2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 30. - 2019.11.30. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 30. – 2019.11.30. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma korán kezded a napot, de jó okod van rá, ugyanis van egy kis teendőd a ház körül. Még mielőtt a többiek felébrednek, be is szeretnéd fejezni. Ha ez mégsem sikerül, biztosan segítenek neked, így a nap hátralévő részét együtt tölthetitek majd.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Nagyon rád férne már egy laza este. Emeld fel a telefont és egyeztess barátaiddal, nem fognak nemet mondani egy közös szórakozásra. Az alkohollal azonban csak óvatosan, régen nem fogyasztottál már nagyobb mennyiséget, ma sem kellene túlzásba esned, mert nehéz lesz a holnap reggel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma aztán tényleg nem vágysz senki társaságára. Egyik barátod azonban ezt nem érti vagy nem akarja megérteni. Ha annyira ragaszkodik a közös programhoz, talán jó oka van rá, ne utasítsd el, lehetsz még egyedül később is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ne siesd el a felkelést, megérdemled, hogy ma egy kicsit tovább lustálkodj. Nem vár rád sok feladat, de jobban jársz, ha nem halasztod holnapra, hisz így vasárnap azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Főleg, hogy este buliba vagy hivatalos, akár végig is aludhatod a holnapot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Le vagy maradva a munkáddal, de ez nem az a nap, amikor be kell fejezned. Pihenned kell, mert túlterhelt vagy, újabb és jobb ötletek ma biztosan nem fognak elárasztani téged. Töltsd a napot inkább a barátaiddal vagy a családoddal, rád fér a pihenés és egy jó közös program erre teljesen megfelelő lesz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma nem kell túlzásba vinned a házimunkát, mert már így is elfáradtál a héten. Lazíts, menj el a barátaiddal valahova, szakadj ki a hétköznapokból. Holnap értékelni fogod mindezt. Korábban is ágyba bújhatsz a megszokottnál, egy hosszú alvás után jobban fogod érezni magad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Fárasztó volt ez a hét is, te pedig arra gondolsz, hogy ma fel sem kellene kelned. Azonban van néhány dolog, amit haladéktalanul el kell intézned. Ezeken azonban túl lehetsz már a délelőtt folyamán, így a délután már csak a tiéd lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma pihenj és ne fogj bele semmibe, mert biztosan nem fog sikerülni. Annyira fáradt vagy, hogy még a főzés is problémát okozhat, így jobban teszed, ha az ételt is házhoz hozatod. Ne vedd fel a telefont senkinek, tévézz, aludj, mert most csak erre van szükséged, semmi másra.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Nincs szükséged arra, hogy ma valaki is megmondja mit tegyél. Pontosan tudod, hogy mire van szükséged, ne engedd, hogy bárki is befolyásoljon vagy manipuláljon téged. Ez ma a te napod, tégy úgy, ahogy neked tetszik.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombat van és tegnap nem fejezted be a munkád. Nos, a mai nap sem alkalmas erre. Jobban mondva, te nem vagy alkalmas erre. Szánd a napot a lazításra, pihenésre vagy egy kirándulásra, mert ma semmilyen eredménye nem lesz annak, ha munkára adod a fejed.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Úgy érzed, ma mindenki téged akar bosszantani. Volt egy terved mára, amit még véletlenül sem szabad feladnod. Lépjen be az ajtódon bárki, küld el nyugodtan, nem fog megsértődni, ha elmagyarázod neki, hogy egy kis magányra vágysz.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombat van, te pedig megint munkába indulsz. A családod nagyon dühös lesz emiatt. Egyet tehetsz, hogy igyekszel még a délelőtt alatt bepótolni a lemaradásodat, így a délutánt már velük töltheted. Tudod, a pénz nem minden, ha nem vár haza senki. Ezt ne feledd!

Ezek is érdekelhetnek