2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 1. - 2019.10.01. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 1. – 2019.10.01. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Újdonságokat tartogat számodra a mai nap. Lehet ez egy új munka vagy egy új hobbi is, amelyet régóta ki akartál próbálni. Ma megteszed ezt és teljesen el is ragad magával, nem érted, eddig miért nem próbáltad soha. Most végre olyat csinálhatsz szabad idődben, amit tényleg szeretsz.

Bika (04.21. – 05.21)

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy eldöntsd, mit szeretnél megtartani eddigi életből és mit nem. Nemcsak a tárgyakra, hanem az emberekre is igaz ez, hisz vannak olyanok körülötted, akiknek csak akkor kellesz, ha hasznukat látják benned. Eljött a nap, amikor meg kell szabadulnod tőlük, hogy végre tényleg az lehess, aki vagy. Nem kell, hogy másnak bizonyíts, elég ha magadnak teszed meg ezt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Végre ráébredsz, hogy felesleges volt vitatkozni pároddal, ugyanis megint csak igaza volt. Nem feltétlenül szereted ezt elismerni, de a feszültség megszüntetése érdekében kénytelen leszel így cselekedni. Ha megteszed, egy olyan romantikus estében lehet részed, amiben már jó ideje nem volt.

Rák (06.22. – 07.22.)

Mától kezdve sokkal több időt tölthetsz szerelmeddel, hisz munkája lehetővé teszi ezt. Mostantól nem kell állandóan dolgoznia, így lehetőségetek nyílik akár arra is, hogy együtt elutazzatok valahova és együtt töltsetek pár felejthetetlen napot. Így ne habozz, foglalj egy utazást, lepd meg vele őt, nagyon boldoggá teszed majd ezzel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Fantasztikus ötleted támad azzal kapcsolatban, hogyan valósíthatnád meg úgy terveidet, hogy ne menjen rá minden vagyonod. Nem is érted, hogy nem jutott ez előbb eszedbe, de ez most már lényegtelen is. Oszd meg családoddal, mire gondoltál. Meg fognak dicsérni kreativitásod miatt. Mindenre képes vagy, csak egy kis idő kell, míg nyugodtan átgondolsz mindent.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai munkanap a szokásosnál rövidebb lehet, ugyanis olyan vagy, mint a villám. Alig várod, hogy hazaérj, hisz hétvégén is dolgoztál, nem pihentél egy percet sem. A ma délután csak a tiéd, eljött a pihenés ideje.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma is keményen dolgozol, de maradj túl sokáig munkahelyeden. Szerelmed ínycsiklandozó vacsorával vár haza. Ha vannak gyerekeitek, akkor vigyétek el őket a nagyszülőkhöz, hogy csakis tiétek lehessen az este. Megérdemlitek, hogy csak kettesben legyetek otthon.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Most már tudod, mi az, amit életed végéig csinálni szeretnél. Ha a megfelelő embertől kérsz segítséget, akkor semmi sem állhat az utadba álmaid megvalósításában. Családod támogatásában teljesen biztos lehetsz, mindegy mibe vágod a fejszédet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma váratlan fordulat következik be munkahelyeden. Egy olyan személy távozik, akinek helyére nagy eséllyel fogsz pályázni. Szorgalmad végre meghozhatja számodra a várt eredményeket. Az előre lépés pedig fizetésemeléssel is jár, ami nagyban hozzájárul majd terveid valóra váltásához.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma a legjobb időben leszel a legjobb helyen, ugyanis olyan dolgokat tudhatsz meg valakiről, amik segíthetnek neked a jövőben. Hallgatóznod azonban nem kell, az illető meg fogja veled osztani titkát. Semmiképp sem szabad tovább adnod az információt, ez lehet sikered kulcsa.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Furcsa hangulatban ébredsz, de nem tudod ennek okát. Nem jók a megérzéseidet a mai nappal kapcsolatban. Általában megérzed, ha valami nem stimmel, de azt persze nem tudhatod, hogy veled történik-e valami vagy egy hozzád közelebb álló emberrel. Azért csak légy résen, jobb megelőzni a bajt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Közelebbi viszonyba kerülhetsz ma valakivel, akivel eddig tartottad a távolságot. Nem gondoltad, hogy egy véletlen esemény során megismerheted, milyen is ő valójában. Adj neki esélyt, mert ő már régóta szeretne megismerni téged. Még akár jól is alakulhatnak köztetek a dolgok.

Ezek is érdekelhetnek