2022 május 29 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 27. - 2019.12.27. - Nyugodt péntek

Napi horoszkóp december 27. – 2019.12.27. – Nyugodt péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Valakinek ma mindenképpen el szeretnél magyarázni valamit, de az illető egyáltalán nem fogékony erre. Ha sokadszorra sem megy a dolog, akkor inkább add fel, lesz még rá lehetőséged, hogy megértesd magad vele. A nyugalmad többet ér, minthogy feleslegesen felidegesítsd magad.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma pihend ki a fáradalmaidat és engedd ki a gőzt. Akár az egész napot átaludhatod még akkor is, ha másoknak ez nem tetszik. Tudatosan válaszd a pihenést, az ünnepek után sem árt egy kis lazítás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai nap nem is lehetne szebb. Sétálj vagy túrázz a pároddal és beszéljétek meg azt, amire a karácsonyi rohanásban nem jutott idő. Ez a nap sokkal egyszerűbb és nyugodtabb lesz, mint amire ébredéskor számítottál.

Rák (06.22. – 07.22.)

Alig telt el a karácsony, te máris nagy rohanásban vagy. A két ünnep között azonban érdemes lenne lazábbra venned a dolgokat, hátra dőlni és pihenni. Nincs semmi okod a rohanásra, csak nyugodtan.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nem tudod megoldani mások problémáját. Nem is érdemes belekezdened, mert a kudarc csak felbosszantana téged. A mai napot szánd a pihenésre, hisz az ünnep alatt sem vitted túlzásba.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nehezen viseled el környezeted, mert mindenkinek mehetnékje támad. Te nyugodtan maradj otthon és pihenj vagy akár aludj egész nap, senki nem fog megsértődni, ha nem tartasz vele.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma igyekszel úgy intézni a napod, hogy találkozhass egy rég nem látott barátoddal. Mindkettőtök számára áldás lesz ez a találka, hisz jobb lesz a közérzeted és a hangulatod is egy laza nap után.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma valakinek valamit nagyon be akarsz bizonyítani. Ne fecséreld erre az idődet és az energiádat, mert nem fog menni. Halaszd a dolgot inkább másik időpontra, ma inkább maradj nyugodt és pihenj.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Maradt elég étel és édesség az ünnepekről, így semmit sem kell ma csinálnod. Talán nem is baj, hisz végre lesz időd pihenni. Ma fő a nyugalom, senki nem fog zavarni, élvezd a csendet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma ne erőltess semmit, egyszerűen csak sodródj az árral. Mondj igent a programokra, amikre meghívnak, de, ha nincs kedved, akkor zárkózz be és maradj otthon pihenni. Egyikkel sem lőhetsz mellé.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma csak dőlj hátra és hagyd, hogy elárasszon a béke és a nyugalom. Ne kezdj bele semmibe, nem érdemes, mert nem úgy sülne el, ahogy szeretnéd. A mai nap a lazításé és a pihenésé.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma felszabadultnak és energikusnak érzed magad. Nyugodtan belevághatsz, amibe csak szeretnél, minden sikerrel zárul majd. Azért ne vidd túlzásba a dolgokat, mert ma még van lehetőséged a pihenésre is.

Ezek is érdekelhetnek