2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 20. - 2019.10.20. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 20. – 2019.10.20. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma rendkívül fontos lenne, hogy visszavegyél a tempóból, mert már megint túlhajtod magad. Légy körültekintőbb, mert van, aki szívesen segít neked, ne csinálj otthon se mindent egyedül. Neked is megjár a pihenés, hisz vasárnap van. Ha ma sem lassítasz, nem fogod kibírni a jövő hetet.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma kellemes napot tervezel, de nagyon vigyáznod kell az értékeidre. Jobban kell figyelned, mint bármikor, mert ha nem is lopnak el tőled semmit, te is képes vagy elhagyni néhány dolgot. Ha pedig megtörténik, akkor hosszú utána járás övezi, míg visszaszerezheted vagyontárgyaidat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma szükséged lesz a türelmedre, mert ellenkező esetben valakivel hatalmas vitába fogsz keveredni. Ez a valaki pedig a legnagyobb valószínűséggel is valamelyik családtagod lesz az. Hagyd rá a dolgokat, majd megnyugszik és belátja, hogy feleslegesen generálja a feszültséget, mert te nem vagy partner ebben.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma nagyon kellemes napot tölthetsz kedveseddel, persze csak akkor, ha nem bosszantod fel reggel azzal, hogy minden munkát neki kell elvégezni. Ketten mindennel hamar végezni fogtok és egy csodálatos kirándulás is vár rátok. Az idő fantasztikus erre, használjátok ki, hogy végre kettesben vagytok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nagyon jó hírt fogsz kapni, ami az egész napodat feldobja majd. Meg akarod osztani örömödet másokkal is. A délután fantasztikus egy őszi grillpartihoz, hívd fel azonnal az ismerőseidet. Kiválóan fogtok szórakozni, persze nem szabad túlzásba esned, mert holnap nehezen fogsz felkelni. Ha időben lezárod a mai napot, energiával feltöltődve indíthatod a hetet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Családod ma rád zúdítja minden kívánságát, hisz végre te is köztük vagy, így mindent egyszerre akarnak megosztani veled. Válaszd szét a feleket és hallgass meg mindenkit, de egyesével. Azután közösen kitalálhatjátok, mit kezdjetek a feladatokkal és milyen sorrendben haladjatok. A délutánt viszont szenteljétek a pihenésnek, mert mindannyian végig dolgoztátok a hetet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma megleped egy kis kiruccanással kedvesedet, mert már régen voltatok csak ketten. Nagyon boldoggá teszed őt ezzel, hisz végre kiszabadulhattok a mindennapokból, senki sem zavarhatja meg a romantikát. Este még vacsorázni is elmentek, otthon pedig rendkívül közel kerültök egymáshoz. Ennél jobban nem is érhetne véget a mai nap.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Már most feszült vagy a holnapi munkanap miatt. Azonban próbáld félretenni a munkádat, mert elrontod ezzel az egész napot. Menj el kirándulni és lazíts. Fedezd fel a természetet, egy kis séta is rendkívül megnyugtató hatással lehet rád. Mire hazaérsz, kedvesed is otthon lesz, vele pedig teljesen el tudsz majd lazulni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma robbanhat a bomba. Mindannyian feszültek vagytok odahaza, de ne egymáson vezessétek le az indulatokat. Inkább fogjatok össze és keressetek egy programot, aminek segítségével kiereszthetitek a fáradt gőzt. Még a főzésbe se fogjatok bele, mert baleset is lehet a vége, inkább egyetek egy étteremben. Néha ti is megengedhetitek magatoknak, hogy lazítsatok egy kicsit.

Bak (12.22. – 01.20.)

A munkád nagyon fontos számodra, de általában többet vállalsz, mint amit teljesíteni bírsz. Ne hajszold túl magad, főleg vasárnap ne. A pénz nem boldogít, főleg úgy, ha nincs kivel megosztanod. Ugyanis könnyedén egyedül maradhatsz, ha elhanyagolsz mindenkit. Ennek pedig ma többen is hangot adnak majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hagyd a maguk útján folyni az eseményeket. Ne törődj ma semmivel, így is túlterhelted magad a héten. Csak pihenj, semmi mást ne csinálj. Ha családod is otthon van, akkor velük tervezhetsz egy rövid programot, így ők is elégedettek lesznek, neked pedig marad időd kipihenni magad holnapig.

Halak (02.20. – 03.20.)

Úgy érzed, hogy valamit elhallgatnak előled. De nem kell aggódnod, mert valószínű, hogy csak a te érdekedben teszik mindezt. Nyugodj meg, semmi sem változik meg. A mai nap csak a pihenésé, amúgy sem akarsz semmihez hozzányúlni. Ebédet is rendelni fogsz, ugyanis még megmozdulni sincs kedved, annyira elfáradtál a héten. Jól teszed, hosszú lesz a jövő hét és ezt te is pontosan tudod.

Ezek is érdekelhetnek