2023 június 10 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp december 9. - 2019.12.09. - Nehéz hétfő vár rád

Napi horoszkóp december 9. – 2019.12.09. – Nehéz hétfő vár rád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Eljött egy újabb munkanap és te semmi mást nem szeretnél, csak még egy vasárnapot. Megkezdődik az év végi hajtás, így teljes erőbedobással kell dolgoznod. Munkatársaid sem könnyítik meg ma a dolgod, hisz mindenki nagyon fáradt. Kitartás, már nincs sok hátra az évből.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma egy kemény nap vár rád, hisz múlt hétről még pótolni valód is van. Ha szükséges, kérj segítséget, ne akarj túlórázni. Nagyon hosszú volt ez az év, már nincs sok hátra, ki kell bírni. Te már lélekben karácsonyi hangulatban vagy, de most nem erre kell koncentrálnod. Szedd össze gondolataidat, így ma utolérheted magad a munkában.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Nehéz munkanap lesz a mai, rengeteg dolog vár rád. Munkatársaid sem lesznek segítségedre, sőt inkább úgy érzed, hátráltatnak téged. Vonulj félre, ha teheted és csak a munkádra koncentrálj. Így túlóra nélkül megúszhatod ezt a napot, ellenkező esetben nagyon későn érsz majd haza.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Nem lesz könnyű a mai nap sem. Alig van hátra az évből, de a feladatok valahogy nem akarnak elfogyni. Karácsony közeledtével pedig még nagyobb teher lesz a válladon. Munkatársaid hozzáállása sem olyan, amilyennek kellene, különösen ma. Amit tudsz, oldj meg egyedül, holnap is lesz egy nap.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ne akarj ma minden munkát elvégezni, főleg azt ne, ami nem is a te dolgod. Így is van elég teendőd, nem kell, hogy a nyakadba vedd másokét is. A hétfő számodra mindig nehéz, hisz a te munkádban minden új hét, új kihívásokat tartogat. Igyekezz időben hazaérni, úgy lesz időd felkészülni a holnapi napra is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Nehéz napnak indul a mai, még otthon sem akar sikerülni semmi. Nos, mi ebből a tanulság? Ez a nap nem a tiéd, így csak a legszükségesebb dolgokat végezd el, hidd el, a többi megvár. Így is bőven elég lesz, ami ma a nyakadba szakad. Igyál egy erős kávét és láss neki teendőidnek, a túlóra pedig eszedbe se jusson, holnap is lesz egy nap.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Nehezen ébredsz ma reggel, pedig tegnap az átlagosnál többet pihentél. Egy kávé ébresztő hatású lehet, mindenképpen fogyassz el egy csészével. Munkahelyeden sem mennek gördülékenyen a dolgok, nem lesz ez egy könnyű nap. Amit el tudsz végezni a munkaidőn belül, azt csináld meg és elég is lesz ennyi mára.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Rengeteg munka vár rád ma, hisz van egy kis elmaradásod is. Azonban, ha összeszeded magad és gondoltaidat, bár nem lesz egyszerű, mégis utolérheted magad. Túlórázni eszedbe se jusson, ez ma nem lehet opció. Otthon kedvesed vár majd rád, romantikus estében lehet részed, persze csak akkor, ha nem késel el.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

„Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra” – szól a mondás. Nos, ez ma rád egyáltalán nem igaz. Csak a legszükségesebb feladatok is el fogják venni az egész napod. Az év végének közeledtével egyre több munka szakad a nyakadba, itt az idő, hogy osztozz rajtuk. Vannak kollégáid, akik szintén annyit keresnek, mint te, az ő feladatukat nem neked kell megcsinálni, ezt ne feledd.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Nehéz munkanap lesz a mai, így jobb, ha egy jó nagy bögre kávéval indítasz. Ez majd felpörget egy kicsit, így a szokásosnál gyorsabban haladhatsz, amely hozzásegít ahhoz is, hogy még az elmaradt munkádat is befejezettnek tekinthesd. Hazafelé térj be valahova és vigyél vacsorát, kedvesnek sem lesz könnyebb napja, így örülni fog neki, hogy nem a konyhában kell robotolnia munka után.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Sajnos a mai napod sem lesz egyszerű, mint ahogy hétfőn sohasem. Egy erős kávé jó napindító lehet, kapsz egy kis plusz energiát, ami átlendíthet rajta. Sok a munka, de meg is oszthatjátok kollégáiddal, így túlóra nélkül, mindannyian időben hazamehettek. Még egy könnyű vacsora összedobására is lesz időd, párod örülni fog, hogy nem neki kell szenvednie vele.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Hétfő van, amit te különösen utálsz. Ilyenkor mindig több a munka, mint máskor, több energiára is van szükséged annak elvégzésre. Egy kollégád azonban ma mindenben segítségedre lesz, így nem okoz gondot a sok tennivaló. Munka után egy italra is beülhettek valahova, így is időben otthon leszel majd.

Ezek is érdekelhetnek