2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 10. - 2019.11.10. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 10. – 2019.11.10. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Végre egy vasárnap, amikor nincs semmi dolgod. Így megtehetsz bármit, amit csak szeretnél. Még partnered is lehet benne, mert kedvesed is otthon van, így használjátok ki a lehetőséget. Romantikus napot tölthettek együtt, senki nem fog megzavarni titeket.

Bika (04.21. – 05.21)

A ma délelőtt a konyhában telik, de úgy érzed minden pillanat megéri, mert ma végre együtt van az egész család. Ritka az ilyen nap a mai világban. Délután még kirándulni is elmehettek, este pedig álljatok meg egy étteremnél, nem kell, hogy egész nap te légy a szakács. Jól fog esni egy kis lazítás a holnapi munkanap előtt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap van és te nem is vágysz semmire. Nincs kedved sem a házimunkához, sem pedig máshoz. Vackold be magad a tévé elé, rendelj valahonnan ebédet, a délutánt pedig töltsd alvással, pihenéssel vagy filmezéssel. Így kipihenheted magad, mert holnap kemény nap vár rád.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma szerelmeddel töltheted az egész napot. Tovább is alhattok egy kicsit, később pedig el is mehettek valahova csak kettesben. Egy nagyobb séta esetleg a kutyával már kiszakít titeket egy kicsit a hétköznapokból és eltereli figyelmeteket az esetleges gondokról. Este menjetek el egy romantikus vacsorára, megérdemlitek a kényeztetést.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kell egy olyan nap a héten, amikor tényleg nem csinálsz semmit. Miért ne lehetne az a mai? Eleget dolgoztál az elmúlt napokban és nagyon fáradt vagy. Ha ma nem pihensz, a jövő hetet nagyon hosszúnak érzed majd. Így hát, lazításra fel!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerelmed csodálatos meglepetéssel áll elő ma reggel. Elvisz téged valahova, ahol csak kettesben lehettek, mert már nagyon rég volt ilyen. Eszedbe se jusson visszautasítani őt, főleg ne a munkád miatt. Mindent megtett azért, hogy ez a nap csak a tiétek legyen, ne okozz neki csalódást!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerelmed fantasztikus reggelivel lep meg. Máris jól kezdődik a napod. Nem is kell, hogy ennyi legyen az egész, ami jó a mai napban. Romantikázzatok, menjetek el egy étterembe, ne a konyhában töltsétek a napot. Rátok fér a lazítás.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kora reggel van egy kis dolgod, de azt még el tudod intézni, mielőtt felébred a család. Egy finom reggelivel mindenki jól kezdheti a napot. Ezután pedig csak rajtatok múlik, hogy folytatódik majd. Fantasztikus napot tölthettek együtt, akár otthon is. Legyetek kreatívak!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai nap nagyon fontos lehet számodra, hisz lehetőséged nyílik beszélgetni valakivel, aki közel áll hozzád. Megkönnyebbülsz majd, ha kiöntöd a szíved, ugyanis megértésre és viszonzásra találsz majd. Az estét már örömteli hangulatban tölthetitek el együtt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap lévén csak lustálkodni van kedved. Miért is ne tehetnéd meg ezt? Tegnap mindent elintéztél, amit szerettél volna, a mai nap tényleg a tiéd. Főzz egy egyszerű és gyors ebédet és tégy, amit csak akarsz. Holnap kipihenten kezdheted a napot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nagyon fáradtan ébredsz, pedig nem maradtál ki éjszaka. Nem is érted, mi a baj. Hát az, hogy folyton dolgozol és egy percet sem pihensz. A mai nap legyen a lazításé, mert ellenkező esetben a szervezeted előbb-utóbb jelezni fog neked. Nyilván te sem akarsz beteg lenni, ezért jó lenne, ha lassítanál egy kicsit a tempón.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai napra kirándulást terveztél. Semmi nem állhat az utadba, hogy megvalósítsd terveidet, a hideg ugyanis neked nem lehet akadály. Barátaid is szívesen töltik veled a mai napot, mert már úgyis régen találkoztatok. Fantasztikus nap elé nézel és az este is kellemes hangulatban telik majd.

Ezek is érdekelhetnek