2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 11. - 2019.11.11. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 11. – 2019.11.11. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma választ kaphatsz egy kérdésre, amely már nagyon régóta foglalkoztat téged. Beigazolódnak megérzéseid, ez pedig jó érzéssel tölt el. Azonban nem kell hangoztatnod, hogy neked volt igazad, mert ez másnak nem esik jól. Légy tekintettel a környezetedre!

Bika (04.21. – 05.21)

Valaki körülötted arra törekszik, hogy elismerd őt. A mai nap meg is tehetnéd ezt, hiszen valóban kiérdemelte már. Nemcsak neki szerezhetsz ezzel csodálatos pillanatokat, hanem magadnak is, hisz nem vagy önző, boldogsággal tölt el más sikere is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon kreatív vagy a munkahelyeden, amelyet főnököd is észre vesz majd. Nagyon lendületesen haladsz feladataiddal, így besöpörheted az elismerést. Érdemes tovább folytatnod munkádat, mert abban az esetben, ha kérnél valamit felettesedtől a jövőben, emlékeztetni tudod rá, mennyire jó dolgozó vagy. Így nem tud majd nemet mondani neked.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap lehet számodra a hét fénypontja. Igaz, hogy ez az első munkanap a héten, de az estét pároddal töltheted, ez pedig feldobja az egész napod. Hazaérve ne állj neki vacsorát készíteni, inkább vegyél fel valami szexi ruhadarabot és menjetek el vacsorázni. Romantikus befejezése lehet az estének.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma kifejezetten romantikus hangulatban vagy, párod azonban nagyon fáradt, nincs kedve semmihez. Túl sokat dolgozott, ma mindenki őt fárasztotta. Ne sértődj meg rá, inkább főzz neki egy finom vacsorát és ölelgesd meg, már ezzel jobb kedvre derítheted.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma megint visszalépsz egy kicsit a múltba, ugyanis valami nagyon kísért téged onnan. Itt az ideje, hogy ne elnyomd magadban a dolgokat, hanem engedd őket a felszínre törni, különben nem léphetsz tovább. Fel kell dolgoznod a múltban történteket. Ha egyedül nem megy, kérj segítséget, de semmiképp se süllyeszd el őket újra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Fontos dolgot bíznak ma rád, de te ennek egyáltalán nem örülsz. Ne ellenkezz, mert ez fejlesztheti problémamegoldó képességeidet, amelynek a jövőben nagy hasznát veheted majd. Törekedj arra, hogy sikerre vidd a dolgokat, mert ezzel nagy elismerést szerezhetsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma nagyszerű hangulatban ébredsz, semmi nem ronthatja el a napod. Munkáddal is gördülékenyen haladsz. Még az otthoni teendőidnek is végére érhetsz, mire mindenki haza érkezik. Párod még vacsorát visz magával, azzal sem kell bajlódnod. Este összebújhattok, úgyis régen volt már ilyen.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma lefoglalják gondolataidat a családi ügyek. Nem tudod, hogy segíthetnél bennük, ezért te is szomorú vagy. Talán nem is kell beleavatkoznod a dolgokba, mert megoldódnak maguktól. Légy egy kicsit türelemmel, nem kell mindjárt kétségbeesni, ha valami nem sikerül elsőre.

Bak (12.22. – 01.20.)

Fontos dolgaidat időzítsd a mai napra. Ma mindenhol nyitott fülekre találsz, mindenki örömmel hallgatja meg javaslataidat. Nagy boldogsággal zárhatod a mai napot, ugyanis terveid végre sínen vannak, minden pontosan úgy alakul, ahogy azt korábban elképzelted.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nagyon megfontoltnak kell lenned, mert nem szabad eszeveszett költekezésbe kezdened. Bár nem állsz rosszul anyagilag, ne is akarj újra mínuszba kerülni. Mindennek megvan a maga ideje, légy türelmesebb egy kicsit. Lassan úgyis elindul a nagy őszi leárazás, akkor mindenhez olcsóbban juthatsz majd hozzá.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma fantasztikus napod van. Mindenki szívesen segít neked, mert tovább adod jó kedved. A délután folyamán találkozhatsz egy barátoddal is, akinek szüksége van rád. Vigyél haza egy üveg bort, főzz egy finom vacsorát, így nyugodt körülmények között beszélhetitek meg a történteket.

Ezek is érdekelhetnek