2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp október 8. - 2019.10.08. Ezt mondja ma a horoszkóp

Napi horoszkóp október 8. – 2019.10.08. Ezt mondja ma a horoszkóp

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Teljesen döntésképtelen vagy mindenben. Még munka közben hívd fel az egyik barátodat, aki mindig jó tanácsokkal lát el. Beszéljetek meg estére egy kis iszogatást, közben mindent kibeszélhettek. Meg fogsz könnyebbülni és képes leszel racionálisan nézni a dolgokat, persze csak másnap reggel.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma gyengének érzed magad, de nem tulajdonítasz neki különösebb jelentőséget. Még dolgozni is bemész. Azonban nem lehet mindent félvállról venni. Jobb, ha orvoshoz fordulsz, mert következményei is lehetnek a dolognak. Kezdődik a hideg időszak, ha sokszor vagy beteg, kezdj el vitaminokat szedni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Megint bele fogsz ugrani egy olyan kapcsolatba, amelybe nem kellene. Elragad magával a szenvedély, de te is tudod, hogy ez nem mindig vezet jóra. Gondolj át mindent józan ésszel, mielőtt cselekszel. Ma könnyen elcsábulhatsz, csak nehogy holnapra megbánd az egészet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon ingerlékeny vagy, a feszültséget pedig partnereden vezeted le, pedig fogalma sincs, mit rontott el. Higgadj le, kérj tőle bocsánatot és oszd meg vele, hogy mi bánt. Nem kell, hogy haragban legyetek egy dolog miatt, ami valójában nincs is, csak te vagy olyan, mint egy durcás kisgyerek. Felnőtt vagy, viselkedj is úgy.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha ma valamiből vizsgáznod kell, akkor nagy sikerben lesz részed. Ez pedig az első lépés céljaid elérésében. Nem kell rágörcsölnöd a dolgokra, az események egymást követik majd. Most kivételesen csak sodródj az árral, ugyanis pont oda fog vinni, ahova te szeretnéd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nemcsak a munkádban, de a magánéletben is sikereket fogsz elérni. Ha már van párod, akkor kapcsolatotok talán lépni fog egy szintet, munkádban pedig előléptetésre számíthatsz. Minden erőfeszítésedért és kitartásodért hálát adsz, mert a belefektetett energia meghozza gyümölcsét.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma kisebb szóváltásba keveredsz egy kollégáddal, de mivel nagyon régen jóban vagytok, gyorsan ki is békültök. Ezután nagyon gyorsan megy majd a munka, még túlóráznotok sem kell. Ezt meg is ünnepelhetitek egy vacsorával vagy egy kis esti iszogatással. Csak ne merüljetek bele túlságosan, mert a holnapi nap is kemény munka vár rátok.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Már nagyon régen látogattad meg családtagjaidat, itt az ideje, hogy ma bepótold ezt. Örülni fognak neked, hisz végre beszélgethettek egy kicsit. Otthon pedig párod egy finom vacsorával vár, rendkívül romantikus estében lehet részed, ha időben hazaérsz. Semmiképp ne mulaszd el, mert akkor a romantika helyett veszekedésben lesz részed.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma meghosszabbíthatod egy kicsit a hétvégédet, mert nem muszáj bemenned dolgozni. A napot úgy töltheted el, ahogy csak szeretnéd és azzal, akivel szeretnéd. Szervezz egy programot, amivel végre kikapcsolódhatsz, hisz te még tegnap délelőtt is dolgoztál, rád fér ma a szórakozás.

Bak (12.22. – 01.20.)

Párod rendkívül magányosan érzi magát, hisz te mostanában elhanyagoltad őt. Ma végre menj haza időben a munkából, hogy együtt tölthessétek az estét. Nem is muszáj kimozdulnotok otthonról. Rendeljetek vacsorát, ne fecséreljétek az időt a főzésre. Bújjatok össze a tévé előtt és élvezzétek az estét.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Eddig nagyon befelé forduló voltál, de most már te is vágysz egy kis társaságra. Úgy azonban nagyon nehezen fog menni az ismerkedés ha csak otthon ülsz. Csípd ki magad és menj el valahova. Ha akarsz hívd el magaddal egy barátodat, aki támogathat. Nem fogod megbánni, ha végre elhagyod a házat, még egy kis intimitásra is számíthatsz, hisz nem csak te vagy az egyedüli a világon, aki magányos.

Halak (02.20. – 03.20.)

Itt az ideje, hogy kockáztass egy kicsit. Ma minden a te malmodra hajtja a vizet. Pénzügyeid is jobban alakulhatnak a mai napon, mert bármilyen üzletet is kötsz, az biztos, hogy sikerrel fog zárulni. Ha alkalmazottként dolgozol, akkor pedig jutalomra számíthatsz, hisz a lelkedet is kidolgoztad, hogy végre előrébb juthass a ranglétrán. Úgy néz ki, ez most sikerülni is fog, csak ne igyál előre a medve bőrére.

Ezek is érdekelhetnek