2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 6. - 2019.12.06. - Ez a feszült helyzetek napja

Napi horoszkóp december 6. – 2019.12.06. – Ez a feszült helyzetek napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Csodásan indul a mai nap, nem is kellene tönkretenned veszekedéssel. Pároddal összeszólalkozhattok, ráadásul teljesen lényegtelen dolgokon. Törekedj az egyezségre, semmi értelme haragban tölteni az egész napot.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma nagyon paprikás hangulatban ébredsz. Jól tennéd, ha munka után kiszellőztetnéd a fejed és rendbe tennéd gondolataidat. Semmi szükség arra, hogy az otthoniakkal is összevessz. Tisztítsd meg szervezetedet is, ma ne egyél semmi nehezet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Izgalmas nap vár rád, de ugyanakkor nagyon feszült is leszel. Eleged van a munkából, semmi kedved dolgozni menni. Túl fáradt és ideges vagy most mindenhez és mindenkihez, könnyen kialakulhat konfliktus bárkivel. Jobb, ha kerülöd a társaságot.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma egy vitás nap következik és te vagy az egyetlen, aki képes arra, hogy rendet tegyen a felek között. Mindenképp légy pártatlan és simítsd el a nézeteltéréseket. Ez ma neked megy a legjobban, a többiek pedig rendkívül hálásak lesznek érte.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Csillapodni látszanak a családi összetűzések, valamint itt az ideje azt is átgondolni, hogy miért történt ez az egész. Hívd össze a vitás feleket és egy közös étkezés alatt tisztázzátok majd a dolgokat. Ma teljesen biztos lehetsz a sikerben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma nem kerülheted el a feszült hangulatot. Óvatosan közeledj ismerőseid felé, mert ez az időjárás mindenkire rossz hatással van. Kerüld a veszélyes helyzeteket és körültekintően közlekedj. Tudatosnak és figyelmesnek kell lenned.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma úgy érzed, valamit vásárolnod kell. Túlzásba azonban nem érdemes esned, mert egy kis várakozás után olcsóbban is hozzájuthatsz ahhoz, amire most nagyon vágysz. Félretett pénzed sem kellene elherdálnod, mert közelednek az ünnepek és rettenetesen fogsz haragudni magadra, ha nem lesz miből vásárolnod karácsonyra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Munka után bele se kezdj semmibe, a házimunka holnap is ott lesz, biztos lehetsz benne, hogy megvár téged. Amúgy is stresszes napod lesz, ma mindenki az agyadra fog menni. Haragudni fogsz kollégáidra, hisz miattuk a munkáddal is csúszásban leszel, lehet, hogy még az ebédidőt is ki kell hagynod, hogy időben végezhess.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma nagyszerű napod van, ellentétben kollégáiddal. Próbáld meg elsimítani a köztük lévő feszültséget. Ma te lehetsz a mentőangyal. Vidítsd fel őket, a munka is jobban fog majd menni, mindenki időben leteheti a lantot és a szeretteivel töltheti az estét, persze csak akkor, ha így cselekedtek.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma könnyen felbosszanthat valaki, mégpedig azzal, hogy képtelen döntést hozni. Lehet akár ez egy barátod is, aki nem tudja eldönteni, mit vegyen meg és mit nem. Nincs mit tenni, csak nyugtázd, hogy ma ez van és kész.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma szükséged lenni egy kis kikapcsolódásra, de egyelőre erre még várnod kell. Valaki kifejezetten arra játszik, hogy felbosszantson téged. Nem szabad hagynod magad. Ez nem az a nap, amikor türelmes lennél velük szemben.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma ne indulj vásárolni, mert rengeteg pénztől köszönhetnél el. Nemsokára itt vannak az ünnepek, abban az esetben pedig, ha minden pénzt elköltesz, akkor nem lesz mit az asztalra tenned. Te is tudod milyen vagy, ha elszalad vele a ló. Nagyon fogsz haragudni magadra.

Ezek is érdekelhetnek