2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 21. - 2019.11.21. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 21. – 2019.11.21. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma arra kényszeríthet az élet, hogy végre kimond azt, amit gondolsz, ami már nagyon régóta nyomja a lelked. Talán nem is baj, hogy megbeszéled ezt a bizonyos dolgot azzal, akivel tényleg kell. Te is megkönnyebbülsz majd és a másik fél is pozitívan áll majd hozzá ehhez. Légy határozott és nyugodt, minden rendben lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma akadhatnak nézeteltéréseid akár a kollégáiddal, akár a családtagjaiddal, de mindenképpen maradj higgadt. Korántsem akkora a probléma. A lényeg, hogy ne veszítsd el az önuralmadat, mert ezzel elrontod az egész napod, na meg persze másét is. Csak nyugodtan!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A mai nap nem a te napod. Balszerencsés ugyan nem vagy, de nem a tervek szerint alakul ez a nap. Fogadd el, mást úgysem tehetsz. Majd a holnapi nap jobb lesz. Igyekezz haza a munkából, otthon pedig semmiképp se fogj bele semmibe. Csak pihenj!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma ne törődj senkivel és semmivel, csakis a saját dolgoddal. Azt ugyan érzékelni fogod, hogy a környezetedben valami nincs rendben, de ne akarj beleavatkozni vagy segíteni, mert ebből most jobb kimaradnod. Inkább siess elvégezni a mai teendőidet és menj haza minél előbb, ma nincs értelme tovább dolgoznod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma érdemes nyitott szemmel és füllel járnod, ugyanis izgalmas információk tulajdonába juthatsz. Azt azonban még nem tudod, mit kezdj velük, de az idő majd megoldja ezt a problémát. Tudni fogod, mikor kell felhasználni és a javadra fordítani azt, amit láttál vagy hallottál.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma minden vitából és összetűzésből maradj ki. Egyrészt, mert nincs értelme belefolynod mások dolgába, másrészt pedig semmi előnyöd nem származik majd belőle. Hagyd, hogy azok intézzék el a dolgot, akikre tartozik. Te csak végezd nyugodtan a munkád, annak legalább van értelme.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma valakit nagyon megszeretnél győzni az igazadról. Viszont, ha ő nem akarja ezt elfogadni, akkor minden hiába. Minél többször hangoztatod, annál nagyobb ellenállásba fogsz ütközni. Inkább bele se fogj, nem érdemes. A saját dolgod is megkönnyíted, ha nem akadékoskodsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma nagyon jól érzed magad, a csütörtök ellenére. Ma még ugyan nem ér véget a hét, de te már a hétvégét tervezed. Azért ne merülj bele túlságosan, mert könnyen hibát ejthetsz a munkádban. Ezt pedig nem akarhatod, mert pontosan tudod, hogy minden hiba túlórával jár, hisz azt ki kell javítani.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma jobban teszed, ha minden vitás helyzetet elkerülsz, mert ezzel nemcsak a mai napod ronthatod el, hanem a hét hátralévő összes napját. Nincs szükséged egy ilyen konfliktusra, mert szeretnél te is pihenni egy kicsit a hétvégén. Ez lebegjen ma a szemed előtt.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Már nem bánod, hogy csütörtök van, mert nagyon feszült a légkör a munkahelyeden. Ha teheted holnapra vegyél ki szabadnapot, ha nem, akkor mindenképpen pihenj rá a holnapi napra, mert különben sokkal nehezebb lesz kibírnod a hét utolsó munkanapját.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Bármilyen közel is van már a hétvége, azért ne szaladj előre, mert összpontosítanod kell. Mindenképpen ott kell lenned fejben, mert nehéz feladat vár rád. Azonban nagyon szerencsésnek érezheted majd magad, mert minden teendőddel időben végezni fogsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma egy kis fejtörést okoznak majd neked kollégáid, de természetesen nem esel kétségbe, hisz mindenre fel vagy készülve. Nyugodtságoddal és higgadtságoddal a többieket is megnyugtatod, így összefogva megoldjátok az adott problémát. A sok feszültséget a hétvégén majd kipihenheted. Addig pedig kitartás, még egy nap hátravan.

Ezek is érdekelhetnek