2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 3. - 2019.12.03. - Érzelmekkel teli nap vár rád

Napi horoszkóp december 3. – 2019.12.03. – Érzelmekkel teli nap vár rád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagyon energikus vagy, ez pedig a továbbiakban sem lesz másképp. Nem lehet okod panaszra, hisz minden a terveid szerint alakul. Az év végéhez közeledve hihetetlen energiát adsz céljaidnak.

Bika (04.21. – 05.21)

Azt még nem lehet biztosan tudni, hogy veszekedést vagy szerelmet hoz neked a mai nap, de az teljesen biztos, hogy rendkívül szenvedélyes nap vár rád. Azt, hogy éled meg mindezt, csak rajtad múlik. Jobban teszed, ha utóbbira törekszel és megleped párod valamivel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma könnyen megfázhatsz, hisz nagyon hűvös a reggel, sőt az egész nap is. Jól öltözz fel, mert te sem örülnél most egy betegségnek. Tudatossággal pedig mindez elkerülhető. Ne játssz a tűzzel, mert nagyon rosszul is járhatsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma meglepő dolgokat érezhetsz meg előre. Valaki, akire sokat gondolsz, fel is fog hívni vagy küld egy üzenetet, de az is előfordulhat, hogy összefutsz vele az utcán. Az már csak rajtatok múlik, mit hoztok ki a sors kínálta lehetőségből.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma valaki szándékosan az idegeidre megy. Két lehetőséged van. Vagy helyreteszed az illetőt vagy ráhagyod a dolgot. Egy nagy vita ma nem jönne túl jól, hisz amúgy sincs kedved senkihez. Maradj ki belőle, ennél jobb megoldás úgy sem létezik.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma pontot kellene tenned egy rég lezáratlan ügy végére. Nem kell feltétlenül az eszedre hallgatni, lehet, hogy most a szíved mondja meg, mit tegyél. Szenvedélyes estében lehet részed, ha végre eldöntöd, mit szeretnél valójában.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma jóval kevesebb energiád van a megszokottnál és a szükségesnél. Ez pedig okozhat feszültséget és vitás helyzeteket a munkahelyeden. Kollégáid is bosszantanak, de te inkább igyekezz elkerülni őket. Otthon már nyugalom vár, senki nem akar téged kiakasztani.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma energikusabb vagy ugyan a megszokottnál, de nem biztos, hogy ez a te malmodra hajtja a vizet. Légy ambiciózus és céltudatos! Ki is találhatnád, mire fordítod a plusz energiákat. Ez a nap alkalmas arra, hogy megtervezd a közeljövő eseményeit.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nyitott vagy mindenki felé, de azért ne ess túlzásba, mert nem biztos, hogy a megfelelő személlyel hoz össze a sors. Még vitás helyzetet is produkálhat a nap, de csak rajtad múlik, hogy oldod meg ezt. Itt az idő, hogy a sarkadra állj, nem engedheted, hogy mások irányítsanak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma visszatér a jó hangulatod, érzelmekkel teli napra számíthatsz. Lesz veszekedés, lesznek számodra rendkívül bosszantó emberek. Ugyanakkor pedig egy szenvedélyes este és éjszaka vár rád, így nem szabad elpazarolnod az összes energiádat. A munkát ugyan el kell végezni, de ma menni fog ez fél gőzzel is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma légy türelmes és megfontolt, ugyanis könnyen vitás helyzetbe keveredhetsz, amelyet nem is tudsz majd olyan egyszerűen lerendezni. Az év végéig feszült szituációk tömkelege vár rád, így szükséged lesz higgadtságodra. Készülj fel, nem lesz könnyű az elkövetkezendő néhány hét.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma fantasztikus napod lehet, mert minden úgy történik, ahogy azt elképzelted. Lelkes vagy és fel vagy dobódva, csak úgy ég a kezed alatt a munka. Inspiráló lehet mindez kollégáid számára is, hisz nem mindegy, kinek mennyi jutalom jár majd az év végén. Csak így tovább!

Ezek is érdekelhetnek