2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 14. - 2019.11.14. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 14. – 2019.11.14. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma eljött a kockáztatás ideje. Nem érhetsz el szinte semmi változást, ha ki sem mozdulsz a megszokott kereteid közül. Ne habozz tovább, mert utólag biztosan megbánod majd. Kezd például azzal, hogy kimozdulsz otthonról, mert ha nem teszed, továbbra is nagyon magányos leszel.

Bika (04.21. – 05.21)

Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon! Senki nem mondhatja meg neked, hogy mi a helyes és mi nem az. Ha úgy érzed, hogy környezeted nem támogat téged, akkor vágj bele egyedül, képes vagy megvalósítani mindent, amit csak szeretnél.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma ellenállásokba ütközhetsz, valami nem teszi majd lehetővé, hogy egy fontos ügyben előre haladj. Ebben az esetben nem is érdemes fecsérelned a drága időt, foglalkozz inkább valami mással, aminek eredménye is van. Esetleg pihenj egy kicsit, később lehet, hogy megtalálod a megoldást.

Rák (06.22. – 07.22.)

Úgy érzed, minden rendben van körülötted. Szereted a munkád, a párod imád téged, semmi gond nem lehet. Nem is lesz, ha mindenki mással türelmes leszel. Ma megtalálhatnak ugyanis olyan emberek, akik bosszantanak téged, de ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból. Ők hamarabb fogják feladni, hidd el.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma a környezeted nagyon nyomasztóan hat rád. Te is tudod, hogy bizonyos kérdésekben döntened kell, de így nem fog menni. Pontosan fogod tudni, ha készen állsz határozni, ezt pedig nyugodtan közölheted velük is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Semmi kellemetlenség nem érhet ma, mert nagyon vidáman ébredtél. Különösebb okod nincs rá, valójában ez lehet, hogy csak azt jelenti, hogy kipihented magad. A munkahelyeden te fogsz segíteni kollégáidnak, akik nagyon hálásak lesznek érte. Időben le is zárhatod a mai munkanapot, nem kell egy perccel sem tovább maradnod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Tele vagy ötletekkel, tervekkel, de megvalósításukban valami visszatart. Ne várj senki bátorítására, inkább beszélgess erről valakivel, akiben megbízol. A sikerért tenni is kell, túl sokat ne várj.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma egy kicsit feltorlódnak előtted a dolgok, de meg tudod oldani, csak bíznod kell magadban. Nincs szükség senki segítségére, mert egyedül is menni fog. Szedd össze a gondoltaidat, így rögtön tudni fogod, mit kell tenned és mi a helyes sorrend.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma döntened kell egy fontos dologban, de nem fűlik hozzá a fogad. Nem a legjobb döntés azonban, ha elhalasztod, ugyanis valakit könnyen elveszíthetsz emiatt. Ezt pedig nem akarod, mert az illető nagyon fontos számodra. Úgyhogy szedd össze magad és határozz!

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagyon figyelned kell, mert valaki megpróbál manipulálni téged. Kellően határozott vagy ahhoz, hogy elkerüld ezeket a helyzeteket, használd ezt a fantasztikus képességed. Egy romantikus este vár rád pároddal, úgyhogy igyekezz haza, hogy időben elkészülhess.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma egyszer és mindenkorra el kell rendezned egy problémát, amely már hosszú ideje akadályoz téged mindenben. Nem érzed jól magad sehol és senkivel. Ha nem cselekszel, lassan biztosan depressziós leszel, azt pedig biztosan nem akarod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma egy váratlan esemény szül feszült helyzetet közted és családtagjaid között. Téged nagyon érzékenyen érint a dolog, de ne megsértődj, hanem beszéljétek meg. Ha a szőnyeg alá söpörsz mindent, akkor csak taposni fogsz a problémán, de nem fog eltűnni.

Ezek is érdekelhetnek