2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 5. - 2019.10.05. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 5. – 2019.10.05. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Könnyen előfordulhat, hogy váratlan kiadások nehezítik meg a mai napod. Aggodalomra azonban nincs okod, hisz mindig van egy kis félretett pénzed az ilyen esetekre. Szerencsére nem is kell elköltened az összeset, mert viszonylag olcsón sikerül majd megoldanod a problémát.

Bika (04.21. – 05.21)

Nagyon izgalmas nap elé nézel, mert olyan híreket kapsz, amelyek azonnal jó kedvre derítenek majd. Ennek ellenére nagyon kell figyelned, mert korántsem biztos, hogy te tudod meg először az új információt. Járj nyitott szemmel és füllel egész nap, megéri.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Egész héten keményen dolgoztál, hogy szabaddá tehesd a hétvégét. Azonban valaki ma is a munkahelyedről fog zaklatni, de véletlenül se vedd fel a telefont. Megdolgoztál a szabad hétvégéért, hát élvezd. Párod is boldog lesz, hogy végre veled tölthet két egész napot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Igaz, hogy ma nem dolgozol, mégis a munka körül jár az eszed. Jegyezz le minden ötletet, ami az eszedbe jut és tedd félre hétfőig. Neked is megjár a pihenés. A családod tagjai is mind otthon vannak a hétvégén, csináljatok közös programokat, jót fog tenni, hogy végre együtt tölhettek egy kis időt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Valami nagyon nyomja a lelked. Jó lenne, ha kiöntenéd valakinek a szíved, méghozzá olyannak, akiben száz százalékig megbízol. Ugyanis most nem feltétlenül együttérzésre van szükséged, hanem tanácsokra. Ha lehet, inkább egy jó baráttal beszélgess, mert családtagjaid elfogultak lehetnek veled szemben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma hajlamos vagy összeveszni bárkivel, aki az utadba kerül. Ha dolgozol, akkor ne légy túl kemény kollégáiddal, mert egyrészt nem érdemlik meg, másrészt még a jövőben is velük kell dolgoznod, nem kellene feszültséget keltened. Maradj diplomatikus és higgadj le.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma kifejezetten jól érzed magad a bőrödben. Ne hagyd, hogy elrontsák kedvedet. Ki kell állnod magadért, de neked ez nem okoz problémát. Vállalnod kell néhány konfliktust, de jó érzéssel fog eltölteni, hogy nem hagyod magad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma jobb, ha egy kicsit visszafogod magad, mert hatalmas vitába keveredhetsz valakivel, de korántsem biztos, hogy te jössz ki belőle győztesen. Légy te az okosabb! Valakinek úgyis engednie kell, nem feltétlen muszáj, hogy mindig a másik fél legyen az.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma te is segítségre szorulsz, ami nem szégyen. Eddig te voltál mindenki támasza, most itt az idő, hogy visszaadják neked a sok segítséget. Felejts el mindent és ma csak magaddal törődj. Ki kell kapcsolnod, hogy tisztázhass magadban minden gondolatot.

Bak (12.22. – 01.20.)

Gondok adódhatnak a munkahelyeden, de az nem biztos, hogy veled van a probléma. Az is lehet, hogy új főnökkel kell megismerkedned, aki végre nyitott lesz az új ötletekre, változtatásokra. Azért arra figyelj, hogy ne rohand le őt rögtön, hagyj neki időt, hogy beilleszkedhessen közétek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma konfliktus mentes napod lesz. Mindenki tudja, mi a dolga, senkinek nem kell külön a szájába rágni. Ebből látszik, hogy nem mindegy, milyen csapattal kell együtt dolgoznod. Hamarabb haza is érhetsz, így lesz időd rendet tenni vagy főzni egy finom vacsorát.

Halak (02.20. – 03.20.)

Már régóta meg akarsz venni magadnak valamit. A sok munka meghozza gyümölcsét, most már van elég pénzed, hogy tiéd lehessen az, amire már nagyon vágytál. Ne habozz, menj és vedd meg, nehogy valaki elorozza előled.

Ezek is érdekelhetnek