2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 25. - 2019.12.25. - A varázslat napja

Napi horoszkóp december 25. – 2019.12.25. – A varázslat napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Az álmaid és vágyaid nagyon fontosak, nem szabad lemondanod róluk. A legjobb, ha nem osztod meg olyanokkal, akik egyáltalán nem tisztelik azokat. Bárki be akarja bizonyítani, hogy semmi értelme, akkor inkább ne is beszélj az illetővel.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma egész nap játszhatsz a gyermekeiddel vagy a szeretteiddel szórakozhatsz. Ez most a lehető legjobb program, amire szükséged van. Este pedig megérkezik a család többi tagja vagy talán ti mentek látogatóba, mindegy is, akkor is jól alakul a mai nap.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma leginkább azzal vagy elfoglalva, hogy mindenkinek csodás karácsonya legyen. Most viszont lehet, hogy inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy neked az legyen. Hidd el, a családod sem fog megsértődni, ha egy kicsit magaddal is törődsz végre.

Rák (06.22. – 07.22.)

Előfordulhat, hogy egyáltalán nem vagy karácsonyi hangulatban. Ha nincs gyermeked, akkor ez nem is fontos, lehet egy bohókás, kicsit furcsa karácsony is az idei. Viszont, ha mindenképpen ünnepi hangulatba kell kerülnöd, akkor idézd fel gyermekkorod legszebb karácsonyait, segíteni fog.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mi lenne ma számodra a legnagyobb meglepetés, és mi lenne az, aminek a leginkább örülnél? Amiről tegnap még azt hitted, hogy nem lehet a tiéd, ma a birtokodba kerülhet. Különösen igaz ez, ha valóban hasznos tárgyakról van szó.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyon úgy tűnik, hogy a gondos előkészítés ellenére elfelejtettél valamit. Valamiről megfeledkeztél, ami talán még fel is bosszant téged. Lépj túl ezen és a lehető legegyszerűbb módon rendezd ezt a nehézséget. Válaszd a legegyszerűbb megoldást.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma a szeretet a legfontosabb dolog, amivel körülveheted magad. Ha van valaki, akivel ezt el sem tudod képzelni, akkor véletlenül se hívd meg a karácsonyi asztalhoz, legyen ő bármilyen rokonod is. Megteheted, hogy ma csakis a szeretteiddel légy.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szeretnéd, ha a mai lenne a legvarázslatosabb nap a gyermekeid és a szeretteid számára. Az ünnepi hangulatot azonban elronthatják a zajos játékok vagy vendégek. Próbáld megtalálni az aranyközéputat, hogy mindenki, beleértve téged is a legjobban érezhesse magát.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Miért ne lehetne ma minden nagyon egyszerű? Erre kell törekedned, nem kell mindent túl bonyolítanod. Karácsonykor is sokkal többet ér az egyszerűség, amely ma a lehető legjobb megoldás minden tekintetben.

Bak (12.22. – 01.20.)

A karácsonyi összejövetelek nem arra valók, hogy protekciót vagy támogatást szerezz, esetleg intézkedj valamilyen ügyben. Az ünnepnek a szeretetről, a játékosságról, a békéről kell szólnia, nem pedig pénzről, üzletről vagy akár politikáról.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem mindenki élvezi ma úgy a karácsonyt, ahogy te. Légy rájuk egy kicsit tekintettel, talán nekik is vannak jó ötleteik, amelyek még a te hangulatodat is fokozhatják. Este egy közös családi vacsora méltó lezárása lesz a karácsony első napjának.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ez a közös családi karácsony ma meglepően jól sikerül. A szokásos feszültség helyett az egyetértés, az egymásra figyelés uralkodik el a szeretteid körében. Fontos, hogy mindenkire jusson elég idő. Akire pedig mégsem, arra ott lesz még a holnap.

Ezek is érdekelhetnek