2022 május 21 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 31. - 2019.12.31. - Boldog Új Évet!

Napi horoszkóp december 31. – 2019.12.31. – Boldog Új Évet!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nem igazán vagy bulizós kedvedben, ez azonban nem baj, mert ilyenkor szokott a legjobban sikerülni a buli. A napot töltsd pihenéssel, hogy legyen energiád, hisz hosszú lesz az éjszaka.

Bika (04.21. – 05.21)

Szilveszter napja fantasztikusan alakul számodra, hisz újra együtt bulizhatsz barátaiddal vagy akár a családoddal. Ne hajtsd túl magad napközben, különben nem marad elég energiád az estére. Jobban teszed, ha eszel is valami kiadósat, mielőtt elindulsz a buliba, nehogy baj legyen.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szilveszter a hatalmas bulik napja. Azonban légy körültekintő, mert tudod jól, hogy régen nem ittál már, így tarts egy kis mértéket is. Amúgy sem kell sokat innod, hogy jól érezd magad.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem feltétlenül akarsz ma bulizni, úgy érzed, összebújni a pároddal sokkal többet ér. Azonban, ha kapsz egy meghívást, ne utasítsd el, mert nagyon jól fogod magad érezni. Kikapcsolódni egy kis bulizással is lehet, így hát hajrá, ne fogd vissza magad.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Lehet, hogy ma még dolgoznod kell, de az esti buli előtt így is lesz időd egy kis pihenésre. Fantasztikus este elé nézel, de az alkohollal csak csínján bánj, nem nagyon bírod a piát. Anélkül is jól érezheted magad, főleg a legjobb barátaid társaságában.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma irány a buli! Ne utasíts vissza egy meghívást, mert különben sértődés lesz belőle. Nem akarsz menni, de ilyenkor sikerül leginkább a buli. Öltözz melegen és útra fel!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma legszívesebben a pároddal kettesben maradnál otthon. Ha vannak gyermekeitek, a nagyszülők szívesen vigyáznak rájuk, így lehetőségetek lesz romantikázni. Ha pedig buliba vágytok, ne tartson vissza titeket semmi, jó kis este kerekedhet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap a bulizásé, de mindenképpen rá kell pihenned. Otthon ma ne csinálj semmit, ebédet is úgy rendelj magadnak, a konyhát kerüld el. Aludj egy jót délután, így biztosan bírni fogod egész éjjel. Jó szórakozást!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szilveszter napja a bulizásé. Már nagyon készülsz az estére, talán a barátaid is nálad készülődnek. Bemelegíthettek egy kis pezsgővel, de a többit hagyjátok az estére, mert különben lehet, hogy otthon maradtok aludni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egész nap pihenj, hogy biztosan kibírd a hosszú éjszakát. Barátaid is áthívhatod magadhoz már késő délután, hogy együtt hangolódjatok az estére. Szenzációs újév köszöntő parti részesei lesztek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már rád fér a szórakozás, méghozzá barátaid társaságában. Lehet egy jó házibuli vagy nyakatokba is vehetitek a várost, ez már csak rajtatok múlik. Koccinthattok egyet indulás előtt, egy kis pezsgő beindíthatja az estét.

Halak (02.20. – 03.20.)

Remélhetőleg az újév hoz valami újat, de ma még nem erre kell koncentrálnod. Szenzációs buli kerekedhet akár otthon is barátaid társaságában. Jókedv, nevetés, szórakozás és sok-sok pezsgő. Boldog Új Évet kívánunk!

Ezek is érdekelhetnek