2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 19. - 2019.11.19. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 19. – 2019.11.19. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A mai munkanap meglepetéseket tartogat számodra, ugyanis egy olyan személy jelenik meg az életedben, akit már nagyon régen láttál. Az pedig különösen nagy öröm, hogy kollégádként köszöntheted majd. Munka után menjetek el valahova, sok megbeszélni valótok lesz, hisz hosszú évek óta nem tudtok semmit egymásról.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma nagyon figyelned kell valakire, ha meg akarod menteni a bajtól. Lehet szó egy kollégádról vagy egy családtagodról. A lényeg, hogy tudasd vele, hozzád bármikor fordulhat. Nem kell, hogy egyedül oldja meg a problémáit, te mindig ott leszel neki. Később nagyon hálás lesz érte.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma minden megjegyzés lepereg rólad, senki nem tud felidegesíteni. Te már részben a hétvégét tervezed, így gyorsan fejezd be mai teendőidet, menj haza és lazíts. Ha párod is hazaérkezett, bújjatok össze egy kicsit, végre tiétek lesz az egész este.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Könnyen előfordulhat, hogy ma egy máskor szokásos feladat kifog rajtad. Ne idegeskedj, te sem lehetsz mindig ott fejben. Sétálj egyet vagy igyál egy kávét, hagyd, hogy kitisztuljanak a gondolataid. Ha visszamentél, biztosan könnyen megoldasz mindent. Gondolj a hétvégére, amikor semmi dolgod nem lesz, ez adjon erőt a mai naphoz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma egy kicsit érzékenyebb leszel az átlagnál. Hidd el, senki nem akar kötözködni veled, mindezt csak te érzed így. Könnyebben túlélheted a mai napot, ha elkerülöd az embereket, persze, ha teheted. Siess haza, zárkózz be, néha mindenkinek szüksége van egy kis magányra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ha ma szabadnapos vagy, akkor itt az ideje, hogy elmenj pihenni valahova. Egy napos kirándulás is feltölthet a kellő energiával. Abban az esetben viszont, ha dolgoznod kell, nem kell aggódnod semmiért, mert minden munkával időben végezni fogsz, emellett pedig a családodra is jut elég időd. Végre egy este, amit együtt tölthettek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma dolgozz nyugodtan, ez nem feltétlenül a te napod lesz. Amivel nem végzel, halaszd holnapra, nem ma van az a nap, amikor mindent pillanatok alatt meg tudsz oldani. Te is elfáradtál már, pedig még csak kedd van. Ha van rá lehetőséged, kérj segítséget vagy oszd ki a feladatokat másoknak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma még az is meg fog érteni, akinek eddig nem sikerült. Semmi sem hozhat ki a sodrodból, nagyon türelmes leszel mindenkivel, így a munka is gördülékenyen fog haladni. Mindenki időben haza is mehet ma, így te is kipihented magad a holnapi munkanap előtt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma keresd az aranyközéputat! Ne dolgozz sokáig a munkahelyeden, de pároddal sem kell, hogy együtt töltsd az egész napot. Ha mindketten hazaértek, menjetek el vacsorázni, osszátok meg egymással a mai nap élményeit.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma kifejezetten jó napod lesz. Jó megérzésekkel ébredsz, amelyek napközben be is igazolódnak majd. Olyan sikereket érhetsz el, amelyeket eddig még soha. Öltözz fel csinosan és mosolyogj, erőfeszítéseid végre beváltják a hozzá fűzött reményeket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma fel kell venned a pókerarcot. Reggel összeszólalkozhatsz a pároddal, ezt viszont senkinek sem kell a tudtára adni. Ezzel nemcsak a kényelmetlen kérdéseket úszhatod meg, hanem lesz időd átgondolni a dolgokat is. Hazaérve megbeszélhetitek a felmerült problémákat.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma valaki kifejezetten arra játszik, hogy felbosszantson téged. De mivel egy darabig nagyon türelmes vagy, próbáld meg ma egész nap megőrizni higgadtságod. El kell engedned a füled mellett a bosszantó kijelentéseket, különben hatalmas vitába fogsz keveredni. Te is pontosan tudod, milyen vagy, ha elborít a düh.

Ezek is érdekelhetnek