2022 május 29 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 4. - 2019.12.04. - Fordulatos nap következik

Napi horoszkóp december 4. – 2019.12.04. – Fordulatos nap következik

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Abban az esetben, ha valaki számodra szimpatikus és szívesen töltöd el vele az idődet, akkor hajlamos vagy túlságosan rátapadni az illetőre. Ma viszont jobb, ha tartasz egy kis távolságot tőle. Ugyanis az is lehet, hogy az az iram, amit te diktálsz, túl gyors neki. Ezzel pedig akár el is üldözheted magad mellől.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma egy kapcsolatod hirtelen megszakadhat vagy megszűnhet a kommunikáció köztetek. Ez nem feltétlenül rossz, hisz így átgondolhatod, mit tegyél. A negatív élmények is segítségedre lehetnek a döntésben. Tudnod kell, pontosan mi is van köztetek. Ma mindezt lesz lehetőséges átrágni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma neked kell lépned, mert akitől várnád, talán sosem fogja megtenni az első lépést feléd. Ne azzal törődj, hogy mit gondol az illető, hanem tedd egyértelművé számára, hogy te mit szeretnél tőle. Ne aggódj a következmények miatt, mert nincs mit veszítened.

Rák (06.22. – 07.22.)

Valakitől olyan dolgokat vársz el, amelyeket nem biztos, hogy képes megvalósítani. Azonban, ha igazán szereted, akkor a hibáival együtt kell szeretned őt. Nem lehet mindenki tökéletes, sőt talán nem is létezik ilyen. Egy kapcsolat a kompromisszumokat alapul, ezt neked is tudnod kell.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma meg kell fékezned az indulataidat, mert rosszul végződhet a nap. Nem történhetnek mindig úgy a dolgok, ahogy azt te szeretnéd. A konfliktust korántsem biztos, hogy elkerülheted, ennek ellenére azonban higgadtan is lehet kezelni a dolgokat. Itt az idő, hogy megmutasd, te is képes vagy erre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem nagyon szereted kiteregetni a magánéleted, de ma mégis szóba elegyedsz valakivel, akivel szívesen osztasz meg dolgokat. Tanácsai fordulatot is hoznak majd, pozitív hatással lesz kapcsolatodra, ha megfogadod őket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Úgy érzed, több szabadságra lenne szükséged, azonban nem akarsz véget vetni kapcsolatodnak. Talán nem is kell. Ma végre megbeszélhetsz mindent a pároddal, amit eddig nem mertél vagy nem akartál szóba hozni. Meglepő válaszokra számíthatsz, boldogsággal tölt majd el, hogy nem halogattad tovább a dolgot.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egy új szakasz a magánéletedben nem jelenti azt, hogy mindent és mindenkit le kell cserélned. Nagy valószínűséggel csak a hozzáállásodon kellene változtatnod. Légy egy kicsit nyitottabb! Jó hatással lesz majd a jövődre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Fordulatban gazdag nap vár rád, ma ne utasíts el semmi újat. Ugyanakkor ne is ugorj bele hirtelen semmibe, minden döntést jól meg kell fontolnod, hisz komoly hatással lesz a jövődre, így nem lehet félvállról venni őket.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma egy hír komoly érzelmi változásokat ébreszt benned egy bizonyos emberrel kapcsolatban. Meg kell bizonyosodnod róla, hogy valóban úgy van-e, ahogy hallottad, mert egy pletyka nem verhet éket közétek. Mindig a tényeknek higgy, ne a szóbeszédnek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma több szálon futnak körülötted az események, ezért fel kell állítanod egy sorrendet, különben belekavarodsz teendőidbe. A figyelmed nem lankadhat egy pillanatra sem, uralnod kell a dolgokat. Izgalmas napot zárhatsz, ha mindenre kellő időt fordítasz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egy kicsit dühös leszel ma, mert egy számodra kedves személy megakadályoz téged valamiben. Azonban nem szabad nekiesned az illetőnek, mert lehet, hogy ő tisztábban látja a helyzetet, mint te. Mindez megóvhat téged egy hatalmas hiba elkövetésétől. Légy hálás jótevődnek, ahelyett, hogy haragudnál rá.

Ezek is érdekelhetnek