2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 1. - 2019.11.01. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 1. – 2019.11.01. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Délelőtt megcsinálsz minden házimunkát otthon, délután pedig összeszeded a családot és elindultok a temetőkbe, hogy megemlékezettek elhunyt szeretteitekről. Ha tehetitek, ne menjetek autóval, mert nehéz lesz a parkolás. Este együtt vacsoráztok majd, utána pedig belevetheted magad az éjszakába, ha van kedved hozzá. Hívd el magaddal a barátaidat is!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Kora reggel kilátogatsz a temetőbe, hogy elkerüld a tömeget és, hogy a nap hátra lévő részét pedig a családoddal tölthesd. Egyik ismerősöd utazást tervezett a hétvégére, de valamilyen családi okból le kell mondania. Ebből viszont te profitálhatsz, hisz átadja neked a lehetőséget, így egy fantasztikus hétvégét tölthetsz el családoddal. Véletlenül se jusson eszedbe, hogy nem fogadod el ezt a visszautasíthatatlan ajánlatot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma senkivel nem találod meg a közös hangot, ezért egyszerűen úgy döntesz, hogy elvonulsz a világ elől. Valószínűleg a szeretteidre való emlékezés hangol le ennyire. Hidd el, másoknak sem könnyű ilyenkor és nem is jó, ha egyedül vagy. Szedd össze magad! Menj haza szüleidhez vagy testvéreidhez, estére pedig beszélj meg egy találkozót barátaiddal.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma a temetőbe készültél, hogy megemlékezz szeretteidről, de az élet újabb akadályt gördít eléd. Ez azonban nem állíthat meg téged abban, hogy elérd céljaidat, pillanatok alatt túl teszed magad a nehézségeken. Ha pedig egyedül mégsem megy, akkor pontosan tudod, hogy kihez kell fordulnod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma ugyan munkaszüneti nap van, de ez sem dobja fel a napod, hisz sok helyre kell még menned, hogy gyertyát gyújthass szeretteidért. Nem légy szomorú! Vedd elő a szép emlékeket róluk, ezek csalhatnak egy kis mosolyt az arcodra. A vacsora időt együtt töltheted családoddal, utána pedig a barátaiddal van programod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma végre hosszú idő óta először megkezdheted az első szabad hétvégédet. Ha egyedül vagy, csinálj bármit, amihez kedved van. Viszont, ha van családod, akkor dugjátok össze a fejeteket és szervezettek olyan programot, amelyen mindannyian kitűnően szórakozhattok majd. Előtte azonban ne feledkezz meg gyertyát gyújtani szeretteid emlékére, de ez ne rontsa el kedved, emlékezz csak a szépre.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma kifejezetten optimistának mondhatod magad. Jó kedvvel ébredsz és semmi sem ronthatja el mai kitűnő hangulatod. Szeretteidre sem szomorúan emlékezel, csak a szép emlékek jutnak róluk az eszedbe. Családod körében töltöd az estét, megvacsoráztok és rengeteget beszélgettek, amire már régóta szükséged van.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma nem vagy túl kommunikatív hangulatodban, teljesen lehangol a Halottak napja. Valaki, akit nemrégiben vesztettél el nagyon hiányzik neked. Ma semmiképp se maradj egyedül, menj el szüleidhez vagy találkozz barátaiddal, egy kicsit elterelik majd a figyelmed.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Korán menj ki a temetőbe és gyújts gyertyát szeretteidért, mert délután hatalmas tömegre számíthatsz, amit ki nem állhatsz. Emellett a mai nap tisztázhatsz minden eddigi problémádat mindenkivel, akivel mostanában gondjaid voltak. Pároddal is sokat vitatkoztatok az elmúlt időben, de a lényeg, hogy ma mindent rendbe hozhatsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Egy kis anyagi slamasztikába kerülsz a mai nap, mert valaki ugyan megígérte neked, hogy visszaadja a tartozását, de nem tartja be ígéretét. De nem kell túlságosan aggódnod, hiszen nem hosszú csúszásról van szó, csupán csak arról, hogy ő sem kapta meg a neki járó összeget munkájáért. Ez alatt a pár nap alatt húzd össze a nadrágszíjat, akkor elég összeg áll majd rendelkezésedre, míg visszakapod a kölcsönt. Annál is inkább kapcsolj ki, mert ma egy kicsit magába kell szállnia mindenkinek, hisz elhunyt szeretteinkre emlékezünk.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Mivel már letudtad a koszorúzást, hogy elkerüld a tömeget, ma nincs semmi dolgod. Eddig sem volt unalmas az életed, de most felpezsdül körülötted minden. Számtalan lehetőség nyílik meg számodra, neked azonban el kell döntened, melyiket használod ki majd. Ne hamarkodj el semmit, most tényleg nagyon fontos, hogy jó döntést hozz.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A mai nap fantasztikus lehetőséget tartogat számodra, hisz megismerhetsz valakit, akiben igazi szövetségesedre találhatsz. Az élet kísértések sorozata, de ha van párod, mindenképpen ellent kell állnod nekik. Ma ne feledkezz meg ellátogatni a temetőbe sem, ha eddig még nem tetted meg ezt.

Ezek is érdekelhetnek