2022 május 23 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 14. - 2019.10.14. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 14. – 2019.10.14. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma megújulhat végre a magánéleted is, ugyanis az a személy, aki már régóta kedves számodra, most végre észre vesz. Ő egy nagyon izgalmas és romantikus valaki, aki ha hozzád ér, azonnal libabőrös leszel.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nem tudsz a munkádra koncentrálni, mert már jó ideje az foglalkoztat, hogyan költözz új lakásba vagy újítsd fel a már meglévőt. Ha munkahelyeden megteheted, megkezdheted ott is az ötletelést, ha nem, akkor otthon bőven lesz rá időd. Ossz, szorozz, hogy mit tudsz megvalósítani a közeljövőben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma egy nagyon érdekes és izgalmas személlyel ismerkedhetsz meg vagy valaki, akit már régóta ismersz közelebb kerül hozzád. Semmiképp se kezdeményezz vele közös programot, nem szabad azonnal lerohannod őt. Légy türelemmel, nem kell sokáig várnod, míg randira hív téged.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hatalmas változás elé nézel a mai napon, egy fontos esemény történik veled. Lehet, hogy végre egyenesbe kerülsz és kifizetsz minden tartozásodat vagy egy hatalmas lelki tehertől sikerül megszabadulnod egy komoly beszélgetés által. Ezután minden jól alakul, építheted tovább a jövődet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Álmodhatsz egy kicsit nagyobbat a szokásosnál, mert ma valóra válthatod azt, amit eddig nem sikerült. Nem feltétlenül biztos, hogy mindez pont abban a formában történik, ahogy elképzelted, de a lényeg ugyanaz, az eredmény biztosított.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kipihented magad a hétvégén, képzeleted szárnyalni fog ma. Kitűnő ötletek pattannak ki a fejedből, de vigyázz, hogy a megfelelő emberrel oszd meg őket, különben nem lesz belőlük semmi. Előbbi esetben viszont hihetetlenül nagy sikert érsz el a karriered építésében.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma megtalálhatod a lelki társad. Nem valószínű, hogy romantikus kapcsolat lesz belőle, de barátnak kitűnő társra találsz. Lehet, hogy már eddig is ismerted ezt a személyt, de még sosem váltottatok egy szót sem. A mai napon fordul a kocka és ennek te nagyon is örülni fogsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vagy a munkádat vagy a magánéletedet érdemes ma felülvizsgálnod, ugyanis valamelyik miatt állandó stresszben van, de még te sem tudod pontosan, hogy melyik a bűnös. Itt az idő elgondolkodni azon, hogy min kellene változtatnod, különben sosem nyugszol meg, erre pedig rámehet az egészséged.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma olyan dolgok derülnek ki a környezetben élőkről, amiket sose gondoltál volna. Lehet, hogy nem is ismerted eddig azt a személyt, akivel megosztod az életed? Ha máshogy nem megy, beszélj vele, utána pedig töltsetek külön néhány napot, hogy jó döntést hozhass.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma rendkívül fontos dolgok foglalkoztatnak, elsősorban jövőbeli pénzügyi lehetőségeid. Egy sor homályos pont is van előtted, ezért még magad sem tudod, hogyan tovább. Járj utána a dolgoknak, ha szükséges képezd magad tovább, megéri.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma a romantikát helyezed előtérbe, de egy meglepő esemény üti fel a fejét. Jól gondold át a döntésed, mert hatással lesz egész életedre. Magabiztosnak kell lenned, különben minden fuccsba mehet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma a munkádban történik változás. Lehet ez egy új eszköz vagy egy új kolléga, a lényeg, hogy mindkettőnek meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyítson. Csak így derítheted ki, hogy jó úton haladtok. Amennyiben kevés az idő a mai napon, úgy szánj rá még néhányat, hogy biztos lehess az eredményben.

Ezek is érdekelhetnek