2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 3. - 2019.10.03. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 3. – 2019.10.03. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma igazán felszabadultan dolgozhatsz, ugyanis minden nehézség nélkül végezheted a munkádat, méghozzá sikeresen. Az új feladat ugyan kihívást jelent számodra, de ez jó lehetőség arra, hogy fejlődj és megmutasd főnöködnek, hogy valójában mire vagy képes.

Bika (04.21. – 05.21)

Eljött az ideje, hogy változtass egy kicsit magadon. Nem kell mindjárt drasztikus változtatásra gondolnod. Nagyon régen nem foglalkoztál már magaddal. Kezd például a frizuráddal. Menj el egy fodrászhoz, újulj meg egy kicsit. Ha marad még időd vegyél néhány ruhát is, de ha nem, akkor ma csak lepd meg magad egy finom vacsorával és gondolt át mi az, amin még változtatni szeretnél a jövőben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egyre fontosabbá válik számodra egy bizonyos személy, akiről eddig még csak tudomást sem vettél. Már elkezdted megismerni, folytasd tovább, alakulhatnak számodra nagyon jól is dolgok. Ne tárulkozz ki előtte túl hamar, de azért ne légy zárkózott sem, mert azzal biztosan nem juttok előre. Érdemes megfontolt lépésekben haladnod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Mostanában mindig csak a munkáddal vagy elfoglalva, ami nem feltétlenül jó dolog. Egy hirtelen jött utazás nagyon jót tenne neked. Már ma megszervezheted mindezt a hétvégére, így lesz időd összeszedni mindent és mindenkit, akit magaddal szeretnél vinni. Már, ha van ilyen. Lehet, hogy akkor lenne a legpihentetőbb számodra ez az út, ha egyedül vágnál neki.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Fejedre nőhetnek a dolgok a mai napon. Megint túl sok tennivalót felhalmoztál magad előtt. Gondold át, mi az, amit feltétlenül el kell végezned még ma, a többit pedig rendezd időrendi sorrendbe, így péntek estére mindennel végezhetsz majd. Ezzel pedig biztosíthatsz magadnak végre egy szabad hétvégét.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Most végre belevághatsz otthonod felújításába, esetleg még arra is megadatik a lehetőséged, hogy ingatlant vásárolj. Ebben az esetben viszont jól tennéd, ha pontosan átgondolnál mindent, hisz az se a legjobb megoldás, ha naponta órákat ingázol a munkába és haza. Az a legfontosabb, hogy ne dobd ki a kemény munkával összespórolt pénzedet az ablakon.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma hallgass meg mindenkit, de semmiképp se kezdj el pletykálni. Egyrészt az illető, aki megbízott benned és elmondta neked személyes gondjait nagyon csalódott lesz, másrészt pedig senki sem fogja díjazni szószátyárságodat. Fogd vissza magad, mert komoly bajba kerülhetsz, ha nem így teszel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap egyáltalán nem alkalmas arra, hogy véget vess valaminek, legyen az munkahelyi magánéleti “szakítás”. Hirtelen felindulásból sosem jó dönteni, előbb mindig higgadj le. Próbálj meg kompromisszumot kötni, ha pedig ezzel végképp nem mész semmire, akkor át kell gondolnod, mi is a helyes döntés.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma kifejezetten küzdelmes nap elé nézel, hiszen minden mozdulatod akadályokba ütközik. Vegyél egy nagy levegőt és próbálj rendet tenni a gondoltaidban, mert ha fejben rendben vagy, a gondokat is hamar le tudod majd küzdeni. Jól figyelj, mert van valaki, aki bármikor a segítségedre siet, csak kérned kell.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma reggel nem valami vidáman ébredsz. Nem lesz kedved semmihez, pláne nem dolgozni menni. Ha teheted, akár ki is hagyhatod a mai napot, mert ki kell eresztened a fáradt gőzt. Akár el is mehetsz kirándulni vagy csak sétálj egy nagyot, kitisztul majd a fejed, mindent jobb színben fogsz látni a nap végére, ha így teszel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nagyon gyorsan és ügyesen végzed a munkád, szinte semmi nem állíthat meg. Rendkívül fontos, hogy jól is teljesíts, mert ma a főnök is figyeli minden mozdulatod. Nem kell rágörcsölnöd azonban a feladatokra, a kisujjadból kirázod a mai napot.

Halak (02.20. – 03.20.)

Sokat vársz a mai naptól, hisz rengeteg új ötleted van. Reméled, hogy főnököd meghallgat és nem tartja majd butaságnak terveidet. Csak légy magabiztos, az már fél siker. Párod már kora reggel biztosított támogatásáról, bárhogy is alakul majd a napod.

Ezek is érdekelhetnek