2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 30. - 2019.10.30. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 30. – 2019.10.30. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma van a vitás helyzetek napja, amelyet persze neked kell megoldanod. Egy közös étkezés mellett tehetitek meg ezt a legkönnyebben. Ne félj elmondani, hogy mit gondolsz, meg fogják érteni. Ha főnököddel ülsz le ebédelni, mondd el neki jövőbeli terveidet, nagy segítségedre lehet benne. Ha pedig te csak a békítő fél vagy, akkor sikeresen hárítod el a problémákat és azok forrását is.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma egyszerűen semmi kedved a kollégáidhoz, bár dolgoznod kell. Ne légy önfejű, hagyd, hogy mások elmondhassák véleményüket. Ha tudod, hogy igazad van, akkor is hallgasd meg őket, így még a végén kedvelni is fognak téged. Az sose, jó, ha valakire ráerőszakolod akaratodat. Köss kompromisszumot, még valami jó is kisülhet belőle.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma valakinek az a célja, hogy keresztbe húzza a számításaidat, de ne orrolj meg rá emiatt. Üljetek le és beszéljétek meg a problémáitokat, ezután könnyen fogtok majd együttműködni, ha már egyszer így alakult a helyzet. Rendkívül jó csapatjátékos vagy, egy ember nem okozhat neked gondot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma több nehéz helyzetet gördít eléd az élet, de ez neked nem okozhat problémát. Humorérzéked kihúzott már sok csávából, de ne ess túlzásba, te nem vagy bohóc. Az sem jó, ha túl komolytalan vagy, azzal nem inspirálod munkatársaid. Dugjátok össze a fejeteket, a nap végére minden gondtól megszabadulhattok, emellett főnökötök is elégedett lesz majd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma elérkezett a pillanat arra, hogy átértékeld kapcsolataidat. Nem érdemes időt pazarolnod olyan emberekre, akik meg sem érdemlik. Soha nem számíthattál rájuk, amikor szükséged lett volna rá. Koncentrálj azokra, akik valóban érdeklődnek irántad, igaz barátokra lelhetsz bennük. Szervezzetek estére közös programot, kitűnő lezárása lehet a mai napnak.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az elmúlt időben túlvállaltad magad. Ettől nagyon fáradt vagy, de nem mered rábízni munkád másra. Pedig jobban tennéd, ha megbíznál kollégáid szakmai tudásában. Ők is képesek ellátni a feladatokat, te pedig pihenhetnél végre. Nagyon rád férne. Otthon is többször feszült a hangulat, mert alig vagy szeretteiddel, ha pedig mégis, akkor rendkívül ingerlékeny vagy.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Túlságosan aggodalmaskodó voltál az elmúlt időszakban. Jó lenne, ha végre a dolgok mélyére ásnál és kiderítenéd, mi nyomja a szíved valójában. Erre kiválóan alkalmas lehet egy közeli barát, de ha neki nem tudsz megnyílni, akkor jobb lenne, ha szakemberhez fordulnál, mert különben rámehet az egészséged is.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénzügyekben mindig nagyon óvatos vagy. Valaki viszont a mai napon megérdemli, hogy meglepd egy kis ajándékkal. Támogatód lehet akár egy kolléga vagy a szerelmed, a lényeg, hogy ne felejtsd el megköszönni neki a sok segítséget. Ha végképp nincs időd az ajándék vásárlásra, akkor vidd el őt vacsorázni, így mindkettőtöknek szerezhetsz egy fantasztikus estét.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Mindig mindenkiben kételkedsz, soha nem bízol meg senkiben. Ezt ugyan nagyon jól teszed, de ma találkozhatsz valakivel, aki megváltoztatja benned ezt a rossz előítéletet. Nemcsak rendkívüli barátra, hanem akár egy örök társra is találhatsz az illetőben, ha hajlandó leszel megnyílni neki.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma lehetőséged nyílik rá, hogy minden adósságodtól megszabadulj. Egy jó befektetés nagyot lendíthet anyagi helyzeteden, így végre egyenesbe kerülhetsz, el kezdheted tervezni jövődet. Természetesen előbb meg kell győződnöd arról, hogy jó fába vágod-e a fejszédet, különben hiába minden.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ez a nap nagyon jól kezdődik számodra, csendes, nyugodt környezetben ébredsz. Igyál meg egy erős kávét, így lendületet vehetsz a munkához. A szerelmi életben is változások következhetnek be, az pedig csak rajtad múlik, hogy jól vagy rosszul alakulnak majd a dolgok. Csak mindig légy óvatos, mert nem tudhatod, kiben bízhatsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai napon valaki visszautasíthatatlan állásajánlatot tesz neked. De azért, ne hamarkodd el a döntést, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg valós dolgokat ajánlottak neked. A mai világban már nem szabad hirtelen döntéseket hozni, mert könnyen ráfaraghatsz. Mindent alaposan gondolj át, a biztosat nem ajánlatos feladni egy olyanért, amiben lehet, hogy egyáltalán nem bízhatsz.

Ezek is érdekelhetnek