2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 28. - 2019.11.28. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 28. – 2019.11.28. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon lehangoló a ma reggel számodra. Azt azonban nem hagyhatod, hogy ez elrontsa az egész napod. A munkahelyeden valaki segítségre szorul, te pedig nem mondasz nemet. Talán ez lehet az, ami feldobja majd a napod, hisz öröm másoknak segíteni.

Bika (04.21. – 05.21)

Különleges nap lehet a mai. Nemcsak, hogy találkozol majd valakivel, akire még csak nem is számítottál, de nagy segítségedre lesz majd a munkádban. Ez pedig jó hír, mivel végre lesz valaki, aki levesz a válladról néhány terhet. Már ma is előbb hazaérhetsz, amit kifejezetten értékelni fogsz te és a családod is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nehéz munkanap vár rád, rengeteg a feladatod. Egy gyors kávé és azonnal neki is látsz teendőidnek. Igyekezned kell, ha időben haza szeretnél érni, mert feltorlódtak előtted a dolgok. Ha megoldható, akkor kérj segítséget, úgy biztosan túlóra nélkül zárhatod a napot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kellemes napnak indul a mai, de korántsem biztos, hogy ez így is fejeződik be. Csak rajtad múlik, hogy lesz. Ha teheted, ma ne menj be dolgozni, úgysem haladnál előre. Lélekben már teljesen máshol jársz. Komoly terveid vannak a hétvégére, de most még nem erre kellene koncentrálnod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A munkahelyeden ma kifejezetten gördülékenyen mennek a dolgok. Semmi nem állíthat meg, minden feladatot megoldasz, még azt is, ami nem a tiéd. Azért túlbuzgónak sem kell lenned, ugyanis mások is ugyanazt a fizetést kapják, mint te. Nem igaz?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nehéz nap a mai, de ne add fel már kora reggel. Egy apró probléma nem jelenthet neked akadályt. Szedd össze a gondolataidat és persze a kollégáidat is, együtt túljuttok majd a krízishelyzeten. Este még ünneplésre is lesz okotok, hisz a főnök is dicséretben részesít titeket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem könnyű a mai munkanap, de már közel a hétvége. Ha tudsz, vegyél ki szabadságot holnapra, így már csak a mai napot kell kibírnod valahogy. Lehangolt vagy, amely valószínűleg az időnek köszönhető. Siess haza, hogy egy kicsit jobb kedvre derülhess a nap végére.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Párod meglepetéssel kedveskedik neked már kora reggel. Ez feldobja a napod, még dolgozni is szívesebben indulsz el. Este közös programotok van, ne akarj ma túlórázni, mert ezzel csak megsérted őt. Igyekezz haza és készülj fel egy nagyon romantikus estére.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma aztán tényleg semmi kedved senkihez. Annyira rossz hangulatban vagy, hogy szinte utálod az embereket. Persze érthető, ha magányra vágysz, de ki kell várnod, míg hazaérsz, otthon bezárkózhatsz és senki nem fog zavarni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma egy kollégáddal teljesen egymásra hangolódtok, de nem munkaügyben. Ez boldoggá tesz téged, hisz teljesen feldobja a napod. Megbeszéltek egy közös vacsit is, ahol többet is megtudhattok egymásról. Érdemes kis lépésekben haladnod, nehogy kudarcba fulladjon a dolog.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Fergeteges nap elé nézel, jó a kedved, ezt pedig senki sem ronthatja el. Munka után bevásárolsz, főzöl egy finom vacsorát, aztán betelepszel a tévé elé és élvezed az egyedüllétet. Ritka az ilyen este, most kifejezetten rád fér a magány.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma már nagyon várod, hogy véget érjen a hét. Eleged van az emberekből, sőt a kollégáid is kiborítanak. Elfogyott a türelmed, magányra vágysz. Hazafelé veszel egy kis nasit, otthon pedig beteszel egy jó filmet. Úgy érzed, ma már nincs is másra szükséged, így kell befejezni a mai napot.

Ezek is érdekelhetnek