Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp mára - 2022. március 14 horoszkóp

Napi horoszkóp mára – 2022. március 14 horoszkóp

-

2022. március 14 horoszkóp: Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban.

március 14 horoszkóp

Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Hétfőn szinte egy perced sem marad a saját dolgaidra, mert barátaid és családtagjaid egyfolytában hívogatnak téged. Jó problémamegoldó képességednek köszönhető, hogy rád esett a választásuk, ám egyszerre nem birkózhatsz meg mindennel. Kérj egy kis türelmet mindenkitől, szép sorjában szakíts rájuk időt! Holnapra elsimítod a dolgokat és minden a helyére kerül.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Egyik barátod igényt tart a társaságodra ma este, amihez semmi kedved. De, ha a dolgok jó oldalát nézed, akkor kicsípheted magad és új embereket ismerhetsz meg. Nem utolsó sorban pedig örömet okozol barátodnak. Ő is mindig melletted áll, most rajtad a sor, ne okozz neki csalódást!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Hétfőn csak úgy szárnyalsz, ami különös jól jön, ha egy projekt kellős közepén tartasz. Kollégáid és főnököd is csodálni fognak, nem is értik, hol rejtegetted eddig a kreativitásod. Most már nyugodtan tervezhetsz előre, mert karriered jó úton halad és párod is teljes mellszélességgel melletted áll.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Mostanában talán elhanyagoltad az edzést, éppen ezért ne akarj mindent ma bepótolni. Szép lájtosan kezdj neki, különben meg is sérülhetsz és hosszú időre kényszerpihenőre küldöd magad. Edzés közben meg is ismerhetsz valakit, aki a későbbiekben fontos szerepet játszik majd az életedben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Általában nem mondasz nemet egy feladatra, ma mégis elgondolkodsz ezen. Egyszerre félsz attól, ha visszautasítod, annak súlyos következményei lesznek, de attól is, ha elvállalod, belebuksz. Ha úgy érzed, teher lenne számodra, akkor nyugodtan mondj nemet, senki nem fog elítélni téged.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Lehet, hogy nagy összegű plusz bevételre számítasz, de ma biztosan nem érkezik meg. Nem szabad annyiban hagynod, mindenképpen járj utána és gyorsítsd fel a kifizetési folyamatot! Ez a pénz jár neked, nem hagyhatod veszni!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Hétfőn fontos lesz, hogy munka közben senki ne zavarjon meg. Főleg akkor, ha határidős feladatot kell befejezned. Nagy hibát véthetsz, ha nem zárod ki teljesen a külvilágot. Ha sikeresen végzel, ne légy rest pihenni, mert a naptárad így is tele van, nem fogod bírni az iramot lazítás nélkül.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Mindenki életében vannak párkapcsolati problémák, a tiédből sem maradhatnak ki. Pároddal kompromisszumra kell jutnod méghozzá anélkül, hogy te vagy az ő részéről lemondással járna. Nem fair, hogy te alkalmazkodj mindig, kedvesednek is ugyanezt kell tennie. Légy határozott, mert csak így érheted el, amit akarsz!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ha vasárnap éjjel rosszul aludtál, pocsékul érzed magad ma reggel. Ám munkahelyeden jó a hangulat, ami átsegít ezen a napon és fáradtságodnak is nyoma vész. A hétfő kedvez a szingliknek, jó kommunikációdnak hála pedig könnyen ismerkedsz még akkor is, ha alapvetően zárkózott típus vagy.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Egy szerelmi vallomásra nem lehet felkészülni, főleg akkor, ha korábban semmi jele nem volt. Ám az őszinte szavak hallatán benned is megmozdulhat valami, rájössz, az illető nem is közömbös számodra. Még pénzügyeid is kedvezően alakulnak, de azért ne igyál előre a medve bőrére, mert mindenért keményen meg kell küzdeni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Bár jól érzed magad a munkahelyeden, ma mégis kételyeid támadnak. Megtetszik neked egy állás lehetősége, talán még az interjún is megjelensz. Azt azért át kell gondolnod, hogy érdemes-e mindent, vagyis a biztosat feladni a bizonytalanért. Persze van elég önbizalmad, de tisztába kell kerülnöd a legapróbb részletekkel is. Csak azután dönts, hogy minden információ a birtokodban van!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Általában egy lépéssel mások előtt jársz, környezeted nem bírja a tempót, a többiek nem tudnak követni téged. Még párod is csak a fejét kapkodja, mert annyi mindent elterveztél, hogy fogalma sincs, hogy lehet ezt mind olyan rövid idő alatt megvalósítani, ahogy a terveidben szerepel. Egy kicsit vegyél vissza a tempóból, mert másokat ez megijeszthet!