2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 29. - 2019.12.29. - Pihentető vasárnap

Napi horoszkóp december 29. – 2019.12.29. – Pihentető vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A vasárnap a pihenésé, ne is kezdj bele semmibe, főleg, ha tegnap esetleg kirúgtál a hámból. Ebédért is inkább menj el valahova vagy rendelj, ne töltsd az időt a konyhában. Bújjatok össze pároddal, töltsétek lustálkodással az egész napot.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma, ha teheted, maradj minél tovább az ágyban. A tegnapi nap fárasztó lehetett számodra, van mit kipihenned. Ne törődj semmivel, a házimunka is megvár, csak lustálkodj. Úgyis ritkán van ilyen nap, amikor azt teheted, amit csak akarsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hosszú volt az éjszaka? Akkor csak pihenj, ne kezdj bele semmibe, mert ma úgysem sikerülne. Ideje egy kicsit lazítanod, a főzést is jobb, ha elfelejted. Rendelj valamit a kedvenc éttermedből és bújj össze a pároddal vagy nézz egy mesét a gyerekekkel.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma végre tovább ágyban maradhatsz a pároddal, aminek mindketten örültök, hisz ritkán lehettek kettesben, zavartalanul. Az ebédet könnyen beszerezhetitek, csak a telefont kell felemelned. Este még egy mozi is beleférhet, ha egyáltalán lesz kedvetek kimozdulni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Sűrű volt a tegnapi nap, de minden fáradtságot megért. Ma viszont nincs más dolgod, minthogy pihenj, amennyit csak akarsz. Tévézz, bújj össze a pároddal, a lényeg, hogy ne csinálj semmit. Ez a nap a családé és a lazításé.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma minden lehetőséged megvan arra, hogy a barátaiddal töltsd a napot. Mindenki túl van már a karácsonyi ebédeken, vacsorákon, vár benneteket a szórakozás. Egy közös ebéd, mozi v agy akár csak egy séta is jót fog tenni, de csakis délután. Addig pedig még aludhatsz egyet, hogy legyen elég energiád.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Már nagyon unod az otthon létet, akár dolgozhatsz is egy kicsit, ha úgy tartja kedved. Azért ne vesd bele magad túlságosan a dolgokba, a párod ugyanis szeretné veled tölteni az estét. Egy finom vacsora jó kezdete lesz egy romantikus éjszakának.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap a nyugalom és a romantika jegyében telhet. Ha nincs párod és esetleg egyedül vagy otthon, akkor lustálkodj nyugodtan, megérdemled a pihenést. Viszont, ha többen vagytok akár egy közös program feldobhatja a napotokat. Ma bármit megtehettek, amihez csak kedvetek van.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha ma dolgoznod kell, próbálj meg nyugodt maradni, ugyanis lesznek, akik megpróbálnak kihozni a sodrodból. Ne hagyd, hogy sikerüljön nekik, nem ér annyit az egész. A délutánt és az estét már családoddal vagy szerelmeddel töltheted, ez adjon erőt a mai munkához.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma semmi más dolgod nincs, mit lustálkodni. Nem feltétlen muszáj ágyban maradnod, akár egy barátokkal töltött nap is adhat elég energiát a holnapi munkanapra, már, ha dolgoznod kell. Ha pedig nem, akkor nyúlhat hosszúra is az éjszaka, de a mértékre nagyon figyelj oda.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A barátokkal töltött nap igazi kincs. Bepótolhatjátok a karácsonyi kimaradást, ma azt tehettek, amit csak akartok. Menjetek kirándulni, moziba vagy a kedvenc éttermetekbe, teljesen mindegy, nagyon jól fogjátok érezni magatokat. Az este pedig még egy kisebb összejövetelt is tartogathat számodra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Rövid a vasárnap, főleg, ha az egészet pihenéssel és alvással szeretnéd tölteni. Jól is teszed, hisz a holnapi munkanap kimerítő lehet. Töltődj fel, pihenj és semmiképp se menj ki a konyhába. Az étel ugyanis házhoz tud jönni, csak egy telefonhívás szükséges hozzá.

Ezek is érdekelhetnek