2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 27. - 2019.12.27. - Nyugodt péntek

Napi horoszkóp december 27. – 2019.12.27. – Nyugodt péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Valakinek ma mindenképpen el szeretnél magyarázni valamit, de az illető egyáltalán nem fogékony erre. Ha sokadszorra sem megy a dolog, akkor inkább add fel, lesz még rá lehetőséged, hogy megértesd magad vele. A nyugalmad többet ér, minthogy feleslegesen felidegesítsd magad.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma pihend ki a fáradalmaidat és engedd ki a gőzt. Akár az egész napot átaludhatod még akkor is, ha másoknak ez nem tetszik. Tudatosan válaszd a pihenést, az ünnepek után sem árt egy kis lazítás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A mai nap nem is lehetne szebb. Sétálj vagy túrázz a pároddal és beszéljétek meg azt, amire a karácsonyi rohanásban nem jutott idő. Ez a nap sokkal egyszerűbb és nyugodtabb lesz, mint amire ébredéskor számítottál.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Alig telt el a karácsony, te máris nagy rohanásban vagy. A két ünnep között azonban érdemes lenne lazábbra venned a dolgokat, hátra dőlni és pihenni. Nincs semmi okod a rohanásra, csak nyugodtan.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma nem tudod megoldani mások problémáját. Nem is érdemes belekezdened, mert a kudarc csak felbosszantana téged. A mai napot szánd a pihenésre, hisz az ünnep alatt sem vitted túlzásba.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma nehezen viseled el környezeted, mert mindenkinek mehetnékje támad. Te nyugodtan maradj otthon és pihenj vagy akár aludj egész nap, senki nem fog megsértődni, ha nem tartasz vele.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma igyekszel úgy intézni a napod, hogy találkozhass egy rég nem látott barátoddal. Mindkettőtök számára áldás lesz ez a találka, hisz jobb lesz a közérzeted és a hangulatod is egy laza nap után.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma valakinek valamit nagyon be akarsz bizonyítani. Ne fecséreld erre az idődet és az energiádat, mert nem fog menni. Halaszd a dolgot inkább másik időpontra, ma inkább maradj nyugodt és pihenj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Maradt elég étel és édesség az ünnepekről, így semmit sem kell ma csinálnod. Talán nem is baj, hisz végre lesz időd pihenni. Ma fő a nyugalom, senki nem fog zavarni, élvezd a csendet.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma ne erőltess semmit, egyszerűen csak sodródj az árral. Mondj igent a programokra, amikre meghívnak, de, ha nincs kedved, akkor zárkózz be és maradj otthon pihenni. Egyikkel sem lőhetsz mellé.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma csak dőlj hátra és hagyd, hogy elárasszon a béke és a nyugalom. Ne kezdj bele semmibe, nem érdemes, mert nem úgy sülne el, ahogy szeretnéd. A mai nap a lazításé és a pihenésé.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma felszabadultnak és energikusnak érzed magad. Nyugodtan belevághatsz, amibe csak szeretnél, minden sikerrel zárul majd. Azért ne vidd túlzásba a dolgokat, mert ma még van lehetőséged a pihenésre is.

Ezek is érdekelhetnek