2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 5. - 2019.12.05. - A cselekvés napja

Napi horoszkóp december 5. – 2019.12.05. – A cselekvés napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma elmélyítheted ismerteidet egy olyan technikai dologban, aminek később nagy hasznát fogod venni. Légy nyitott, mert fontos dolgokat tanulhatsz, amelyeknek segítségével könnyebben eligazodhatsz bizonyos területeken. Vágj csak bele, élvezni fogod!

Bika (04.21. – 05.21)

Körülötted mindig történik valami, sosem unatkozol. Nos, ez ma sem lesz másképp. Életed egy kissé kaotikus ugyan, de számodra ez nagyon izgalmas. Mindig nézd a dolgok jó oldalát, jobb a pozitív megközelítés, ezt ne feledd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egy ma kapott hír cselekvésre ösztönöz majd. Ennek köszönhetően mozgalmas időszak előtt állsz. Tele vagy energiával, ez pedig a sikered kulcsa lehet. A helyzeted most irigylésre méltó, éppen ezért nem is tanácsos felvágnod ezzel mások előtt.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egy jó hírt kapsz, amely pénzügyi fronton érkezik. Kiaknázhatod lehetőségeidet, de mindezt jobb óvatosan tenned. Meg kell győződnöd arról, hogy nem kidobod a pénzt az ablakon. Jövőbeli terveid elindítására elég összeghez juthatsz, de vigyázz, mindet jól kell felhasználnod a siker érdekében.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma kifejezetten olyan dologra vágysz, ami egyáltalán nem szokványos. Úgy érzed azonnal cselekedned kell. Miért is ne tennéd? Iktass be a programodba bármit, amihez csak kedved van, még akkor is, ha a feje tetejére is állítasz mindent. Ma semmi nem állíthat meg.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma valaki egy érdekes ötlettel áll elő. Te azonnal cselekedni szeretnél. Okod nagy valószínűséggel nincs a gyanakvásra, de nem érdemes elkapkodni a lépéseket. Könnyen előfordulhat, hogy ez még korántsem minden, a sors tartogat számodra egy jobb lehetőséget is, amit csak ki kell várni. Nemsokára kopogtatni fog majd az ajtódon, csak be kell engedned.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Az idő csak múlik, te pedig lehet, hogy olyan emberre fecsérled az idődet, akire nem kellene. Itt az ideje, hogy tovább lépj. Valaki amúgy is érdeklődik irántad, eddig azonban nem tulajdonítottál ennek nagy jelentőséget. Ma azonban érdemes fontolóra venned lehetőségeid, mert ez a valaki fontos része lesz majd a jövődnek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma úgy érzed, hogy valami egyáltalán nem stimmel. Arra azonban még nem jöttél rá, hogy mi nem tetszik neked. A sors azonban segítőkész és elárulja neked, mi is az, amin változtatnod kellene. Bele is foghatsz azonnal, nincs miért halogatnod a dolgot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma egy teljesen új dolog lép be az életedbe, amely szinte a szenvedélyeddé válik. Sokkal izgalmasabbá és érdekesebbé teszi majd az életed, ezért nincs is min gondolkodnod, bele is vágsz azonnal a változtatásokba. Emiatt azonban nem hanyagolhatod el eddigi életed és persze szeretteidet sem.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma egy nagyon izgalmas nap elé nézel, ugyanakkor nagyon figyelmesnek is kell lenned. Olyan hír birtokába kerülsz, amely cselekvésre ösztönöz majd. Azonban ehhez szükség van arra, hogy a hír el is jusson hozzád. Járj nyitott szemmel és füllel!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma egy fantasztikus lehetőség kopogtat az ajtódon, amit nem szabad elengedned. Ha most nem lépsz és nem cselekszel, akkor integethetsz neki, ugyanis ez egyszeri dolog az életben. Ez lehet egy hosszú távú elkötelezettség is, amelyet azért érdemes átgondolnod, de ez lehet életed nagy lehetősége, amit nem szalaszthatsz el.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma komoly és fárasztó erőfeszítéseidnek meg lehet a gyümölcse. Az ünneplésre mindenképpen van okod, akár magánéleti, akár munkaügyi a siker. A mai napon helyére kerülnek a dolgok, tehát megállapíthatod, hogy a kemény munka és odafigyelés nagyon is kifizetődő volt számodra.

Ezek is érdekelhetnek