2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 26. - 2019.11.26. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 26. – 2019.11.26. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma semmi okod nem lehet panaszra. Minden úgy történik, ahogy azt eltervezted. A munkában nagyon hatékony vagy ma, semmi sem akadályoz meg abban, hogy időben hazaérj és meglepd a családod egy finom vacsorával. Kellemes este vár rátok, hisz régen beszélgettetek már egymással úgy, hogy mindenki otthon volt.

Bika (04.21. – 05.21)

Hozzáállás kérdése, hogy a mai nap a szerelem vagy inkább a veszekedés felé billen el a mérleg nyelve. Mivel te sem szeretnél rossz napot sem magadnak, sem pedig a párodnak, jobb, ha most engedsz az ő kérésének és vágyainak. Nem fogod megbánni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma könnyen megfázhatsz, ha nem öltözöl fel megfelelően. Jobb, ha kerülöd a betegséget, mert este programod van pároddal, nem örülne, ha lemondanád. A munkád sem tűr halasztást, így néhány nap kiesés komoly lemaradást okozna neked.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon sokat gondolsz ma valakire, akivel akár össze is futhatsz teljesen véletlenül. Örülni fogsz a találkozásnak, mert ez a bizonyos illető nagyon hiányzott már neked. Meglepő fordulat lehet, hogy most ő is másképp néz rád, mint korábban tette.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma mindenki a te idegeiden táncol. Nemcsak a kollégáid, de a családod is kiboríthat. Legalábbis ez a céljuk, de te képes vagy higgadt maradni, ha összeszeded magad. Mondd el nekik, mit gondolsz. Az ugyan nem biztos, hogy megértik, de a feszült helyzetet megoldhatod vele.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Már nagyon régóta vágysz valamire, de ma megtalálod a legjobb megoldást arra, hogy el is érd azt. Akár a munkádhoz, akár a magánéletedhez vagy hobbidhoz kapcsolódik ez a dolog, a siker garantált. Ebbe most biztosan nem fogsz belebukni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma minden bosszúságod és feszültséged szerte foszlik, ami az elmúlt időszakban kínzott téged. Egy barát segítsége szükséges ehhez, amit ma meg is fogsz kapni. Hogy miért is nem gondoltál rá eddig? Talán te sem tudod, de ez most már nem is számít. A lényeg, hogy a problémák eltűnnek mindennapjaidból.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma túltengsz az energiától. Talán magad sem érted, hogy lehet ez, de talán nem is ez a lényeg. Az viszont már igen, hogy mire fordítod mindezt. A választás lehetősége a tiéd, de vigyázz, ne pazarold el felesleges dolgokra vagy azt meg nem érdemlő emberekre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma semmi szükséged a munkádra és az emberekre. Sosem lazítasz, pedig így nem lehet sokáig bírni. Ha megteheted, véletlenül se menj a munkahelyed közelébe, inkább valami kreatív programmal üsd el a napot. De, ha végképp nincs más megoldás, mint a munka, akkor sok-sok türelemmel túlélheted.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma mindenki jó hangulatban van a munkahelyeden, kollégáid bizakodók és nagyon lelkesek. Minden fáradtságod szertefoszlik, nagyon hatékonyan tudtuk együttműködni. Sikerrel zárjátok a napot, ezt pedig este meg is ünnepelhetitek egy pohár bor mellett.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ha ma nem vagy elég türelmes és megfontolt, akkor könnyen konfliktusba keveredhetsz. Ezt pedig nem akarhatod, mert most viszonylag nyugodt körülmények között dolgozhatsz. Kollégáiddal is jól kijössz, azonban egy felesleges vita mindent felboríthat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Fantasztikus hangulatban ébredsz, örömteli napra számíthatsz. Minden gördülékenyen megy majd, semmilyen akadályt nem gördít ma eléd a sors. Ritkák az ilyen napok, meg kell becsülni őket. Este menjetek el pároddal egy romantikus vacsorára, méltó lezárása lesz ennek az amúgy is sikeres napnak.

Ezek is érdekelhetnek