2022 május 29 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 26. - 2019.12.26. - A választás napja

Napi horoszkóp december 26. – 2019.12.26. – A választás napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A karácsony másnapja meghozza számodra a békét, amire vágytál. Most arra kellene tudatosan megfigyelned, mi minden okoz békés örömet a lelkedben. A tegnapi nap a családé volt, a mai pedig csak a tiéd és talán a párodé, megérdemlitek a romantikát.

Bika (04.21. – 05.21)

Az ünnepi kavalkád közben megfeledkezhetsz egy emberről, akivel nagyon szerettél volna találkozni, hisz nagyon fontos számodra. Még lehetőséged van megszervezni a találkozót, a két ünnep között bőven lesz időtök egymásra, így nem kell jövőre halasztanotok a beszélgetést.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Karácsony másnapján csak úgy öntik rád az emberek a saját nehézségeiket, amelyeket természetesen nem neked kell megoldanod. Az emberek általában ilyenkor amúgy sem megoldást vagy tanácsokat várnak, hanem csak azt szeretnék, ha valaki meghallgatná őket. Ezzel pedig megteheted a legtöbbet, ami tőled telik és mindenki elégedett lehet majd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma képtelen vagy ellenállni a süteményeknek. Azokra sem tudsz nemet mondani, amelyet te készítettél és arra sem, amit mások kínálnak neked. Miért is kellene elutasítanod a finomságokat? Kóstolgass csak nyugodtan, a sütemények pedig megédesítik a napod is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mivel is szeretnéd tölteni a karácsonyi szabadságot? Legyen az nassolás, nagy beszélgetések vagy játék a gyerekekkel, esetleg romantika a pároddal egyszerűen nem tudsz rossz döntést hozni. Bármit is választasz, a mai nap eredményes lesz számodra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma eldöntheted, hogy a csendet és a nyugalmat választod vagy a nagy családi összejövetelt. Bárhogy is határozol, nincs rossz döntés, a mai nap boldogsággal tölt el. Ez este sem fog változni, amikor végre magadra zárhatod az ajtót a pároddal együtt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem tudod, mit válaszolhatnál egy kérdésre. Talán nem is kell azt megválaszolnod. Legalábbis nem ma. A kérdező fél is türelmes lesz, te nyugodtan gondolkozhatsz, sőt még elhalaszthatod a válaszadást akár az új évre is, csak rajtad múlik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Karácsony másnapján egy váratlan találkozás borzolja a kedélyedet. Az is lehet, hogy nem mindenkiről tudtad előre, hogy találkozni fogsz vele és lehet, hogy fel sem voltál készülve minderre. Karácsonykor a rugalmasság és a megbocsátás is egyaránt fontos, ezt ne feledd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Karácsony másnapja nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kibékülj valakivel. Ma elengedheted a haragodat és megszabadulhatsz a félelmeidtől, amelyek miatt eddig képtelen voltál megbocsátani. A karácsonyi békekötések megváltoztathatják a következő hónapokat vagy akár éveket is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma mindenkinek meg kell engedned, hogy maga döntse el, hogyan szeretne szórakozni. Karácsony másnapjára már megnő az unatkozó családtagok száma és te is kifogyhatsz az ötletekből. Döntse el mindenki, mit szeretne csinálni, így még egy közös program kitalálása és megvalósítása is könnyebben megy majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Karácsony másnapján nem viseled jól az elvárásokat és bármilyen kicsi igényt is hatalmas követelésnek élsz meg. Ma mindenkit arra kell biztatnod, hogy ő maga valósítsa meg elvárásait, hisz nem te vagy az, akinek mindig mindent meg kell csinálnia.

Halak (02.20. – 03.20.)

Karácsony másnapja már egy kicsit lazább, mint az előző kettő. Egy közös program még közelebb hozhat téged családodhoz. Ehhez azonban meg kell egyeznetek egy olyan programban, ami mindenkinek megfelel. Karácsony van, így az egyetértés is nagyobb lesz.

Ezek is érdekelhetnek