2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp november 9. - 2019.11.09. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp november 9. – 2019.11.09. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagy lesz az információ áramlás körülötted, amelynek során rengeteg fontos dolgot tudhatsz meg. Ami pedig a legmeglepőbb lesz ebben, az az, hogy magadról is új információkat szerezhetsz. Az már a te döntésed, hogy mit kezdesz velük, de ha jól takarékoskodsz, akkor idővel hasznát veheted mindennek.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma valakinek egyetlen célja az, hogy téged befolyásoljon. Légy résen, mert az illető nem biztos, hogy jót akar neked. Igyekezz megtudni mindent a szándékairól, mert így visszájára fordíthatod a dolgokat. Tudod, aki másnak vermet ás, maga esik bele. Ez ma neked is sikerülhet, ha koncentrálsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma könnyen hibát véthetsz a munkahelyeden, ha dolgozol. Előbb szervezd meg a mai napot, mert így nem fogsz elveszni a rengetegben. Állíts fel egy fontossági sorrendet, így ami nem lényeges, halaszd el. Ha otthon vagy ma, akkor is ugyanez a helyzet, csak a fontos dolgokat végezd el, a többi majd megvár.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma nagyon szoros időbeosztásod van. Igyekszel magad tartani a tervekhez, de előfordulhat, hogy megcsúszol egy kicsit, ez pedig felboríthatja a napod. Lehet, hogy túl nagy fába vágtad a fejszédet, úgyhogy lassíts egy kicsit. Ha eltolsz egy-két elintéznivalót pár nappal későbbre, nem dől össze a világ.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma kapsz egy meghívást, amelyet el kell fogadnod. Ne utasítsd vissza, mert új lehetőség kopogtat az ajtódon, amit nem szalaszthatsz el. Veszíteni valód nincs, csakis profitálhatsz a dologból. Ne habozz, mert nem érdemes. Most kell lépned, különben csak visszafelé haladsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma a szokásosnál is figyelmesebbnek kell lenned. Valakivel közös az érdeklődésed és a céljaid is. Eddig talán észre sem vetted őt, úgyhogy nyisd ki végre a szemed. Az illető nagyon kedves számodra, a későbbiekben pedig megtalálhatod benne a lelki társadat is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma fontos, ugyanakkor furcsa információ birtokába jutsz. Véletlenül se kürtöld szét a dolgot, előbb győződj meg arról, hogy igaz, mert lehet, hogy köszönő viszonyban sincs az valósággal. Megkímélheted magad a kellemetlenségektől, ha körültekintő leszel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma zajlik körülötted az élet, áramlanak az információk, de nem biztos, hogy valósak. Óvatosan közelítsd meg a dolgokat, mert egy rokonod vagy barátod lesz az, akitől az információk származnak. Fontos, hogy nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak mutasd magad előtte, így fény derülhet az igazságra.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagy terveid vannak a mai napra, amelyeket könnyen véghez is vihetsz. Környezetedben nem mindenki vevő ötleteidre, de ha te magabiztos vagy, akkor nincs miért meghátrálnod. Ez a te utad, a te életed, neked kell tudni, hogy mit szeretnél kezdeni magaddal a jövőben.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma elakadsz az egyik feladatoddal, de nem is érdemes tovább foglalkoznod vele. Tarts egy kis szünetet. Ha később visszatérsz hozzá, könnyebben megtalálod majd a megoldást. A délután hátralévőt pedig azzal töltheted, amivel csak szeretnéd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma egy nagyon fontos kérdés foglalkoztat téged és ez megbénítja az egész napodat. A világ azonban nem állhat meg körülötted, legyen ez az ügy bármennyire is jelentős. Az élet megy tovább, ha tetszik, ha nem. Tovább kell lépned, ezt pedig ma el is kell kezdened még akkor is, ha egy nagyon kelletlen beszélgetés vár rád.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem vagy az a típus, aki folyton egy helyben toporog. Miért is maradnál otthon? Úgyis frusztráló számodra, ha nem mozdulhatsz ki. Ma azonban egy utazás lehetősége is felütheti a fejét, de gondold meg jól, hogy elfogadod-.e az ajánlatot, mert lehet, hogy valaki ezáltal szeretne közelebb kerülni hozzád.

Ezek is érdekelhetnek