2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 17. - 2019.11.17. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 17. – 2019.11.17. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A vasárnap a pihenésé, nem is kell ma tenned semmit. Neked is szükséged van a pihenésre. Muszáj is lenne, hogy így tegyél, hisz nagyon hosszú és fárasztó hét elé nézel. Családod is otthon van ma, akár egy otthoni közös program is pihentető lehet számodra.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A vasárnapi pihenés nem mindenkinek jár ki, mert munkája nem tűr halasztást. A lényeg, hogy ne te légy ma ez az ember, mert haragra gerjesztheted vele párodat. Alig találkoztok a munkád miatt, legalább ma tedd félre azt. Menjetek el valahova együtt és kapcsoljatok ki. Ezzel tudathatod vele, hogy mennyire szereted és neked is hiányzik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A vasárnap számodra mindig a családé. Ne hagyd, hogy munkaügyben zaklassanak, arra ott vannak a hétköznapok. Ebéd után még egy rövid kirándulást is beiktathattok. Este pedig kettesben maradsz szerelmeddel, amivel nagyon boldoggá teheted, hisz hiányzol neki.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma van egy kis dolgod kora reggel, de ezt könnyen elintézheted, még mielőtt párod felébred. Így az egész napot együtt tölthetitek. Szükségetek van egy romantikus napra, mert a hétköznapok erre teljesen alkalmatlanok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A mai nap a lustálkodásé. Kikelni sincs kedved az ágyból, de nincs is rá szükség. Párod meghív téged ebédelni, így leveszi a válladról a főzést. A nap hátralévő részében pedig azt csinálhatjátok, amihez csak kedvetek van.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

A héten nagyon kevés időt tölthettél családoddal, a mai nap azonban bepótolhatod a mulasztást. Nagyon boldoggá teszed ezzel szeretteidet, sőt még szüleidet vagy nagyszüleidet is lesz időd meglátogatni. Az estét pedig kettesben töltheted szerelmeddel. Nem is lehetne jobb lezárása a mai napnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A munkád minden idődet elveszi a szeretteidtől. Ma azonban vasárnap van, így szenteld nekik a napot. El is mehettek valahova, semmi nem akadályozhat meg benneteket abban, hogy együtt legyetek. Ha otthon maradtok, akkor pedig egy közös főzés vagy filmnézés is fantasztikus időtöltés lehet számotokra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma kivételesen semmi dolgod sincs, még a főzéssel sem kell foglalkoznod, ugyanis párod programot szervezett nektek, így levette válladról a mai házimunkát. Nagyon örülsz ennek, hisz régen voltatok már csak kettesben. Még egy romantikus vacsora is része lehet a napnak, te pedig miért is utasítanád ezt vissza.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Mostanában nagyon feszült voltál, ma azonban kiengedheted a fáradt gőzt. Egy közös program a barátaiddal teljesen alkalmas erre. Úgyis rengeteg megbeszélnivalótok van, mert régen találkoztatok. Egy közös vacsora pedig kiváló lezárása lehet a napnak.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

A vasárnap tele lesz meglepetéssel. Váratlan ismerős toppan be hozzád, de te nagyon örülsz ennek. Egy rég nem látott barát vagy rokon kéri majd a segítséged, de nem anyagi dolgokról lesz szó. Hallgasd meg türelmesen, mert nem önszántából nem keresett téged eddig.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Fordulatos vasárnap vár rád. Egy olyan ember keresi majd a társaságod, akire még csak nem is számítottál. Nagyon légy óvatos, mert korántsem biztos, hogy úgy közeledik hozzád, ahogy azt te szeretnéd. Hagyj időt arra, hogy alaposabban megismerd az illetőt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A vasárnap sem lesz egy unalmas nap. Családod meglep téged valamivel, amire nem számítottál. Nagyon boldoggá tesz majd a mai nap, mert végre azokkal töltheted, akiket nagyon szeretsz. Még egy romantikus estére is lehetőséged lesz a pároddal, szükségetek van arra, hogy egy kicsit kettesben legyetek.

Ezek is érdekelhetnek