2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 15. - 2019.10.15. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 15. – 2019.10.15. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma úgy érezheted, hogy megkerültek téged, mert nélküled hoztak meg egy fontos döntést, amely rád is komoly hatással lesz. Ne légy megsértődve, lehet, hogy csak meg akartak kímélni egy kellemetlen helyzettől. Ha pedig nem így van, lehet hogy ezek után neked is a saját fejed után kellene menned. Ebből a szituációból is tanulhatsz, fordítsd a saját előnyödre a dolgokat.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma még csak kedd van, de mindenki feszült a munkahelyeden. Ahogy befejeztétek a napot, fogjatok össze, menjetek el együtt lazítani, így sokkal könnyebb lesz kibírni a hét hátralévő napjait. Azért ne merüljetek bele túlságosan a mulatozásba, mert holnap semmi esélyetek nem lesz a komoly munkára.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nem vagy humoros kedvedben, elfáradtál, eleged van mindenből és mindenkiből. Ne kapd fel a vizet minden kis poénra, mert csak magadnak ártasz vele. Engedd el a füled mellett, fejezd be a munkát, otthon a nyugalom szigete vár majd. Csak a kutyáddal kell játszanod egy kicsit, ami persze téged is kizökkent a stresszes hangulatból.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma nagyon összeveszel egy számodra fontos személlyel, és olyan dolgokat vágtok egymás fejéhez, amiket valójában nem is úgy gondoltok. Próbáld meg kiengedni a felesleges gőzt, egy kis séta vagy futás után máshogy fogod látni a történteket. Mindenre van megoldás, csak meg kell keresni azt és nem feladni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kellemetlenséget okozhat számodra, hogy egy nagyon fontos dolgot nem találsz meg. Ne is folytasd tovább a keresést, mert nem fogsz odaérni időben dolgozni. Elő fog kerülni a most hiányolt dolog, éppen oda tetted, ahol nem is keresnéd. Ez mind a szétszórtságod jele, szükséged lenne egy kis pihenésre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egyik ismerősöd ma nagyon dühösen és feldúltan érkezik hozzád, de szerencsére nem veled van problémája. Nem sok időd van rá, hogy meghallgasd, de jó barát lévén nem tehetsz mást. Hamar sikerül megnyugtatnod őt, jó tanácsokkal látod el, így még nincs veszve semmi, mindketten visszatérhettek a mai teendőitekhez.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nagyon jól indul a napod. Ma egész nap jókedvű leszel, semmi nem ronthatja el hangulatod. A munkaidő hipp-hopp elrepül majd, este pedig újra szerelmeddel lehetsz, ez pedig mindennél többet ér számodra. Ritkák azok a napok, amikor mindketten időbe hazaértek és együtt tölthetitek az este minden percét.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma legszívesebben mindenkit elüldöznél magad mellől, senkit nem vagy hajlandó elviselni. Ha dolgozhatsz otthonról is, akkor tedd azt, nem lenne jó összevitatkozni a főnököddel. Ha pedig mindenképp be kell menned munkahelyedre, kerüld el, akit csak lehet, ezzel jócskán megkönnyítheted ezt a napot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Könnyen előfordulhat, hogy ma úgy ébredsz, hogy mindened fáj. A mai nap semmiképp sem lehet alkalmas sportolásra vagy bármilyen más megterhelő tevékenységre. Főzz vagy rendelj magadnak egy egyszerű ebédet, és dőlj le. A pihenés lehet a legjobb mai programod, már ha nem munkával kell töltened ezt az amúgy is rossz hangulatú napot. Ha pedig mégis, akkor csak azt végezd el, amit nagyon muszáj és minél előbb menj haza.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy ismerősöd megharagszik ma rád, mert már sokadszorra mondod le a vele megbeszélt találkozót. Biztosítsd arról, hogy nem kitalált indok miatt teszed ezt. Rengeteg dolgod van mostanában, de ha ez a mostani kivételesen olyan, amin ő is részt vehet, nyugodtan hívd el magaddal, nem fogod megbánni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Úgy érzed, kezdenek kicsúszni a dolgok a kezeid közül. Ez pontosan azért van, mert mindent magad akarsz intézni. Pénzügyi akadályok esetén kérj segítséget a hozzáértő emberektől. Nem szégyen. Főleg, mivel ha belekavarodsz a dolgokba, biztosan nem úgy sülnek el, ahogy azt szeretted volna.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egy váratlan esemény zavarhatja meg a mai napod, de ne aggódj, mert csakis egy jó dologról van szó. Ha valamit előre elterveztél mára, tedd át egy másik napra, mert nem lesz időd megvalósítani terveidet. Ha mindenképp túl kell esned néhány feladaton, akkor sem kell kétségbe esned, mert vannak akik szívesen segítenek neked mindenben.

Ezek is érdekelhetnek