2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp szeptember 11 - 2019.10.11. Erre számíthatsz ma!

Napi horoszkóp szeptember 11 – 2019.10.11. Erre számíthatsz ma!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kollégáid és főnökeid is nagyra értékelik erőfeszítéseidet, munkád meghozza gyümölcsét. Itt az ideje, hogy kedvessel is megtervezzétek a jövőtöket, mivel a munkátokban mindketten sikeresek vagytok, már az anyagi feltételek is adottak a gyermekvállaláshoz. A ma este kiváló lehetőséget ad egy romantikus vacsorához, amelyen megejthetitek ezt a beszélgetést.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nem nagy kedvvel indulsz a munkába, sokkal jobban éreznéd magad, ha egy kicsit lógathatnád a lábadat. De ne kényelmesedj el nagyon, mert várnak rád megoldandó feladatok. Esetleg lépj le egy kicsivel előbb a munkahelyedről, szánj egy kicsit magadra. Menj el sétálni, kávézni vagy vacsorázni valakivel, megérdemled.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma lesznek olyan emberek, akik el akarják rontani a napodat, de csak rajtad múlik, hogy sikerül-e nekik. Nem kell a szívedre venni a kritikákat, jól végzed a munkád, mindenki elégedett veled. Engedd el a füled mellett a rosszindulatú megjegyzéseket, te csak tedd tovább a dolgod, ahogy eddig. Munka után vidd el a gyerekeket játszótérre, amíg ők játszanak, te is lazíthatsz egy kicsit.

Rák (06.22. – 07.22.)

A Ráknak ma nagyon oda kell figyelnie magára, mert ma nem minden úgy sikerül, ahogy szeretné. Kelj fel egy kicsit korábban, igyál meg egy nagy csésze kávét, csak azután kezd meg a napod. A munkahelyen is problémákba ütközöl, de a kollégáiddal való összefogással könnyen megoldást találtok. A szerelmed nagyon várja, hogy este hazaérj, és végre együtt töltsetek egy kis időt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A csillagok anyagi veszteséget jeleznek a számodra, de korántsem biztos, hogy túl nagy pénzügyi bukásról lesz szó. Ha lehet, ma ne vigyél magaddal nagyobb összeget, mert az is előfordulhat, hogy a pénztárcádat fogod elhagyni valahol. Az egyik ismerősöd akár kölcsön is kérhet tőled, de azt a pénzt nem fogod egyhamar újra látni. Úgyhogy inkább tedd félre plusz pénzed vagy fizess be egy kellemes utazásra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai napon türelmesebbnek kell lenned a szokásosnál, nem szabad felkapnod a vizet. Legyél átgondolt és nyugodt, meglátod, könnyebben megérteted majd magad másokkal is. Ha magasabb pozícióban dolgozol, segítsd alkalmazottaidat, hisz nekik is lehet rossz napja. Nem lehet minden nap ugyanolyan jól teljesíteni, ezt te is pontosan tudod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma jobb, ha kimaradsz a vitás helyzetekből, mindegy, hogy a munkahelyen szólalkoznak össze kollégáid vagy otthon a családtagjaid. Ha mindenkit nyugodtan végig hallgatsz, talán te leszel az, aki feloldja a feszültséget a két fél között. Siess haza, ma este fantasztikus programmal készültek neked a gyermekeid és a párod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Bámulatos sebességgel dolgozol, mindenkit lenyűgözöl mai eredményeiddel. Így előbb haza is indulhatsz, otthon pedig azt teheted, amihez csak kedved van. Egyedül leszel, így nézheted a kedvenc csatornádat egy nagy adag kaja mellett, senki sem fog zavarni. Kivételesen a szomszédoknak sem jut eszébe füvet nyírni vagy fúrni, faragni. Ez csakis a te estéd lesz, használd ki, mert ki tudja mikor lesz ilyen legközelebb.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nem igazán vagy jó hangulatban, elég rossz kedvűen ébredsz. A munkahelyen is úgy érzed, hogy mindenki téged akar piszkálni, pedig ez nem így van. Ne kapd fel a vizet, nyugodj meg, és meg végezd a feladatodat, meglátod, ez a nap is hamar a végére ér majd. Otthon pedig a nyugalom szigete vár.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma egyszerűen sziporkázni fogsz. Nagyon jó kedved van, ami kihat a többiekre, így is ők is örömmel végzik majd a munkájukat. Minden eseményt és feladatot kézben tartasz, de ne akarj minden áron te irányítani. Hagyd, hogy mások is elmondják véleményüket, ötleteiket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Tölts minél több időt a szabadban, hisz a szakemberek nagyon jó időt jósoltak a mai napra. Menj el kirándulni, kapcsolódj ki, ma nincs is másra szükséged. Ha pedig mégis a munkahelyeden kell töltened a napod, legalább ebédelni menj el valahova, hogy kiszakadj abból a környezetből, amely mostanában elég sok stresszes helyzetet okoz neked.

Halak (02.20. – 03.20.)

Úgy érzed, hogy ma egyáltalán nem kellett volna felkelned. Visszahúz az ágy, nincs kedved a gyerekeket az iskolába vinni, dolgozni pedig végképp nem vagy képes. Telefonálj be munkahelyedre, és tölts egy napot csakis egyedül. Ne csinálj semmit, a házimunka megvár. Estére esetleg összeüthetsz egy könnyű vacsorát, de mindenképpen olyat válassz, ami nem veszi el az egész délutánodat.

Ezek is érdekelhetnek