazán megéri álmodoznod egész nap.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma megtalálod a módját annak, hogyan végezhetsz mindennel időben, mielőtt még bárki megérkezne. Ha vannak gyermekeid, akkor a nagyszülők szívesen segítenek neked, míg feldíszíted a fát és befejezed az ünnepi menüt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma te vagy az, aki koordinálja a karácsonyi készülődést és annak utolsó simításait. Rengeteg ötleted van, hogy mit hogyan kellene csinálni, még akkor is, ha nem igazán vagy karácsonyi hangulatban. Estére azonban hangulatod könnyedén megváltozik majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma ideje végre lazítanod. Ne vágj csalódott vagy dühös képet azért, ha esetleg nem tetszik valakinek az ajándéka. Azt sem kell elmagyaráznod, hogy miért nem nyerte el a tetszésedet, egyszerűen csak mosolyogj és köszönd meg, hisz szeretteidet a jó szándék vezérli, ezt ne feledd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mint minden évben, most is máshogy alakul a karácsony. A hangulatod már megvan, ne hagyd, hogy bármi is elrontsa azt. Ma az a fontos, hogy minden felnőtt és gyermek jól érezze magát szerettei körében. Fantasztikus estét zárhatsz, ha nem feledkezel meg erről.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem biztos, hogy ma megkapod azt az ajándékot, amire vágytál, de ami késik nem múlik. Előfordulhat, hogy csak egy-két napot tolódik, de az is könnyen lehet, hogy már előre megkaptad azt. Biztos lehetsz benne, hogy az idén nagy ajándékot kapsz, úgyhogy ne légy türelmetlen. És tudod, a karácsony a szeretetről szól, nem pedig az ajándékokról és azok méretéről.

Ezek is érdekelhetnek