2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 8. - 2019.12.08. - Nyugodt, pihentető nap a mai

Napi horoszkóp december 8. – 2019.12.08. – Nyugodt, pihentető nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kellemes napot tölthetsz szeretteid körében, ami most nagyon jót fog tenni a lelkednek. Mindenki nyugodt és jó kedvű, így ma összedughatjátok a fejeteket és akár a karácsonyi menüt vagy az ajándékokat is kitalálhatjátok. Egy finom vacsora tökéletes lezárása lehet a napnak.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. Minden gondolatod már a karácsony körül forog. Szeretteid körében ötletelhettek, kinek és mit vegyetek ajándékba vagy mi legyen az ünnepi menü. Semmi dolgod nincs a mai napon, de összeüthettek egy finom ebédet vagy vacsorát, egy közös étkezés mindig jó program.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma úgy is dönthetsz, hogy még visszabújsz az ágyba, nincs szükség a korán kelésre. Minden úgy megy, ahogy azt te szeretnéd, így végre megnyugodhatsz. Azonban már nincs sok hátra az ünnepekig, ideje gondolkodnod az ajándékokon vagy azon, mit teszel az idén az ünnepi asztalra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Romantikus és nyugodt napot tölthetsz ma kedveseddel. Nem muszáj kimozdulnotok sem, de, ha mégis a szabadba vágytok, ne felejtsétek otthon házi kedvenceteket sem. A friss levegő megmozgathatja agyatokat, remek karácsonyi ötletekkel térhettek haza.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma elárasztja lelked a nyugalom, már karácsonyi lázban égsz. Még az ajándékok egy részét is beszerezheted, párod kiváló partner lesz ebben. Ne fecséreld főzésre az időt, üljetek be valahova és ötleteljetek. Már csak két hét és itt a szeretet ünnepe, nektek pedig még sok tennivalótok van.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A lakás úszik, főznöd is kellene valamit, de te ma olyan higgadt vagy, hogy semmi nem tud kihozni a sodrodból. Nincs is miért idegeskedned, a dolgok megvárnak vagy adott esetben el is oszthatod őket családtagjaid között. Karácsony közeledtével mindenki segítőkészebb, használd ki. Délutánra mindennel kész lehettek és még a pihenésre is jut idő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai nap csak a tiéd és kedvesedé. Használjátok ki, hogy kettesben lehettek, reggelizettek együtt, aztán akár a nyakatokba is vehetitek a várost. Karácsony előtt még sok a teendő, néhány ajándékot már ma be is szerezhettek. Hazafelé vigyetek egy kis vacsorát magatoknak, ne fecséreljétek az időt a konyhában.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma rendkívül nyugodt vagy, úgy érzed, végre kipihenheted magad. Szükséged is van rá, hisz fel kell készülnöd az év végi hajtásra. Ne feledkezz meg a karácsonyi ajándékok beszerzéséről se, hisz már nincs túl sok időd. Holnap újult erővel vetheted bele magad a munkába és az ünnepi készülődésbe.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma az otthonod a nyugalom szigete. Senki sem ideges, azonban mindenki nagyon fáradt. Ne keljetek korán, egy kései ebéd miatt nem haltok éhen. Délután pedig bevásárló körútra is indulhattok, együtt könnyebben választhattok ajándékokat a szeretet ünnepére.

Bak (12.22. – 01.20.)

Rengeteg ötleted van karácsonyra, már a hangulatod is sokkal jobb. Mivel ma rendkívül nyugodt vagy, nyakadba is veheted a várost és kedvedre válogathatsz, még a nagy tömeg sem fog zavarni. Egy baráti program délután pedig méltó lezárása lehet a napnak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Karácsony előtt már mindenhol nagy a tömeg, ma ez azonban téged egyáltalán nem zavar. Sőt, még talán jól esik egy kicsit emberek között lenni. Felmérheted a terepet, később pedig már célirányosan vásárolhatod meg az ajándékokat. Ha nincs kedved egyedül menni, akkor emeld fel a telefont, valaki ugyanis nagyon várja, hogy veled lehessen. Te pedig pontosan tudod, ki is az.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma semmi kedved emberek közé menni, mert meg akarod őrizni nyugalmadat. A karácsonyi ajándékokat azonban már el kell kezdened beszerezni. Nos, az internet megfelelő eszköz ehhez, rendelj magadnak ebédet és szörfölj. Szerencsés napod van, így az is előfordulhat, hogy mindenkinek ki is választhatod a legjobb meglepetést, amellyel mosolyt csalsz majd az arcokra.

Ezek is érdekelhetnek