2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 30. - 2019.12.30. - Merengős hétfő

Napi horoszkóp december 30. – 2019.12.30. – Merengős hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy kötöttségektől mentesen, kreatívan gondolkodva eldöntsd, mi a legjobb számodra. Vedd számba az erősségeidet és a rejtett képességeidet és tervezd meg a jövőt. Nem kell túl hosszú távon gondolkodnod, de jó, ha tudod, mit szeretnél elérni 2020-ban. Ha szükség van rá, akkor beszéld meg terveidet legfőbb bizalmasoddal.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma rendkívül érzékenyen reagálhatsz minden olyan témára, amely a jövődet érinti. Tartsd is nyitva a szemed és a füled, mert ma hírek, információk juthatnak el hozzád, amelyeket későbbi döntéseidhez fel tudsz majd használni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai nap alkalmas lehet arra, hogy terveidet és vágyaidat megoszd a körülötted lévő emberekkel. Lehet, hogy néhányuk számára ez meglepő lesz, különösen azoknak, akik eddig azt hitték, hogy csak körülöttük forog a világ, amelyben neked az lenne a dolgod, hogy őket kiszolgáld.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egy kritikus helyzetet kell megoldanod, amely nem tűr halasztást. Te viszont képes vagy nehéz döntéseket is meghozni, ha a helyzet úgy kívánja, ez pedig előrevetíti számodra az új kezdet lehetőségét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma elgondolkodsz a jövőn, azon, hogy mit szeretnél megvalósítani a jövő évben. Ne tedd túl magasra a mércét, mert így is sok mindent elértél már. Kis lépésekben haladj előre, így nagyobb büszkeséggel tölt majd el, ha eléred a kitűzött célt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A jövő rengeteg új lehetőséget tartogat számodra, neked csak választanod kell. Ma eldöntheted, mibe fogsz bele jövőre, de vigyázz, ne ugorj bele az ismeretlenbe. Minden döntést jól meg kell fontolnod, a mai nap pedig kiválóan alkalmas erre.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma összedughatjátok fejeteket a pároddal és elkezdhetitek megtervezni a jövőt. Döntsétek el, mi a legfontosabb, kis lépésekben haladjatok előre, így édesebb lesz a siker íze. Minden lehetőségetek megvan az előrelépésre, de fő a körültekintés és az óvatosság.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai napod sikere csakis tőled függ, hogy képes vagy-e megkérdőjelezni azokat a dolgokat, melyek szembe jönnek veled. Valaki kész tényként közöl dolgokat, de neked muszáj kivizsgálnod, vajon van-e valós alapja mindannak, amivel kapcsolatban megkerestek téged.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai napod egy rész a jövődről fog szólni, ugyanis most van itt az ideje annak, hogy ne félj meglépni vagy eldönteni bizonyos dolgokat. Előfordulhat, hogy amire készülsz, az rövidtávon fájdalmas és kimerítő lesz, de az eredményt látva biztosan azt fogod mondani, hogy megérte.

Bak (12.22. – 01.20.)

Váratlan dolgok történnek a közvetlen környezetedben és ezek nagy hatással lesznek rád és a szeretteidre is. Gondolkodnod kell, hogy vajon miként fogsz reagálni minderre. Készíts terveket, vitasd meg a családoddal, hisz a dolog nem tűr halasztást, nehogy kapkodás legyen a vége, ugyanis az nem szül semmi jót.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma egy rendkívül inspiratív nap vár rád, amelyben ötletek, elképzelések és friss információk fordulnak meg a fejedben. Jó, ha mindenről jegyzetet készítesz és az elkövetkező napokban nekilátsz ezek feldolgozásának. Új év és egy új időszak előtt állsz, ne légy felkészületlen!

Halak (02.20. – 03.20.)

Általában nagyon jól reagálsz a változásokra, erre a képességedre pedig ma nagy szükséged is lesz. Készíts egy tervet, amely világos lesz mind a magad, mind pedig szeretteid számára. A végső döntést neked kell meghozni, de ehhez tudnod kell, hogy családod száz százalékig támogat téged.

Ezek is érdekelhetnek