2022 május 29 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 28. - 2019.12.28. - Zavartalan, mókás szombat

Napi horoszkóp december 28. – 2019.12.28. – Zavartalan, mókás szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Fantasztikus ötlet a szombatot a barátokkal tölteni, főleg, ha a karácsony a családi látogatásokról szólt. Szükséged van a kikapcsolódásra, a lazításra. Menjetek moziba, beszélgessetek, üljetek be egy étterembe, a lényeg, hogy a konyhát messziről kerüld el ma.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma aztán hajlamos lehetsz a jövőbe merengeni, de ez ne vegye el az egész napod. Tervezhetsz ugyan egy kicsit előre, de ne merülj el nagyon a gondolataidban, mert a párod vagy a gyerekeid jogosan háborodnak fel azon, ha nem foglalkozol velük.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma ráébredsz, hogy érdemesebb a jelenben élni, mint rágódni a múlton, amely megváltoztathatatlan. Már nagyon készülsz a szilveszteri bulira, várod a barátokkal közös szórakozást. Valójában erre akár már ma is lehetőséged nyílik, amolyan előszilveszter formájában.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma, ha engedi az időd vagy a család, akkor érdemes lenne amolyan év végi számvetést készítened. Le is írhatod, úgy könnyebben átlátod, hogy mi minden történt veled idén. Milyen célokat tűztél ki egy évvel ezelőtt? Mit tudtál ezekből megvalósítani? Lesz olyan, amiért bizony büszke lehetsz magadra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai nap a párodé és a szerelemé. Ha párkapcsolatban élsz, töltsétek kettesben a napot. A gyerekeket rábízhatnátok a nagyszülőkre és legalább délutánra vagy estére csináljatok közös programot. Azonban, ha még nem találtad meg az igazit, akkor mindenképpen mozdulj ki otthonról, meg kell adnod az esélyt a nagy találkozásnak, ugyanis ma bármi megtörténhet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma, ha teheted, akkor töltsd a lehető legtöbb időt a friss levegőn. A karácsonyi habzsolás után szentelj egy kis figyelmet az emésztésedre is. Ma jobban tennéd, ha könnyű ételeket és italokat fogyasztanál és tartanád a mértéket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma rendkívül felszabadultnak érzed magad. Megéri a barátokkal közös programot tervezned. Az időjárás nem akadályozhat meg, mozdulj ki otthonról, nincs kifogás. Egy meglepő találkozást is hozhat a mai nap, talán rád talál az igaz szerelem is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma egy cseppet sem fárasztanak a családi programok. Sőt, kifejezetten vágysz a párod vagy a gyermekeid társaságára. Mindenki fogékony a szórakozásra, csináljatok valami olyasmit, ami szórakoztat és kikapcsol. Ha nincs kedvetek kimozdulni, akkor lehet ez társasjáték, de, ha a szabadba vágytok, akár egy kültéri vidám program is fantasztikus ötletnek bizonyul.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma akár több meghívást is kaphatsz, nehezen fogsz tudni dönteni. Akár végig is járhatod az összes ajánlat helyszínét, légy ma nagyon laza, bohókás és vidám. A mai nap kiváló alkalom egy előszilveszteri bulihoz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma tedd félre a szigorúságot és a visszafogottságot, légy könnyed és laza. Mikor engedted meg magadnak utoljára, hogy olyan önfeledten szórakozz és nevess? Talán fel nem is emlékszel rá. Fontos, hogy engedd el magad, neked is megjár a móka és a szórakozás.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai a te napod, tedd, amit a szíved diktál. Vedd elő a humorod és tréfáld meg a többieket, arra azonban vigyázz, hogy senkit ne sérts meg. Korántsem biztos, hogy mindenki érti vagy vevő a humorodra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma úgy érzed, elérkezett az ideje, hogy számvetést készíts az idei évről. Nyugodtan megteheted, de ne agyalj ezen egész nap. A mai nap a vidámságé, légy bohókás, vicces és töltsd a pároddal vagy a gyerekekkel a napot.

Ezek is érdekelhetnek