2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 22. - 2019.10.22. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 22. – 2019.10.22. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma egy kis zűrzavarba keveredsz, de ne ásd bele nagyon magad a dolgokba, mert nem érdemes. Valakiről megtudhatsz valami fontos információt, de jobb, ha nem adod tovább, később még a te malmodra hajthatja a vizet. Vedd fel a figyelő szerepét, sokat segíthet neked a jövőben, ha csendben kivárod, mi fog történni.

Bika (04.21. – 05.21)

A mai a nap zűrös helyzeteké. Valaki közelebb kerül hozzád, más pedig távolabb, mint azt valaha is gondoltad volna. Neked kell eldöntened, hogy végleg búcsút veszel az illetőtől vagy megpróbálod kiküszöbölni a csorbát. Nyugodt körülmények között dönts, hogy szorosabbra akarod venni a kapcsolatotokat vagy inkább a szakítás mellett teszed le a voksod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ez az új hét alkalmat teremt arra, hogy újra megnyílj bizonyos embereknek. Kezdheted mindezt akár ma is. Ettől felszabadultabb leszel, jobban fog menni a munka és még az otthon elmaradt házimunkával is pillanatok alatt végzel. Főzz egy finom vacsorát, lepd meg vele párod, hogy méltóképp lezárhasd ezt a napot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma már kora reggel összeveszhetsz kedvessel, de ne bonyolódjatok bele a vitába, hisz ilyenkor nincs idő megbeszélni a helyzetet. Napközben próbálj meg lehiggadni, hogy miután hazaértetek, tiszta fejjel, nyugodtan átrágjátok magatokat a vitás szituációkon. Ez az egyetlen megoldás arra, hogy újra egy hullámhosszon legyetek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma bárkivel képes vagy összeveszni. De gondold meg jól, mit csinálsz, inkább kerüld el a kötekedő illetőket, nem érdemes ezzel elrontanod a napod. Ha viszont valaki jó szándékkal közeledik feléd, ne vedd kötekedésnek, hallgasd meg, ráérsz utána dönteni, hogy elfogadod-e a tanácsot vagy sem. Otthon is vár még egy kis teendő, de gyorsan túl leszel rajta, így egy nagyon nyugodt este vár majd rád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma komoly lépésekre szántad el magad, a döntés meghozatala viszont még hátravan. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy feltedd az i-re a pontot, hisz mindenki támogatása felől fog biztosítani, legyen az családtag vagy kolléga. Pontosan tudod, mi a helyes döntés, most már a megerősítést is megkaptad, nincs mire várnod, cselekedj végre.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hatalmas felfordulás vár a munkahelyeden. Ha teheted, dolgozz ma egyedül, mert így tudod pontosan nyomon követni, hogy mi készül el és mik az elvégezendő teendők. Ne engedd, hogy bárki beleszóljon a kidolgozott munkatervedbe, mert csak így készülhetsz el a munkaidő végére és mentheted meg a helyzetet. Hazaérve már nem marad időd semmire, de így is elégedett lehetsz magaddal.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Munkahelyeden ma is megállod a helyed, bár nem könnyű, hisz mindenki a te segítségedre tart igényt. Plusz egy társasági eseményen is részt kellene, hogy vegyél az este folyamán. Semmiképp nem szabad kihagynod, hisz nagy segítségedre lehet karriered építésében. Munka után van időd egy kis pihenésre, még akár szundíthatsz is egy kicsit, így sokkal frissebben érkezhetsz majd az esti találkozóra.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma egy barátod rossz híreket oszt meg veled. Ez pedig ráébreszt téged is arra, hogy talán egy-két dolgon ideje lenne változtatni. De gondolj át mindent tüzetesen, mielőtt cselekednél, hisz mindkettőtök helyzete teljesen más. Szerelmi ügyekben semmiképp ne fogadd meg csalódott barátod tanácsait, hisz most a szomorúság beszél belőle.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon fontos, hogy ma őszintén beszélgess pároddal a titeket érintő kérdésekről, főleg a jövőtöket illetően. Értékelni fogja nyíltságodat. Ezzel pedig sokat segítetek magatoknak, hisz pontosan tudni fogjátok, mit akar a másik fél. Amúgy sem szívesen viszel véghez olyan dolgokat, amelyeket nem érzel a magadénak, jobban érzed magad, ha a párod is egyetért veled.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma legszívesebben feladnál mindent. Ez a nap teljesen kikészít, nincs kedved dolgozni sem. Adj át néhány feladatot kollégáidnak is vagy kérj segítséget tőlük, ne vállalj magadra mindent. Igazi csapatjátékos vagy, itt az ideje, hogy ezt bizonyítsd is.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai munkanap nagy meglepetéseket tartogat számodra, ugyanis olyan emberrel hoz össze a sors, akire egészen idáig vártál. De kezeld nyugodtan a helyzetet, mert ha nem így teszel, könnyen el is üldözheted az illetőt. Mivel a munkahelyeden találkoztok, mindenképpen külön kell választanod a magánéleted és a munkád. Ne hagyd, hogy összekeveredjenek, mert biztosan nem lesz jó vége a dolognak.

Ezek is érdekelhetnek