2022 május 23 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 22. - 2019.11.22. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 22. – 2019.11.22. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ne próbálj elbújni a feladatok elől, mert azok még súlyosabbak és nehezebben megoldhatók lesznek majd. Igaz, hogy péntek van, de túl kell jutnod rajtuk, különben a holnapi napot is a munkahelyeden töltheted. Ezt pedig biztosan nem akarod, hisz nagyszabású terveid vannak a hétvégére.

Bika (04.21. – 05.21)

Megint a múltban merengsz ahelyett, hogy a jövőbe néznél. Ott vannak a lehetőségek, nem a múltban. Ha szükséges, töltsd az estét egy barátoddal és oszd meg vele gondoltaidat, ő segíthet átlendülni a problémáidon.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Úgy érzed, semmi sem olyan, mint régen. Azt azonban ne feledd, te is változtál, nemcsak mások. Próbálj kompromisszumot kötni azzal, akivel kapcsolatban ezt érzed, nem fogsz csalódni. Valószínűleg ő is érzi mindezt, de ha nem beszéltek róla, az nem megoldás. A mai este kiválóan alkalmas erre, ne halogasd tovább.

Rák (06.22. – 07.22.)

Egy bizonyos dologgal kapcsolatban meggondoltad magad, de fogalmad sincs, hogy van-e visszaút. Nos, van, de meg kell beszélned az illetékessel. Nem fog azonnal elutasítani téged, meghallgat majd. Légy őszinte, így biztosan eléred majd a célod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Két szék közül könnyen a padlóra eshetsz, ezt ne feledd. Meg kell hoznod egy fontos döntést, mielőtt még hatalmas bajba kerülsz határozatlanságod miatt. Ma mindenképpen meg kell tenned ezt, mert holnap lehet, hogy már túl késő lesz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma egy hozzád közel álló személy teljesen máshogy él meg egy bizonyos eseményt, mint te. El kell fogadnod, hogy nem mindenki úgy reagálja le a dolgokat, mint te. Próbáld egy kicsit az ő szemszögéből nézni a helyzetet, meglátod, most neki van igaza. Az éremnek mindig két oldala van.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A minap nagyon magabiztos voltál, ma pedig már megkérdőjelezed akkori döntésedet. Az okok teljesen világosak számodra, nem is érted, hogy nem láttad eddig tisztán a helyzetet. Ma még mindent rendbe hozhatsz, de semmiképp se várj holnapig.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Minden lépésednek oka van. Nem érdemes halogatnod egy nagyon komoly döntést, mert még lecsúszhatsz életed legnagyobb lehetőségéről. Ma estig jobb, ha választ adsz az ajánlatra, amit kaptál, különben biztosan nem lesz még egy ilyen az életedben. Itt az ideje tovább lépned és rálépni a siker útjára.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy régi szerelmed visszatér az életedbe, de pontosan nem tudja még, mit is akar. Neked kell elgondolkodnod azon, hogy érdemes-e felmelegíteni ezt a kapcsolatot, hisz egyszer már valamiért véget ért. Beszélgessetek, mert lehet, hogy még egyikőtök sem zárta még le teljesen ezt az egészet, ma eldönthetitek, hogyan tovább.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy személy nagyon fontos neked, de nem sikerül bevonnod őt az életedbe. Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz, mert ha tényleg nem akarod őt elveszíteni, akkor biztosan találsz majd egy kapcsolódási pontot. Ne add fel, mert különben egész életedben bánni fogod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nagyon könnyen meggyőzhető vagy bizonyos dolgokkal kapcsolatban, de most kötöd az ebet a karóhoz. Valamiért úgy érzed, ma ki kell állnod az igazad mellett. Jól teszed, hisz a megérzéseid általában sosem csalnak.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma kifejezetten jókedvű vagy, hisz végre péntek van. Igyekszel minél előbb hazaérni a munkából, hogy az estét a szeretteiddel tölthesd. Egy közös vacsora alatt megbeszélhetitek a héten történteket és megtervezhetitek, mivel töltitek majd a hétvégét.

Ezek is érdekelhetnek