2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 10. - 2019.10.10. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 10. – 2019.10.10. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma vissza kell fognod magad, mert túlköltekezhetsz. A vásárlás eddig is a szenvedélyed volt, de arra különösen ügyelned kell, hogy ne vegyél semmi olyasmit, amire nincs szükséged. Ha nem fontos, akkor inkább kerüld el a boltokat, mert így nem esel kísértésbe.

Bika (04.21. – 05.21)

A párkapcsolatod rendkívül harmonikus volt, de ma könnyen összeveszhetsz szerelmeddel. Kell, hogy egy kicsit te is engedj neki, mert kompromisszumokra szükség van egy kapcsolatban. Csak így fog működni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon határozott és kommunikatív vagy. Mindenki szívesen figyel rád és meghallgatja véleményed. Ne fojtsd magadba az érzéseidet, mert egyrészt neked sem jó, másrészt megkönnyebbülsz, ha megosztod valakivel bánatod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma meg kell őrizned a hidegvéredet. Egy kollégád vagy egy családtagod is előállhat egy olyan ötlettel, amelyet nem feltétlenül tudsz teljesíteni a közeljövőben. Ülj le és beszélgess velük róla, mert így könnyen dűlőre juttok az ügyben, valamint harag sem lesz belőle, ha egy kis időre elhalasztjátok a dolgot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nagyon bizonytalan vagy mindenben. Ne ess pánikba, mindenkinek vannak ilyen napjai. Környezetednek is feltűnik ez a helyzet, de kollégáid szívesen segítségedre lesznek. Ha nem is sikerül rögtön megoldani a dolgot, akkor is jobban fogod érezni magad miután megbizonyosodsz támogatásukról.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma pénzügyeid kell rendezned. Be kell fizetned a csekkeket és be is kell vásárolnod, de semmiképp ne költs túl sokat. Mérlegelned kell, mi az, ami fontos és mi az, ami nem. A nem létfontosságú dolgokat felejtsd el, mert még van egy kis idő fizetésig. Ráérsz utána nagy bevásárlást tartani.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma mindent sikerül megvalósítanod, amit elterveztél. Ritkák az ilyen napok, mert mindig van valami, ami megakadályoz ebben. Még egy kis pihenésre is jut időd vacsora előtt. Főzz valami finomat, párod értékelni fogja meglepetésedet. Fantasztikus estében lehet részed.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma nem mindenkivel találod meg a közös hangot. Kerüld el azokat az embereket, akikről pontosan tudod, hogy könnyen felidegesítenek és vitát generálnak. Engedd el a füled mellett a rosszakarók megjegyzéseit, mert nem az a lényeg, hogy kinek van igaza.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Te nagyon jól érzed magad, de a körülötted lévők rendkívül feszültek. Nem tudod, miről lehet szó, de úgy érzed jobb, ha ki is maradsz ebből. Majd úgyis értesítenek, ha valami téged is érintő dologról van szó.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon várod már, hogy hétvége legyen. Semmi kedved nincs dolgozni, legszívesebben a munkahelyed közelébe se mennél. Ha teheted vegyél ki szabadságot, mert így egyáltalán nem vagy kreatív. Semmi haszna annak, hogy dolgozol. Ha mégis muszáj, akkor szellőztesd ki a fejed, igyál egy kávét, hátha jobban megy majd a munka.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma minden munka a nyakadba szakad. Több munkatársad is szabadságon van, az ő feladatukat is el kell végezni. Ha tudsz, kérj segítséget ebben, többen hamarabb végeztek majd. Ha pedig erre nincs lehetőséged, mérd fel a helyzetet, hogy mik a legfontosabb teendők. Állíts fel egy sorrendet, így nap végére akár mindennel kész lehetsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nagy esélyed van arra, hogy megsérülj. Nem feltétlen kell nagy bajba keveredned, de azért, ha lehet, kerüld el a veszélyes helyzeteket. Autó helyett inkább menj busszal munkába, így a közlekedési balesetet biztosan kihúzhatod a listádról. A munkahelyeden is maradj egy helyben, igyekezz teendőid elvégzésével. Minél hamarabb hazaérsz, annál hamarabb lehetsz biztonságban. Otthon semmi nagy baj nem érhet.

Ezek is érdekelhetnek