2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 12. - 2019.10.12. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 12. – 2019.10.12. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Felejtsd el végre a múltat és sérelmeidet és beszélj azzal az emberrel, aki mindezt okozta neked. Szombat van, tudod jól, hogy ma ő sem dolgozik, szedd össze magad és keresd fel. Meglátod, rendezni tudjátok majd a nézeteltérést, még lehettek ugyanolyan jó barátok, mint régen.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma végre a terveid szerint alakul a nap, hamar el is végzed minden otthoni teendődet. A délutánod már teljesen szabad, ezért jobban teszed, ha pihensz egy kicsit, ugyanis este valami izgalmas vár rád. Barátaid elvisznek valahova, mert tudják, hogy rád fér a kikapcsolódás. Ott pedig összefuthatsz valakivel, akire talán már nagyon régóta vársz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nem látod tisztán a helyzetet, minden családtagod csak összezavar. Nem tudod kitől indult a vita és valójában már nem is érdekel. Kell egy kis nyugalom neked is. Hagyj ott mindenkit, meg tudják ők nélküled is oldani a dolgokat. Fogj egy jó könyvet, vackold be magad az ágyba és pihenj.

Rák (06.22. – 07.22.)

Egész héten sok volt a munka, a hétvége azonban csak a tiéd. Nem kell semmi fontosat elvégezned, így te döntöd el, mit akarsz megcsinálni ma és mit nem. De jobban teszed, ha befejezed a házimunkát, hogy holnap tényleg csak lógathasd a lábad.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nagyon izgalmas este elé nézel, nem is tudsz pihenni se a délután folyamán, csak járkálsz fel és alá. Nyugodj meg, igyál meg egy pohár bort, minden rendben lesz. Komoly döntésre szántad el magad, de tudod, hogy így a jó.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kisebb akadályokra számíthatsz a mai napon, de nem tartanak fel téged sokáig. Még a délelőtt folyamán megoldást találsz mindenre, nem kell a délutánt is a munkának szentelni. A családod boldog lesz, hogy végre láthat téged. Szervezz nekik egy jó kis estét, nem is kell mennetek sehova, rendeljetek vacsorát, nézzetek meg egy filmet közösen, mindannyian elégedetten bújhattok majd ágyba.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Családi bonyodalmak tehetik tönkre a napod, kivéve, ha minden szándékod az, hogy kimaradj belőle. Ezt meg is teheted, mert megint olyan dolgon megy a vita, ami téged egyáltalán nem érint. Fogd meg a partnered kezét és kiránduljatok egyet. Jó lesz kicsit kiszakadni a megszokott környezetből, jót fog tenni mindkettőtöknek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma kifejezetten feldúlt vagy, semmi sem vigasztalhat meg. Úgy érzed, minden a feje tetejére állt körülötted. Ne aggódj, lesz, aki meggyőz arról, hogy ez nem így van. Az este kiválóan alkalmas lesz a kikapcsolódásra, menj el valakivel valahova, engedd ki a fáradt gőzt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nagyon jókedvű vagy és ezt átragasztod azokra is, akikkel találkozol. Szerveztek is egy közös estét, hisz az új kollégákat is meg kell ismerni munkahelyen kívül is. Lesz azonban valaki, akivel szorosabb viszonyba kerülhetsz, de ne kapkodj el semmit.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kell egy kis kikapcsolódás, különben belebolondulsz a munkába. Itt ez ideje, hogy kiszállj a mókuskerékből és csak magadra koncentrálj. Ez a két nap teljesen alkalmas erre. Csinálhatsz bármit, amihez csak kedved szottyan, semmi nem akadályoz meg a lazításban.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Látogasd meg szüleidet, mert már nagyon régen nem találkoztál velük. Eltölthetsz náluk egy kellemes napot, távol az otthonodtól. Mindenki a kedvedre próbál majd tenni, talán még éjszakára is ott maradsz. Nos, megtehetsz, amit csak akarsz, minden tervedet megvalósíthatod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem kell, hogy a mai nap is vitatkozással teljen. Hallgasd meg párodat, el fogja mondani, min kellene változtatnotok. Fogadd el a javaslatait, ha tényleg szereted őt, mert így megmenthetitek kapcsolatotokat. Ez a két nap csak a kettőtöké, használjátok ki.

Ezek is érdekelhetnek