2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 18. - 2019.11.18. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 18. – 2019.11.18. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma rengeteg munkád van, ami nem tűr halasztást. Lehet, hogy még túlóráznod is kell, de az estét nem kell majd a munkahelyeden töltened. Főleg, ha nem vagy túl büszke ahhoz, hogy segítséget kérj. Kollégáid nem fognak visszautasítani, mert eleget segítettél már te is nekik. Hazafelé ugorj be valahova egy kis vacsoráért, ne állj neki főzni.

Bika (04.21. – 05.21)

A mai nap nem lesz egyszerű számodra, mert hatalmas problémába ütköztök a munkahelyeden. Azonban, ha összedugjátok a fejeteket, akkor pillanatok alatt megoldhatjátok a gondokat. Munka után pedig meg is ihattok egy italt valahol, jól fog esni a mai nap után.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Miért is indulna könnyen a hét első munkanapja? Azonban nem kell kétségbeesni, mindenre van megoldás. Talpraesett és kreatív vagy, te leszel a helyzet megmentője. Főnököd is dicséretben részesít majd, akár egy előléptetés is szóba jöhet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma viszonylag egyszerű nap vár rád, nincs okod a nyugtalankodásra. Minden a megszokott rendben zajlik majd, még túlórára sem lesz szükség. Időben otthon lehetsz, így meglepheted párod vagy a családod egy finom vacsorával is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma egyáltalán nincs kedved dolgozni menni. Ugyan kipihented magad a hétvégén, de mégis úgy érzed, hogy semmi energiád sincs. Főzz magadnak egy erős kávét, hátha felpörget majd egy kicsit. Kollégáiddal gyorsan túlestek a mai feladatokon és időben haza is mehettek majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Energikusan ébredsz ma, de a munkához semmi hangulatod. Szedd össze magad egy kicsit, mert ha már beérsz dolgozni, hamar el fog repülni a nap. Este még egy italra is lesz időd a legjobb barátoddal, akivel mindent megbeszélhetsz. És lássuk be, van miről társalognotok.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Boldogan indulsz ma munkába, úgy érzed senki és semmi ne ronthatja el a kedved. Egyik kollégád a segítségedre is igényt tart, te pedig boldogan állsz rendelkezésére. Estére romantikus vacsit tervezel pároddal, aki üzleti úton volt, te pedig már nagyon várod haza. Hidd el, te is hiányoztál neki.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap nem indul túl jól, mert önhibádon kívül ugyan, de elkésel a munkából. Főnököd azonban nem teszi ezt szóvá, mert nem szokásod mindennap késni. Elégedett lesz mai teljesítményeddel, mert újult erővel veted bele magad a dolgokba. Este pedig lazíthatsz egyet barátaiddal, jól fog esni a társaságuk.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfő van és te nagyon lustának érzed magad. Jól telt a hétvége, de nem érzed magad kipihentnek. Egy jó erős kávé azonban adhat elég energiát neked ahhoz, hogy végigcsináld a mai napot. Este korán bújj ágyba, mert különben a holnapi nap sem lesz könnyebb.

Bak (12.22. – 01.20.)

Furcsa nap vár rád, mert egy olyan valaki tér vissza az életedbe, akire nem is számítasz. Ne küld el azonnal az illetőt, mert biztosan van valami magyarázata arra, ami a múltban történt. Egy beszélgetés után pedig végre te is továbbléphetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma fantasztikus eredményeket hozhat a munkádba fektetett energia. Azonban ne igyál előre a medve bőrére, mert még egy kis türelemmel kell lenned, ez lehet sikered kulcsa. Párod este vacsorával vár haza, megoszthatod vele, mi történt ma. Együtt fog örülni veled.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kemény nap vár rád, senki segítségére nem számíthatsz, mert mindenki el van havazva. Azonban, ha összeszeded gondolataidat, akkor semmi sem állíthat meg. Időben haza is mehetsz, ahol párod már várni fog rád. Különleges meglepetéssel készül számodra.

Ezek is érdekelhetnek