2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 27. - 2019.11.27. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 27. – 2019.11.27. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma könnyen megérteted magad a környezeteddel. A kommunikáció ugyan még nem tökéletes, de azt érzed majd, hogy sokkal jobb, mint néhány héttel ezelőtt. Legyen szó a kollégáidról vagy a párkapcsolatodról, úgy látszik, végre kezdtek egy hullámhosszon lenni. Mindenkit türelmesen végighallgatsz és együtt találtok majd megoldást a problémákra.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nagyon rugalmas vagy. Ez nagyban megkönnyíti a napod, mert gyorsan haladsz a munkáddal. Előbb le is léphetsz, ami ma kifejezetten jól jön, mert egy romantikus vacsorát tervezel szerelmeddel. Ő is megígérte, hogy nem túlórázik, így az egész estét kettesben tölthetitek.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon jó hangulatod van. Végre visszatér a jó kedved és a kíváncsiságod. Ha volt olyan dolog, amivel eddig egyáltalán nem haladtál, akkor vége az egy helyben toporgásnak. Lendületet kapsz, amellyel minden nehézséget meg tudsz oldani.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha van gyermeked, akkor megtalálod velük a közös a hangot. Az elmúlt időszakban elbeszéltetek egymás mellett, de ennek ma vége. Ha pedig még nincs gyereked, akkor saját magaddal kerülsz újra összhangba. Jó érzéssel tölt el, hogy rájössz mennyi minden rejtőzik benned valójában.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma még mindig nem találod a közös hangot a környezeteddel. Vajon mi lehet ennek az oka? Lehetséges, hogy a nem a többiekkel van a probléma? Érdemes lenne egy kicsit magadba nézned, mert valószínű, hogy egy kis változás és mindjárt másképp fognak hozzád állni a kollégáid is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem jutsz közös nevezőre senkivel. Valahogy azonban nincs is kedved kommunikálni. Inkább elvonulsz és úgy dolgozol, hogy még csak találkoznod se kelljen senkivel. Magányra vágysz, ezért mikor hazaérsz, rendelsz valamit és bezárkózol. Néha mindenkinek szüksége van erre, ez pedig teljesen érthető.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagy, mint az elmúlt néhány napban. Teljesen azonban még mindig nem találsz önmagadra. Légy még egy kicsit türelmesebb, nem megy minden egyik napról a másikra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma viszonylag könnyű dolgod lesz, mert közös nevezőre jutsz kollégáiddal és családoddal is. Ez nagy megnyugvással tölt el, ugyanis az elmúlt hetek érzelmileg nagyon nehezek voltak számodra. Egy közös vacsora még jobban előre lendítheti kapcsolataidat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Már alig várod a pénteket, pedig ma még csak szerda van. Hatékonyan dolgozol, szinte minden feladatot megoldasz. Tervezhetsz ugyan a hétvégére, de ne hagyd, hogy ez elvonja figyelmedet, különben hatalmas hibát véthetsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Rengeteg időd és energiád fekszik egy feladatban. Ma végre megoldódik minden, megérte ennyi időt szánnod rá. Ezután végre foglalkozhatsz az igazán fontos dolgokkal is, mint a család. Ebben pedig senki és semmi nem hátráltathat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma megérted kollégáid és családtagjaid problémáit is, sőt, még segíteni is tudsz rajtuk. Meghallgatnak téged és elfogadják a véleményed is. Ezzel pedig visszatér életedbe az optimizmus, amely nagy előrelépést jelent a csapatmunkában is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Félbehagyott beszélgetéseidet ma saját maguktól rendeződnek majd. Kollégáid is belátják, hogy neked volt igazad, ezt pedig a tudtodra is adják. Nagyszerűen kezelted a helyzetet, most már te is látod, hogy van, akivel felesleges vitába keveredni.

Ezek is érdekelhetnek