2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 24. - 2019.10.24. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 24. – 2019.10.24. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap fordulatokat tartogat a számodra. Az is lehet, hogy egy kis extra jövedelemhez jutsz, amiből megvalósíthatod korábbi terveidet, legyen az bármi. Este bátran ünnepelhetsz is, meg lesz rá az okod. Kedvesed megérez valamit, mert romantikus vacsora fog várni mire haza érkezel.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma tisztábban fogod látni a dolgokat, ugyanis valami vagy valaki végre felnyitja a szemed. Így már bármilyen döntést meghozhatsz, nem fogsz hibázni. Lehet, hogy egy utazás vár rád, csak a megfelelő partnert kell kiválasztanod, de most már ez sem okozhat gondot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma megosztod valakivel egy titkod vagy érzéseidet. Mindenben támogatást kapsz, ugyanis végre olyan döntést hozol, amit már rég meg kellett volna tenned. Komoly előrelépést jelent ez a jövőre, így ne halogasd tovább a dolgokat.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma korán ébredsz és nem is igényelsz több alvást. Mivel otthonról is tudod végezni a munkád, azonnal neki is látsz, mert így több időd marad magadra a délután folyamán. Egy barátodat is elhívod magaddal, mert mindig jól szórakoztok együtt. Ne feledkezz meg a párodról sem, az estét töltsd vele, mert a héten előreláthatólag nem sokat fogtok találkozni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma benned bujkál a kisördög, mindenkit meg akarsz tréfálni, mert nagyon jó a kedved. De vigyázz, ne ess át a ló túloldalára, mert sértődés lehet belőle. A munka is komoly koncentrációt kíván tőled, ne feledkezz meg erről sem, vagy inkább halaszd holnapra a dolgaidat, az a biztos.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma rendkívül optimista vagy, így rád hárul a feladat, hogy vigaszt nyújts egy barátnak. Hallgasd meg türelmesen, aztán tegyél egy kísérletet arra, hogy felvidítsd. Ha szükséges menjetek el valahova, kapcsoljatok ki, így ő is megfeledkezhet a dolgairól, még ha csak egy kis időre is. Hálás lesz érte.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma sokkal jobb a kedved, mint tegnap. A munka is jobban megy majd, így akár előbb haza is mehetsz. Párod nagyon örülni fog neked, el is visz majd vacsorázni, mivel ő nem készült el az étellel, nem számított rád olyan korán. Fantasztikus estét töltetek majd együtt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma kifejezetten jó híreket kapsz, ami teljesen felvillanyoz. Minden munkát hamar elvégzel, hogy családoddal tölthesd a délutánt és az estét. Nem is vágysz most más társaságra, így végre önmagad lehetsz. Mivel korán ágyba is kerülhetsz, kipihenten kezdheted a holnapot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon feszült vagy, mert egy olyan feladat vár rád, amit amúgy is utálsz. Ne húzd az utolsó pillanatig, mert annál rosszabb lesz. Ha szerencsés vagy, egy kollégád a segítségedre lesz, így már nem is tűnik olyan bonyolultnak a munka. Hamar végezhettek is, csak egy kis odafigyelésre van szükség.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy beszélgetés hétköznapinak indul mai napon, de még azt is eredményezheti, hogy gyökeresen megváltozik az életed. Az illető, aki a jó hír hozója lesz, pozitív hatást gyakorol rád, úgyhogy ne hagyd, hogy kicsússzon ez a lehetőség a kezed közül.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Egy bizonyos dolog vagy éppen valaki ott volt az orrod előtt mindig is, de te még csak észre sem vetted. Ma azonban kinyílik a szemed és egy új kaland előtt állsz. Győződj meg róla, hogy az illető nem csak önös érdekből közeledik feléd. Ha megtetted és biztos vagy a dolgodban, akkor nincs mire várnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma megtérül az energia, amit eddig a munkádba fektettél. Komoly előrelépés elé nézel. Ünneplésre is marad időd, ne is fogd vissza magad. Szervezz egy kis szórakozást estére a barátokkal, a családoddal vagy akivel csak akarsz. Osztozni fognak majd örömödben.

Ezek is érdekelhetnek