2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 18. - 2019.10.18. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 18. – 2019.10.18. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem indul túl jól a napod, te mégis optimista vagy. A munkából is elkésel, de mivel rögtön beleveted magad a tennivalókba, ezért senki nem is teszi ezt szóvá. Még ebédelni is van időd egy családtagoddal, akinek a támogatásodra van szüksége. Este elégedett lehetsz a mai teljesítményeddel. Korán ágyba is bújsz, mert holnap hosszú nap vár rád.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nem ébredsz túl jó kedvvel, de a reggeli kávé segít neked magadhoz térni. Gyorsan túlesel a mai feladatokon mind a munkahelyeden, mind pedig otthon. Estére egy romantikus vacsorát tervezel kedveseddel, aki siet is haza a munkából, hogy veled tölthesse az egész estét.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Rengeteg időt töltesz munkával. A családod kezdi megelégelni ezt, mert szinte soha nem is látnak téged. Ha teheted, szervezz egy utazást a hétvégére. Lepd meg vele őket, boldogok lesznek, hogy az egész hétvégét csak velük töltöd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Változás következik be az életedben, ugyanis végre azzal foglalkozhatsz, amivel mindig is akartál. Ez rendkívül boldoggá tesz téged, ezt pedig meg akarod osztani a családoddal és a barátaiddal is. Ma készülsz nekik egy finom vacsorával, ők pedig örömmel osztoznak sikeredben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nagyon jól kerestél ebben az évben, így végre megtervezheted a lakás átalakítását vagy akár lecserélheted régi autódat is. Semmiben ne dönts egyedül, mert a családod úgy érezheti, hogy kihagyod őket a fontos dolgokból. Beszéljétek meg, hogy mik a terveitek a jövőre nézve, csak ezután hozzátok meg a döntést.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Rengeteg új élménnyel és tapasztalattal gazdagodsz ma, ugyanis nemcsak új dolgokat fogsz megtanulni, hanem új barátokra is szert tehetsz, ha nyitottan állsz a dolgokhoz. Ne tarts az újdonságoktól, mert sok örömöt és nagy sikereket hozhatnak az életedbe.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kételkedsz a kapcsolatban, pedig semmi okod rá. Mondd el kedvesednek, hogy mi bánt, együtt találtok rá megoldást. Hagyj időt magatoknak, hogy feldolgozzátok a közelmúlt eseményeit, mert különben nem fog működni az egész. Párod érzéseiben nincs miért kételkedned, jobban szeret téged, mint gondolnád.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Merj változtatni! Mindegy, hogy a magánéletedről vagy a munkahelyedről van szó. Nem szabad leragadnod egy olyan ember vagy munka mellett, amiben nem leled örömöd. A megszokás nem kapcsolat. Gondold át, mit szeretnél a jövőben és cselekedj eszerint.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Mostanában nem igazán jössz ki a főnököddel, bár nem tudod, mi baja lehet veled. Mindenképpen menj be hozzá ma és beszélj vele. Tisztáznod kell a helyzetet, mert így nem lehet már sokáig dolgozni. Ha úgy érzed, máris kezdj el új munkahely után nézni, talán ez is lenne a legjobb döntés, ha ott hagynál mindent.

Bak (12.22. – 01.20.)

Párkapcsolatod fantasztikusan alakul, nagyon jól érzed magad szerelmeddel. Ma azonban több időt kell szánnod a munkára, mert egy kicsit le vagy maradva. Este azonban elviheted vacsorázni, így mindenki elégedett lesz. Egyensúlyban tartod a dolgokat és ez büszkeséggel tölt el.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Unod már a jelenlegi munkádat, még az is eszedbe jut, hogy valami teljesen új dolgot kellene tanulnod. Minden lehetőséged meg is van erre, mert van elég félretett pénzed ahhoz, hogy egy felmondás esetén se lennél rossz anyagi helyzetben. Azonban ne halogasd tovább a döntést, mert lelkileg is teljesen felemészt ez a helyzet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Munkahelyeden végre elismerik a teljesítményed, akár még elő is léptethetnek. Ennek tetejében ma még egy új ismeretségre is szert tehetsz. Az illető nagyon vonzó számodra, de hagyd, hogy ő kezdeményezzen, mert nem tudhatod, hogy van-e egyáltalán valakije.

Ezek is érdekelhetnek